Buat Duit Dengan Forex, Modal RM37.00
Urusniaga 2 - Tue 7/Jan/2014 10:47am [Last Comment]
Ingin jana income dengan forex tapi tidak tahu macam mana nak trade?

Jom join mikadofx hanya beli lot modal dan terima keuntungan mingguan. Semua trade dilakukan oleh trader berpengalaman.

Keuntungan antara 8% hingga 15% seminggu.

Jom melabur serendah RM37.00.... setiap lot akan memberikan keuntungan RM3.00 secara mingguan. jadi sebulan sekurang2 nya kita akan memperoleh RM12.00 dengan RM37.00 yg dilaburkan. Yang menarik, kita juga akan memperoleh RM0.20 atau lbh dari setiap lot yg dibeli oleh sahabat yg join di bawah kita.. ini baru dikira jika beli 1lot. janganlah takut, duit dari setiap lot yg dibeli boleh di WITHDRAW bila2 masa dan RM37.00 yg kita labur tu pn bley dikeluarkan kmbali bila2 masa. minimum pengeluaran adalah serendah 1USD. yang penting ada email, no. tel dan akaun bank untuk membuat pengeluaran wang. pendaftaran adalah percuma dan anda akan menjadi aktif member selepas sekurang2 nya membeli 1lot:RM37. daftar sekarang untuk mendapat maklumat lanjut.

klik untuk maklumat lanjut: www.mikadofx.com/tearenz

Niche: Forex Malaysia
 
1. Rohaida Shaari 2 - Tue 7/Jan/2014, 1:24pm
dh pernah cuba tp menipu je....bila nak keluar duit tiba tiba semua p.word dan duit hilang entah ke mana...admint lagi lah lesap...hati hati dgn tawaran usd ni ...semuanya menipu duit org  
2. Qaiezer - Tue 7/Jan/2014, 4:46pm
oooo yea ke en rohaida shaari 2....baru saya nak cuba  
3. Urusniaga 2 - Tue 7/Jan/2014, 10:11pm
Saya tidak menjamin ape2, saya pun baru je join kelmarin dengan modal RM37.00... tapi apa salahnya mencubakan.... saya akan update samada program nie tipu atau tidak pada minggu depan...  
4. Wan Mohd 4 - Fri 10/Jan/2014, 3:22pm
Saya cuma perlu satu laptop jer utk trade Forex. Tak perlu banyak2

Bagaimana dgn anda?

P.S. Forex tak rumit sebenarnya..Rahsia trade Forex dengan Mudah ada kat sini: http://tinyurl.com/ops7v9osnes  
5. Johan 12 - Sat 11/Jan/2014, 9:35am
Mcmana urusniga 2......bila boleh update  
6. Eric 17 - Sun 12/Jan/2014, 8:27am
anda cakap punya inike? just join and try
http://suremasyuk.com/  
7. Urusniaga 2 - Sun 12/Jan/2014, 4:12pm
Salam semua rakan2 majalah.com...

Program www.mikadofx.com/tearenz nie memang benar dan saya telah dapat dapat:

Untung Mingguan :USD 1.9822
Komisen Agent : USD 0.1982

saya telah Withdraw Ewallet sebanyak 2USD semalam... bila saya check pagi tadi duit telah pun masuk sebanyak RM7 dalam akuan saya (2USD x 3.5: RM7)

Diharap penerangan ringkas saya ini dpt membantu rakan utk membuat keputusan sama ada mahu sertai atau pun tidak...  
8. Noraini 16 - Sun 12/Jan/2014, 9:10pm
Ada jaminan ke...takut mula2 je ok...bila kta dah percaya dlm tempoh tertentu trus lesap....  
9. Zaiful - Sun 12/Jan/2014, 9:54pm
Saya pun berminat juga bagi detail di gokuazuraseraya@gmail.com  
10. Urusniaga 2 - Tue 14/Jan/2014, 9:41am
Jaminan takde, aku pun baru dpt first profit... klik www.mikadofx.com/tearenz utk maklumat lanjut...  
11. Urusniaga 2 - Tue 14/Jan/2014, 12:25pm
boleh juga cuba yang ini, saya dah dapat RM760 dalam masa 10 hari....

