Buat Duit Jadi Dealer Jam Premium AAAAA. Modal Min. Terbukti. Ramai Dah Berjaya!
Sozacorporation - Tue 3/Jun/2014 2:54pm [Last Comment]
Salam..

Atas permintaan ramai, kini kami di SOZA Time Gallery membuka peluang untuk anda menyertai kami sebagai dealer dengan modal permulaan serendah RM3K dan menjana keuntungan sehingga 80% atas setiap modal yang dilaburkan.
Biz baru yg hangat dipasaran.Tidak akan rugi utk disertai.Kami mencari yg benar2 ingin meningkatkan taraf kewangan anda disamping dapat bergaya dengan model2 jam yg terkini dan mahal dipasaran ttp kualiti sama.

Boleh lawati blog kami di sozatimegallery.blogspot.com
atau FB kami di sozawatch@gmail.com
Sertai kami segera kerana anda akan mendapat bantuan permulaan perniagaan dan bantuan pemasaran di mana admin kami akan membantu anda spt di bawah:

1) membina page di Facebook
2) membina blogspot
3) bantuan nasihat ttg bagaimana utk memaksimakan jualan anda

Semua jam kami didatangkan dengan warranty atau jaminan selama 1 tahun dan 1 to 1 basis exchange.
Jika jam di tangan dealer tidak boleh dijual krn bukan model yg diminati kami akan tukar dgn model lain.
Tiada pembekal lain yg berani memberi kelebihan spt ini.

Hubungi : 019-2095992
Tawaran ini hanya utk yg berminat menjadi dealer.Agent atau dropship blh berhubung dgn dealer kami.

FB :sozawatch@gmail.com
Blog :sozatimegallery.blogspot.com

Niche: Bisnes Jam Tangan
 
1. Nua 5 - Tue 3/Jun/2014, 3:58pm
Saya berminat sila pm detail ke no pon
Saya 0192758582  
2. Khairulj - Tue 3/Jun/2014, 5:12pm
berminat ..emailkan...khairullj@yahoo.com  
3. Lie 20 - Wed 4/Jun/2014, 2:46am
berminat sila email detail:lie8769@gmail.com-tq  
4. Hfz Dungun - Wed 4/Jun/2014, 9:31am
Sy berminat.. Pm.. hfzdungun@gmail.com  
5. Sozacorporation - Wed 4/Jun/2014, 10:30am
Sila hubungi saya di 019-2095992 untuk sebarang pertanyaan..tq  
6. Razlan 25 - Wed 16/Jul/2014, 4:49pm
bmnt..emailkn pd sy
02b00a877eded14c1ad0e2282cddd017  
7. Kama79 - Tue 5/Aug/2014, 2:09pm
pm .. 0198042768  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..