Bukit Merah Apartment untuk di Jual - Perak
Maz Azlee Azahari - Fri 16/Oct/2015 2:57pm
Ayah saya hendak jual apartment dia yang dia jadikan homestay di Bukit Merah Laketown Resort, Taiping Perak. Saya mencari buyer untuk rumah tersebut. Tugas tuan puan tak perlu cari orang tapi hanya cakap2 je dengan kawan2 kalau ada yang nak kan rumah tersebut. Kalau tuan puan boleh carikan kan orang itu lagi bagus *

Ayah saya nak jual apartment tu dengan harga RM85K. Tapi saya letak harga dalam blog saya RM92K. Terpulang pada tuan puan nak letak harga berapa pun. Tuan puan boleh lawati blog saya untuk maklumat lanjut
http://www.mazbiz2u.blogspot.my/2015/10/apartment-untuk-di-jual.html?m=1

Mudah je kan? Kalau ada orang yang nak beli tuan puan boleh refer kat saya so saya boleh tau pelanggan tersebut di bawah tuan puan. Bila dah jadi beli nanti wang yang sepatutnya milik tuan puan akan saya transfer kan ke akaun tuan puan.

Sebab saya percayakan marketing mulut ke mulut ini adalah cara yang paling berkesan. Semoga tuan puan berjaya.

Untuk tuan puan dapatkan maklumat lanjut boleh hubungi saya di no 019 312 1233 En Maz Azlee Azahari.

Terima kasih tuan puan atas pertolongan tuan puan. Saya doakan supaya tuan puan dapat mencari orang yang hendak membeli apartment tersebut.

Terima kasih sekali lagi *

Niche: Rumah Untuk Dijual | Bisnes Hotel Dan Resort
     
  1. Shahrul Shaharuddin - Mon 19/Oct/2015, 11:04am
    InsyaAllah saya cuba! =)  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.