klik:
http://bit.ly/1dm7dDp
http://bit.ly/JP1glI  
12. Eric 17 - Wed 15/Jan/2014, 9:52am
http://www.suremasyuk.com/cgi-sys/suspendedpage.cgi

cuba tengok ni!!!  
13. Mohd Zuhairi 4 - Wed 15/Jan/2014, 9:57am
salam..cam na nak join en...ni email saya hairi_dila@yahoo.com...ni nombr saya 0174096703  
14. Eric 17 - Wed 15/Jan/2014, 5:40pm
menurut admin banyak spam email, so dia akan settle hal ni  
15. Azian 19 - Thu 16/Jan/2014, 12:27pm
skdr berkongsi pengalaman sya yg pernah 'terkena' sblm ini...

modus operandi sama saja dgn 2 company sblm ni...RoyaltyFX dgn SBUE...setiap sabtu kita check e wallet dh ada profit...payment/withdraw ke akaun bank pun cantik jer...

tapi...tak lama selepas tu..tiba2 web/acc dh xblh buka...owner dh 'lari' bawa ratus riban duit pelabur....tinggal ler kita 'gigit telinga' sbb tak nak dgr ckp org sblm nie supaya jgn joint...!!  
16. Urusniaga 2 - Thu 16/Jan/2014, 12:38pm
saya nasihatkan rakan2 yang melibatkan diri dlm bisnes forex nie, jangan terlalu taksub terhadap sesuatu program sehingga melabur dengan banyak... cukup sekadar pelaburan minimum. Yang penting jangan tamak. saya juga sudah beberapa kali terkena...

Kesempatan ini, saya mahu berkongsi sedikit Panduan bagaimana mahu membeli rumah...

Sesiapa yang mahu membeli rumah dan ingankan tips atau panduan, boleh lah dapatan Ebook ini berharga RM50...

Klik sini untuk beli >> http://bit.ly/1a8Nabf  
17. Rizuan 4 - Mon 20/Jan/2014, 3:49pm
mikadofx ni company berdaftar..base kat kota baru..kalo dorang tipu pon bleh je buat repot..yg byk kes tu sbb company x berdaftar..xpon broker perseorangan

join saya http://bit.ly/1efiykX  
18. Azhar 28 - Tue 21/Jan/2014, 11:56pm
Pelaburan Selamat melalui PAMM- System
layari: freedomofforex.blogsopt.com  
19. Amirudin Muhamed Hasan - Wed 22/Jan/2014, 5:37pm
Jangan yg rm37 ok la...saya dh kena masuk 750 dah setahun lebih...dlm acct internet ada statemnt utk 3 week ja lepas tu xupdate...call or email xreply....penipu ja tu...baik buat sendiri..klu rugi pn puas hati....  
20. Eric 17 - Sun 26/Jan/2014, 10:13pm
ok buat masa ini dah 24 jam withdraw belum lagi ada bayaran, mungkin terlampau sesak pengeluaran. so tunggu esok tengok macam mana  
21. Eric 17 - Mon 27/Jan/2014, 10:26pm
menurut admin ada kelewatan, tapi belum tau bila selesai. dah lebih 48 jam belum settle. kita tunggu dan lihat  
22. Hafiz 632 - Tue 28/Jan/2014, 6:02pm
Mcm royaltifx je 3 4tahun lps
Pernah alami kerugian belas2 ribu
skadar peringatan
Royalfx bertahan xsmpai 6bulan  
23. Eric 17 - Wed 29/Jan/2014, 5:46am
dah terima 28/1  
24. Zahir 39 - Thu 30/Jan/2014, 11:50am
email detail
zahirevan@rocketmail.com  
25. Eric 17 - Thu 6/Feb/2014, 6:21am
forexmajor, minggu ini punya dah terima, saya belum terima lagi.  
26. Urusniaga 2 - Thu 6/Feb/2014, 1:51pm
Setakat nie, Mikadofx.com belum wat masalah lagi, cuma minggu nie lewat sket sbb tgu cimb upgrade....  
27. Eric 17 - Sun 9/Feb/2014, 6:05am
i rasa sampai masa mikadofx mengambil telefonis untuk sesi 24 jam (3 syif) dan kerani akaun untuk settle hal kelewatan ini. bos boleh buat kerja yang lebih besar iaitu membantu trade.  
28. Nome 2 - Tue 11/Feb/2014, 11:02pm
ini kata2 mereka yg dah mencuba.. i hnya post je.. ape2 pun, try je open link tuu..

