Butik Online Ibu Mengandung untuk Dijual Modal: RM6500
Top Cleanz Asia - Sat 3/Apr/2021 8:45am
Butik Online Ibu Mengandung

Perniagan pemintaan pasaran tinggi terpaksa dilepaskan kerana owner sibuk dengan dua (2) Perniagaan lain. Guru Kata kena Fokus, terpaksa letgo satu bisnes.

Tunjuk ajar akan diberikan bersama :
* Stock Pakaian maternity seperti seluar casual, jeans, blouse, gaun, mannequin ibu mengandung, dll.
* Mannequin Ibu hamil
* Perut Ibu Hami (Utk photoshoot)
* Facebook Page
* Supplier List
* Koleksi Free Gift Koleksi free gift
Stokin baby
Stokin berpantang
Baby beeps
Dan lain lain

Bisnes pakaian maternity bagus kerana tak banyak saingan dipasaran.
Pasaran ibu hamil tidak bermusim dan sentiasa ada walaupun situasi ekonomi melanda. Lagi pula puan tak perlu kejar deadline stock expired kerana pakaian tiada expiry apa lagi fesyen maternity designnya sama saja bertahun tahun.

Tak perlu pandai fb ads atau ig ads permintaan boleh jual permintaan sentiasa ada. Hanya dengan masuk group2 ibu mengandung pun ramai yang akan membeli. Jika nak masuk ads lagi lah laju tak menang tangan menjawab demand.

Kami tak dapat meneruskan bisnes ini kerana sedang fokus kepada 2 lagi perniagaan. Lebih baik serahkan biz ini kepada yang sedang mencari peluang.

Keutamaan :
1. Wanita
2. Cukup Modal
3. Wanita yang ingin biz dari rumah (online) atau yang ada team online sale
2. Biasa dengan jualan online. Layan pelanggan online.
3. Boleh datang jumpa kami di Selangor untuk discuss dan urusan handover stock dan supplier list.

Hanya yang serius dan cukup kriteria di atas:
01110696902 Iza

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Kedai Ibu Dan Bayi | Pemborong Pakaian Wanita
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..