Business for Sale (Danau Kota KL) - Arabic & Middle East Products
Nasyrah Binti Yusof - Fri 2/Nov/2018 10:59am
we have a business to let go. we sell arabic products such as honey, arab herbs, taditional arab medicines and beauty products, dried fruits from middle east...etc.

venue : mydin danau kota, 1st stall in front of the main entrance.

contact : puan nasyrah 0149486687 (whatsapp)

Niche: Pembekal Madu | Pembekal Kurma Dan Kismis | Pengedar Produk Kesihatan | Bisnes Untuk Dijual
     
  1. Ahmad Dzul Azree Zulfakar - Fri 2/Nov/2018, 2:42pm
    if berminat nak buka kedai di South City Plaza Seri Kembangan, boleh hubungi saya 011-28038292.. crowd sini mostly middle-eastern..  
  2. Bacc2018 - Sat 3/Nov/2018, 6:47pm
    Kedai makan untuk Dijual/Pindah Milik di Bangi Avenue, Selangor

    Kedai lengkap dengan semua peralatan seperti meja makan, kerusi, display glass, peti sejuk, pingganmangkuk dll (Lock, stock & barrel)

    Berdekatan dengan taman tema, hotel, pasaraya dan kawasan perumahan.

    Harga RM25,000 (negotiable)

    Jika berminat, sila hubungi/whatsapp
    Rosli - 0122839700  
  3. Kiyuu - Mon 21/Jan/2019, 9:27am
    Kita akan bantu customer settlekan masalah kewangan .
    >Kita takde minta customer bayar upfront
    >Customer blacklist name dengan bank ,apply loan xapprove? Jangan risau...
    >Apply loan dengan syarikat kami,loan senang lulus !!!
    >Syarikat kami akan bantu dapat kan amount loan yang anda inginkan
    Perlukan
    Slip gaji 1 Bulan
    Penyata Bank(jika ada)
    Kerja
    (Kerajaan)
    (Kilang)
    (Socso)
    (Pencen)
    (Hostel)
    (Security)
    (Supervisor)
    Jika Berminat loan...Bole tekan linkπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
    http://TenTangLoan.wasap.my  
  4. Trivco Graphic Resources - Mon 21/Jan/2019, 11:38am
    Jika nk buat signboard boleh order kat kami.. InsyaAllah harga murah 0102874330  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)