''Nak kata real macam tipu. .tapi kalau tak cuba terasa rugi pulak Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal. satu program dari US. .yang boleh membuat pendapatan sampingan. .Free register, tiada tipu muslihat..tak perlu cari orang. .Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2 je. .saya baru 12 jam join dah us$100. Syarat kelayakan:
Anda ada facebook dan tau computer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, dan paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya. .Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda bolehpilih, samaada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.) Tak faham jugak? Klik link di bawah ni tengok dulu.''

http://bit.ly/1jsSaKN  
29. Urusniaga 2 - Wed 12/Feb/2014, 3:25pm
PROMOSI PAKEJ EBOOK PLR

Pelbagai koleksi ebook mini berkaitan bisnes internet/online dan bermacam-macam niche dijual pada harga PAKEJ.

Maklumat lanjut: http://mohamadizwan.weebly.com/koleksi-ebook.html  
30. Maximillan Colbe Anderson - Mon 24/Feb/2014, 4:53pm
mikadofx xtipu punyalah..saya sudah buat pengeluaran 20usd n saya dapat rm70 dalam acct saya dari mikadofx..
just klik www.mikadofx.com/maximillan for more info  
31. Rizuan 4 - Mon 24/Feb/2014, 8:55pm
harini profit mikadofx usd1.33

JOM JANA PENDAPATAN DENGAN PELABURAN TERENDAH DAN TERMUDAH DI TAHUN 2014 INI.

Jom kita trade Forex nak? Anda mungkin :

? Tidak tahu tentang Forex?
? Nak income lebih tapi tak tahu cara?
? Pandai tentang forex tapi selalu rugi dan gagal?

------------------------------------------------------------------------
Mari join bersama saya untuk menjana income serba sedikit bersama Forex
------------------------------------------------------------------------

Tugas anda hanya :

? Beli LOT modal dan terima income pada setiap minggu, lebih banyak LOT anda beli lebih banyak untung.
? Tak perlu susah nak trade, semua trader yang berpengalaman akan melakukan untuk anda.
? Keuntungan 8% - 15% setiap minggu.
? Hanya melabur dan tunggu seminggu untuk dapatkan keuntungan.

Jom bersama saya kita trade Forex beramai-ramai, sangat seronok.

-----------------------------------------
Nak tahu?

