Cadar Patchwork, Carpet Patchwork, Telekung Lycra & Baju-Baju Kurung
Rina 257 - Thu 5/Jun/2014 10:39am [Last Comment]
kami adalah pemborong
-cadar patchwork
-carpet patchwork
-telekung lycra double layer
-baju-baju kurung dewasa & kanak-kanak
-baju-baju melayu dewasa & kanak-kanak

pelbagai warna & design

berminat untuk memiliki antara item-item yang kami jual
hubungi/whatssup saya rina 0122617234

berminat untuk menjadi agent kami juga amat di alu-alukan
untuk melihat semua item-item yang kami ada
layari website kami www.kedai4you.com

Niche: Butik Cadar Dan Tilam | Butik Telekung
 
1. Kaktonn - Fri 6/Jun/2014, 3:51pm
saya ada teksi untuk d sewa...iswara dan waja...lokasi selayang berhampiran stadium
hubungi saya kalau berminat....kak zai 016 2270143 mesti jujur dan amanah  
3. Mie 20 - Sun 8/Jun/2014, 12:59am
email detail :

alphard369@gmail.com  
4. Syah 207 - Sun 8/Jun/2014, 1:56am
detail asm2020_83@yahoo.com  
5. Qerul - Sun 8/Jun/2014, 11:20pm
Email sample baju chaeirolf@yahoo.com. ada buat dropship?  
6. Faris 120 - Mon 9/Jun/2014, 3:04am
assalam..

nak tengok contoh..
email> mfis1980@gmail.com  
7. Azila Hashim - Wed 18/Jun/2014, 3:12pm
berminat dropship
email : azila_jb@yahoo.com  
8. Norfaziramanan - Tue 24/Jun/2014, 4:44pm
emailkan info dropship kpd dropshipmaniac@yahoo.com  
9. Riflin - Mon 30/Jun/2014, 8:48am
emelkan details kat saya
riflin0409@gmail.com
tq  
10. Zaha 120 - Mon 30/Jun/2014, 1:00pm
kami tuah aisar sdn bhd mempelawa anda untuk memborong cadar patchwork bersama kami.
pelbagai design ada. stock masuk 1 bulan 2 x

kami berdekatan gm klang
no 15 bandar putra 2 jln johan setia klang

019-6408914

dropship welcome  
11. Wan Mohd Naziran - Wed 2/Jul/2014, 12:46pm
berminat tuk jadi agen dropship
wmnaziran@gmail.com  
12. Khairmy - Wed 2/Jul/2014, 3:11pm
Hi,

kalau nak buat website boleh contact saya di khairmy@tepakharapan.com.my

http://www.tepakharapan.com.my/eng/contact-us  
13. Norita Aziz 3 - Fri 4/Jul/2014, 3:04pm
RAHSIA ABANG TAHAN LAMA CARA SENANG...

Sapu je sebelum bersama.

http://bit.ly/1pNlekd  
14. Sabri 78 - Fri 4/Jul/2014, 3:32pm
salam satu malaysia..... tumpang ilklan

assalamualaikum kepada orang-orang melaka jum buat duit raya dan buat duit lepas raya bersama komuniti Amazing7 Society

modal?????


modal serendah rm300 sahaja

sebulan anda boleh collect RM5,000
ataupun anda boleh collect dalam masa 3bulan RM270,000

macam mana nak dapatkan income itu

anda boleh mesej saya

NAMA DAN LOKASI
KE
018-7645992
50 orang yang terawal sahaja akan dilayan
cepat-cepat ambik peluang ini sebelum terlambat

raya dah dekat ni
lepas raya anda banyak nak guna duit
jadi takkan anda nak lepaskan peluang ini

pintu rezeki akan dibukak jika anda ingin berubah untuk diri sendiri dan orang tersayang insyallah  
15. Kamaruzaman 10 - Fri 4/Jul/2014, 4:23pm
APA ITU ''MAGIC CUTE LITTLE FLOWER''?

☑ 100% Bunga TULEN
☑ Teknologi Jepun
☑ 100% import dari TAIWAN
☑ Tahan 10 TAHUN
☑ Bunga ini akan TIDUR bila semburkan AIR
☑ Bunga ini akan mekar bila kering
☑ TIDAK perlu siram air
☑ TIDAK perlu baja
☑ TIDAK perlu sinaran matahari
☑ Bunga ini ada banyak variasi warna

berminat nak berniaga secara dropship.. just layari https://www.facebook.com/BungaKecil dan pm saya disana..  
16. Che Khussain Ahmad - Sat 5/Jul/2014, 1:19am
Tidak perlu cari org, tak perlu jual/beli brg. Syarat kelayakan anda perlu ade whatsapp/wechat/facebook
apa2 saja termasuk tweeter/laman sosial yg lain.

Daftar percuma disini - http://monthlyyouth.com/?ref=28600

Anda perlu open link kat atas dan register sebagai member . ( percuma )
Lepas register anda terus dapat USD25x3.4=RM85 lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lg, copy link anda sendiri?
dan copy ayat saya ni, paste kat fb/tweeter dan sebagainya.?

Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebanyak
USD10x3.4=RM34, mudahkan? Duit anda boleh pilih sama ada masuk acc bank atau cek akan diposkan ke alamat rumah anda

Daftar percuma sekarang :
http://monthlyyouth.com/?ref=28600.  
17. Khairul Amin 6 - Mon 7/Jul/2014, 4:57am
klu borong berapa harga??  
18. Nurin Nazuha - Wed 9/Jul/2014, 3:57pm
kalo nk jd dropship mcm mn eh? emel sy
aweennureen@gmail.co
tqs  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..