Business Untuk Raya 2013
Fizza Zameri - Thu 14/Feb/2013 1:53pm [Last Comment]
Salam warga majalah..

Saya berminat untuk memulakan perniagaan dengan modal yg kecil sebagai permulaan. Target utama saya utk dijual sempena musim perayaan. Saya tidak berminat pada produk pelansingan, kecantikan,MLM... Sesiapa yg ada info dan idea, diharap dpt berkongsi dengan sy.
Boleh sms/whatsapp saya..

fizza : 017-6762684

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Zainal 18 - Thu 14/Feb/2013, 2:07pm
Salam,

Saya ada produk yang diusahakan sendiri. Produknya mudah dan meyakinkan. Hanya seketul syampu bar. penggunaannya pasti menggantikan segala jenis sabun mandi, pencuci muka dan syampu. Ia adalah 100% organik. Pengedar tunggal diperlukan.TQ  
2. Mohd Ibrahi Bin Mohamad - Thu 14/Feb/2013, 2:09pm
Slm kalau target utama musim perayaan,apakata cij bt bisnes baju kurng,moden siap,kurung pahang,pelaburan sikit untung lumayam,  
3. Fizza Zameri - Thu 14/Feb/2013, 2:12pm
En. Ibrahi: memang itu minat sy sebenarnya. masih mencari2 material yg sesuai untuk dijual.  
4. Snor - Thu 14/Feb/2013, 2:14pm
agen tupperware..x perlu tunggu musim raya..warranty barang pon sepanjang hayat..untung hingga 25% setiap barang..

pm hast_ffne@yahoo.com
013-4038930  
5. Amynadia 2 - Thu 14/Feb/2013, 2:39pm
salam,kalau nk jual kst flat & wedges boleh contact amy.harga xmahal pn.nk jual pn senang.017 6291728
boleh tgk blog kami http://sistablood.blogspot.com/  
6. Roy 24 - Thu 14/Feb/2013, 2:41pm
Salam,
berminat memborong kain pasang,telekung,jubah boleh hubungi saya.kain pasang jenis digital rm35 minimum 10 helai.japanese cotton rm45 minimum 10 helai.telekung bermula rm30.jubah rm65.email sy
karyasutera89@gmail.com  
7. Zaiful 5 - Thu 14/Feb/2013, 4:57pm
www.facebook.com/sataygrillz
niaga makanan senang nak jual.  
8. Azura 160 - Thu 14/Feb/2013, 6:11pm
berminat x nk jual serunding daging n ayam? amat sesuai utk hari raya.. mmg sedap dijamin.. berminat hubungi 0193075766  
9. Zilah 3 - Fri 15/Feb/2013, 12:04am
nak jual maruku dan serunding daging lembu dan ayam????

email zeelah78@yahoo.com.my  
10. Kurma Maryam - Fri 15/Feb/2013, 12:39am
minat nak jual kurma, kekacang atau dried fruits...
boleh layari FB: http://www.facebook.com/pages/Kurma-Maryam-Makanan-Sunnah-Rasulullah/106178969552852?ref=stream

atau email ke kurmamaryam@gmail.com  
11. Luvberry Boutique - Fri 15/Feb/2013, 1:42am
Jika berminat berniaga kain pasang Vietnam, blh sms sya.
0127873844-Bibie  
12. Wawa 16 - Fri 15/Feb/2013, 8:18am
salam..minat x berniaga emas..kalu minat tt boleh hubungi sy...email, mywawa79@gmail.com.  
13. Yusriey86 - Fri 15/Feb/2013, 10:55am
klu target perayaan dah tentu kuih raya dan kerepek.saya pengimport/pembekal kerepek.ada pelbagai jenis kerepek tempatan dan ada yg saya bawa dari indonesia.ada lebih dari 10 jenis kerepek yg hanya saya bekalkan dan tiada ditempat lain.jika berminat boleh email/fb saya..yusrieyunustrading@gmail.com  
14. Nasskamal - Fri 15/Feb/2013, 11:29am
salam..bminat niaga tudung?sy ade jual tudung bawal plain yg xde sulam n yg ade sulam reben..bminat blh sms sy 0172769424  
15. Cik Fa - Fri 15/Feb/2013, 12:55pm
salam..kalau berminat dengan cookies untuk dijual sempena musim perayaan ini sila email di fatin_nurfa@yahoo.com  
16. Anjasmara 2 - Fri 15/Feb/2013, 4:35pm
Saya adalah pengedar dan pemborong telekung kain lycra .. sila layari anjasmara1.blogspot.com atau call/sms 012-9196522 nooraini
email anjasmaraniadi@yahoo.com  
17. Fazliena - Fri 15/Feb/2013, 10:46pm
assalam sis..

