Cafe untuk di Lepaskan di Bukit Mahkota Bangi/Kajang
Aishah 497 - Tue 6/Nov/2018 2:01pm
Sebuah Cafe lengkap dgn semua peralatan dan sudah di buat renovation untuk di jual pada yg serius buyer saja... 50k nego dan kadar sewa bulanan hanya rm2500 saja... call or wasap sy owner 0123621550

Niche: Bisnes Restoran | Bisnes Untuk Dijual
     
  1. Nasi Kukus Cikgu - Thu 8/Nov/2018, 7:56am
    Kalau nak minta sambung meniaga kami boleh...
    Nasi Kukus Cikgu Dan Nasi Kerabu Ayam Daging Kambing Bakar...

    Insyallah....
    0133444115  
  2. Aishah 497 - Thu 8/Nov/2018, 11:31pm
    Bkn sy tak nk sewa or sambung...pengalaman di tipu, barang byk yg rosak dan sakit hati bila tunggakan sewa 2 bulan tak di bayar gaji pekeje tak di bayar bil letrik ada tunggakan ...dia sambung Bisness pun tanpa membayar sesen pun...janji dgn sy mcm2 tp mmg jenis penipu rupanya...silap sy jugak SBB terlalu baik hati dan percaya org SBB back ground org tu mmg chef dan pernah buka Cafe di oversea...klau ikut hati sy nk aje buat report tp sy masih boleh bersabar SBB percaya rezeki sy tetap ada...walaupun ditipu sedemikian rezeki tak pernah putus...nk lepaskan Bisness ni pun SBB sy dpt rezeki lagi dlm bidang perniagaan...Alhamdulillah...Cafe sy dh operasi lebih 4 tahun dan dlm 2 thn lebih sudah perolehi modal balik..syukur rezeki Allah  
  3. Kast - Mon 12/Nov/2018, 5:20pm
    Terbauik tuan, moga diperlacarkan pencarian rejeki ya.

    saya mencari sambung perniagaan rm 20k kebawah. bidang makanan.
    Wasap 0136655577 -kast  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.