Cadar - Menjadi Agent Tanpa Modal, Cd, Katalog, Harga Dibekalkan
Shah 199 @ Fnshopcollection
Mon 14/Jan/2013 12:07pm [Last Comment]
Program Dropship

Program dropship memberi peluang kepada anda untuk meraih keuntungan dengan menjual cadar secara online melalui laman web anda, blogshop, forums atau facebook pages. Anda juga boleh menjual cadar kepada keluarga, sahabat-handai atau rakan sekerja. Apa yang menarik mengenai program dropship kami ialah anda tidak perlu simpan stok dan tidak perlu menanggung risiko menyimpan barang yang tidak laku. Anda hanya perlu beli daripada kami bila mendapat order dari pelanggan anda. Kemudiannya, anda boleh simpan komisen.

Kelebihan Mengikuti Program Dropship Kami:


Produk 100% Buatan Malaysia

-100% milik bumiputera
-Rekaan corak tersendiri
-Produk Berkualiti
-Daftar Percuma
-TIDAK Perlu model untuk Membeli Stok
-Berpeluang Mempromosi Lebih 200+ Produk
-TIDAK Ada Minimum Order
-TIDAK Perlu Mengirim Order Kepada Pelanggan Anda (Kami yang akan uruskan penghantaran untuk anda)
TIDAK Menanggung Risiko Kerugian Jika Produk Tidak Laku
-TIDAK Ada Kos Yang Tersembunyi
-Hanya Beli Barang Selepas Anda Mendapat Order
-Raih Komisen Untuk Setiap Order
-Kami akan menulis nama dan tel no anda dalam courier slip.

Terma & Syarat

-Tiada shipping percuma untuk pelanggan dropship.
-Bayaran adalah melalui akaun Maybank / CIMB
-pembayaran perlu dibuat dahulu sebelum barang dihantar.
-Mesti Komitmen untuk menjual produk seperti mana yang terdapat dalam web.
-Anda perlu mengisi borang yang akan di E-mailkan kepada anda.
-Anda akan dibekalkan katelog dan 1 CD untuk semua gambar produk yang telah siap dipotong.
-Anda perlu promot produk tersebut melalui rangkaian internet spt: fb,blog @webside anda.
-Sesiapa yang berminat boleh emelkan butir-butir berikut kepada fnshop_collection@yahoo.com untuk permohonan sebagai Agent Dropship


atau hubungi saya di talian 013-6628106(SHAH)



Pehantaran Barang untuk pelangan:


1-Kesemua pehantaran akan diuruskan oleh pihak syarikat .
2-Cos pehantaran akan dicas mengikut berat dalam kilogram(KG).
3-Pehantaran barang ke pelangan anda akan kami letakkan alamat anda pada slip Currier ABX
anda tidak perlu risau ,pelangan anda tidak akan tahu dimana syarikat kami beroperasi.
3-Tempoh masa akan smpai 1 hari hingga 3 hari.Jika dalam tepoh masa 3 hari barang masih belum sampai
anda perlu memberitahu saya secepat yang mungkin . Saya akan semak dgn ABX Exprise.

Cos Pehantaran:

1-5 KG RM 7.00
6 KG RM 8.00
7 KG RM 9.00
8-24 KG RM 15.00

Niche: Pemborong Cadar Dan Tilam | Program Dropship
 
101. Sapinah - Thu 13/Jun/2013, 1:22pm
tolong emailkan detail ke sapinah66@yahoo.com  
102. Nurdiana Hanum Ramli - Fri 5/Jul/2013, 9:45pm
blh email ke sya_ent@yahoo.com  
103. Ashraf 53 - Sat 13/Jul/2013, 11:59am
email cara nk jd agent dan gambar dan harga ya to asheira5@gmail.com  
104. Fzl 3 - Wed 14/Aug/2013, 4:34pm
tolong emailkan ke faizal002@gmail.com  
105. Eizar - Mon 23/Sep/2013, 3:26pm
Salam...
Boleh e-mel detail kepada saya iz_zar@yahoo.com  
106. Ida 343 - Mon 30/Sep/2013, 10:58am
boleh emailkan,,saya berminat
norlida4u@yahoo.com  
107. Dina Nano - Tue 8/Oct/2013, 3:23pm
emil pd sy...
Qieinaa86@yahoo.com  
108. Saifullah 10 - Fri 8/Nov/2013, 12:10pm
emel ke saya..nuone87@yahoo.com.my  
109. Zaza 42 - Sat 23/Nov/2013, 8:57pm
blh email kt sy
aries_2813@yahoo.com.my

terima kasih  
110. Ima Mohd - Tue 25/Feb/2014, 8:03am
email saya
mzlilin@yahoo.com  
111. Siti Fudlana Binti Sapuan - Tue 25/Feb/2014, 8:35am
berminat...emailkan pada saya. sitinana83@gmail.com  
112. Shah 199 - Fri 3/Oct/2014, 8:50am
cek email  

< Prev | Page 3 | End >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 112 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..