Bengkel Membuat Roti Bun,Pizza,Wholemeal, Carrot Fruit Mix topping cheese,dan Nasi Arab di BALAKONG pada:

Ahad : 17 Feb 2013
Masa: 9.30pagi
Yuran: RM50

Bagi yang berminat untuk menyertai,masih ada lagi 3 kekosongan..
Boleh SMS saya utk mengetahui details tempat yer..
Pn Fazliena 013 2337693  
18. Mohd Ezri Maula Haron - Fri 15/Feb/2013, 11:00pm
salam saya ade 1 projek aplikasi mykad/ic terbaru bile2 mase bleh buat..nak tau lbh lanjut emailkn sy nama,no hp n tempat di ezri.aj@gmail.com..tq  
19. Roy 93 - Sat 16/Feb/2013, 4:29am
Jom gi bandung...saya dan isteri nak kesana dlm bulan march ni...minta sedikit upah untuk rekomen awak pada supplier..  
20. Lin 153 - Sat 16/Feb/2013, 9:57am
Saya menawarkan perkhidmatan membina website dengan harga RM 100 dan dapat com.my untuk kelayakan memohon geran kerajaan bernilai RM1,000 melalui peruntukan RM50 juta oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM)




TERHAD kepada 100 permohonan sahaja.

Website terdapat ;

- cart membeli auto ke email
- info perniagaan
- Design yang cantik

HANYA RM 100 SAHAJA

Jika berminat email ke salesgmbo@gmail.com segera kerana peluang dan masa amat mencemburui kita  
21. Amerudin Bin Ghazali - Sat 16/Feb/2013, 12:21pm
Buat bisnes MLM lah yang dapat untung banyak, kalau berminat contact saya dan akan tunjukkan cara-cara untuk memperolehi pendapatan hingga ke lima dan enam angka sebulan. Kerja kuat dalam 2 tahun kemudian hidup senang sepanjang hayat. Modal permulaan pun kecil sahaja. amer_ghazali@yahoo.com
Orang selalu pandang negatif pada bisnes MLM ni, tapi bisnes inilah yang paling menguntungkan, ada yang sudah dapat pendapatan lebih RM300 ribu sebulan.  
22. Nik Fatihah - Sat 16/Feb/2013, 4:44pm
As salam! Jika berminat untuk menjual tudung 3 layer chiffon high kualiti dengan brooch yang cantik serta kualiti butik sila hubungi saya 0193485423 SweetNikitah  
23. Nad 3 - Sat 16/Feb/2013, 7:39pm
nak jual baju2 korean yg murah2?
boleh tgk koleksi kami di http://wholesalepre-ordersale.blogspot.com/ ya harga serendah RM15 sahaja. mail kamisukafashion@gmail.com TQ  
24. Cassa De Fashion - Sun 17/Feb/2013, 12:12am
salam...
kalau berminat untuk menjual perfumes boleh contact saya...ada sephora dubai..originaal rejected..original miniatures and vials..gift sets..miniature sets...
bole sms/whatsapp 0196968505..  
25. Gomurah 2 - Tue 19/Feb/2013, 11:13am
mulakan perniagaan anda dgn beli barang secara borong dari:

http://gomurah.com.

sekarang semua penghantaran adalah percuma!  
26. Lieza 22 - Tue 19/Feb/2013, 3:00pm
saya merupakan pengeluar kerepek popia nestum, popia koko dan popia horlicks.
Akan datang ada juga kerepek popia perasa ayam, cheese dan bbq.
harga amat murah dari pasaran.
1kg : RM20
500g : RM11

Bukan saja untuk hari perayaan hari2 biasa pun sedap utk dinikmati.
utk tempahan :
ismalieza : 0193039836
ismalyza@yahoo.com.my  
27. Lavender 3 - Tue 19/Feb/2013, 5:15pm
berminat nk jdi agen cookies yg sedap n murah call saya 0129240601  
28. Sanusi 9 - Thu 21/Feb/2013, 8:05am
lieza22 and lavender 3 dari kawasan mana tu  
29. Hakim2829 - Fri 22/Feb/2013, 6:38pm
jngan lupa cl sya mggu dpn yerk jadilah barisan terawal utuk collect keuntugan.tq 0129788240
-bisnes tiada modal perniagaan  
30. Firefly - Mon 25/Feb/2013, 1:42pm
Salam..

Berminat tak untuk menjual Hand made brooch?

Mesti laku utk dijual masa raya nanti.

kalau berminat email ke fireflyborongonline@gmail.com tq  
31. Funkyjay - Tue 26/Feb/2013, 9:30pm
Contact email saya xyah tunggu raya....jual kain pasang saya amek dari jalan tar kuala lumpur...or rsa cookies homemade sya xrugi bg adrss sy poskan cookies FREE kat smua warga majalah.rasa dulu suka order xsuka xpe...freakyzie@yahoo.com  
32. Satinah - Thu 28/Feb/2013, 11:22am
Saya ada menjual butang baju melayu mutiara Sabah...

Jika berminat e-mail saya satinah70@yahoo.com  
33. Farihan Wahid - Sat 23/Mar/2013, 12:53pm
Kepada semua warga majalah.

Disini terdapat peluang perniagaan kepada sesiapa yg berminat..

Permata Selatan Event Management akan menganjurkan expo Home Raya Expo seperti dibawah

Tempat : Persada Convention Centre
Tarikh : 26-28 Julai 2013
Masa urusniaga : 10 pg - 10 mlm
Jumlah booth : 250

Kepada sesiapa yg berminat bole hubungi atau email kan pertanyaan anda kepada

Erizuan : 0172784781
Email : permatasem@gmail.com

Segala info akan dihantar melalui email atau fax.

Sekian terima kasih  
34. Ryna 13 - Mon 6/May/2013, 4:25pm
Rossa Enterprise....menjual dan menerima tempahan untuk Simpul Kasih Serunding Bilis, Popia Mini Pedas, Bilis & Kacang Bersira pada bila-bila masa sahaja.

Agent dan pengedar untuk Raya 2013 juga sedang di cari

Jika ingin membuat tempahan, jgn malu, jgn segan, sila email / sms / whatsapp tempahan anda di :-

Email : rossa.enterprise@gmail.com / SMS/WhatsApp : 019-4144308 (Rina)

harga dan Komisyen menarik menanti anda...for More Info:

Inbox kami di :-
http://www.facebook.com/RossaEnterprise  
35. Awie 52 - Thu 9/May/2013, 10:29am
http://prelaunchx.com/x/awie88  
36. Badrul Zaman - Sat 25/May/2013, 1:52am
Berminat nak buka Farmasi??? Hanya RM5300 modal. Semua sewa kedai, bil air , elektrik, cctv, maintenance dan ahli farmasi dibiatai oleh company.

Sambil itu anda akan diberi latihan secara percuma. Sila email dan tinggalkan no tel anda dan nama. Saya akan mengubungi anda secepat mungkin.

EMAIL: bz1969@gmail.com  
37. Aziz 11 - Sun 7/Jul/2013, 8:01pm
SAlam..

Baju Melayu Untuk Di borong.. Sehelai RM 40 Shj... Minimum order 100 helai Berminat sila Hubungi

Aziz 0105014212



Sample boleh didapati di AEON Wangsa Maju, berhadapan Old TOwn White Cofee...  

Page 1   (Total 37 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..