klik sini
>>>>>http://bit.ly/1efiykX  
32. Shah 995 - Sat 1/Mar/2014, 7:07pm
jgn percaya tu semua...semua tu tipu..klu anda sygkn duit anda.jgn percaya pelaburan haram tu.. pelaburan tu dh menipu ratusan ribu duit ahlinye pd thun 2011 dgn mngunakn nama royaltyfx dn skrg mnukar nama mikadofx utk mengaburi mata anda semua...keluarkan modal anda segera jika tidak mahu ditipu.....  
33. Shah 995 - Sat 1/Mar/2014, 10:39pm
mena korang tahu yg syarikat dia tu berdaftar.korang nmpak ke..ingat la nk kaya bkn camni caranye...mikadofx tu.tggu duit byk skit bila dh capai target.diaorg blah la.lps tu u all nk bukak wsite dh tk blh.dia org blok..igtla jgn jadi bodo kerana korang dibayar setiap hari sabtukn.tu hanya tektik ok....tektik utk mengaburi mata u all semua..perkongsian modal beramai2..pergi jahanam...  
34. Use Rie879 - Sun 2/Mar/2014, 1:06pm
Iye ke shah 995??Abis hangus la duit aku nmpk gayanye..bnyk kot lot yg aku beli!!mmng celaka la diaorg2 ni smua!!Ptut la dr ari jumaat(28/02/14-09:50am)smpi skrg(02/03/14)account aku kosong je..ckp lps 24 jam duit dh msuk tp smpi skrg kosong!!dh lebih 48 jam skrg ni sial!!Nk kaya senng je..x takut tuhan ke wei!!Name je dok kelantan n bngga dgn nik aziz konon tp prangai mcm iblis!!sial la!!Aku xkn hlalkn duit aku tu dunia akhirat..skrg korng slmt la wei!!tp smpi bile..ingt la akhirat ckit wei!!sial!!  
35. Use Rie879 - Sun 2/Mar/2014, 1:17pm
aku nk bwt report psl compony ni..klu x,makin ramai yg akn kena tipu!!klu korng smua nk diam..korng pnye hal!!aku x peduli..myb sbb korng kaya,korng bleh la diam!Mane yg sokong aku..mari la rmi2 yg dh kena tu bwt report ok!  
36. Shah 995 - Mon 3/Mar/2014, 1:53am
jauhkn diri ko org dri mikadofx pelaburan haram tu kalu tk nk diperbodohkn..ko org srmua mungkin org baru yg tk pernh join royaltyfx satu ketika dlu.. yg mnipu ratusan ribu duit ahlinye..kini muncul pula nama lain tpi skill sama je ..menipu menipu menipu..klu ko org tk percaya ckp aku tk per..tu korang punye psl la...tp smpai bila u all nk diperbodohkn oleh sindiket mcmtu....klu korang ada kwn yg kje bank cimb atau maybank...cuba la check acc fx keparat tu...nk jd senang bkn tu caranye..byk lg bis on9 yg u all blh join...atau pm sy..sy blh bantu cari bis utk u all...add me wechat shah4157  
37. Urusniaga 2 - Tue 4/Mar/2014, 2:27am
Sekali lagi aku nak ingatkan... jika korang join sesuatu program yang melibatkan pelaburan, samada forex atau pun emas. cukup sekadar melabur dalam jumlah yang minimum ditawarkan, untung pun tak banyak dan klu rugi pun tak banyak... aku dah banyak kali join menda2 pelaburan nie, dan banyak kali dah terkena, dan banyak juga aku dpt untung... mengenai mikadofx.com nie, aku cuma tinggalkan 1 lot je invest + komisen agent yg aku dpt, sebelum ni aku invest 10 lot. 3 hari lps aku dah Withdraw 5 usd dan semalam baru masuk akaun... keuntungan minggu ni aku tak nampak lagi dorang update... so, aku nak tgu dan lihat dan nanti aku akan update kt korang status mikadofx nie... sapa2 yg dah join n melabur lebih 1 lot, aku nasihatkan korang Withdraw n tinggalkan 1 lot je utk kekal aktif... biar untung tak banyak nanti rugi pun x banyak...

Sekian, terima kasih...  
38. Urusniaga 2 - Mon 10/Mar/2014, 1:13am
Update terkini Mikadofx:

minggu lepas dan minggu nie 8/3/2014 mikadoFX sudah berikan keuntungan seperti biasa... Saya tak janji program ni akan bertahan sampai bila2... jadi, sesiapa yang berhati kering, berani dan bersedia untuk kehilangan modal jika MikadoFX ni tutup bila-bila masa boleh join bawah saya...
---> www.mikadofx.com/tearenz  
39. Shah 995 - Tue 11/Mar/2014, 11:56pm
Monday, 10 March 2014

pengedar ebook dikehendaki

hai salam semua,inginkah anda mengandakan wang yg andaada?skrg ni,ok?program yg sy tawarkn ini,plannye amat mudah sekali,cuma daftar dan jdi ahli dan?anda akan mendapat ebook cara-cara membuat perniagaan internert anda sendiri dirumah atau dimana2 shj,anda juga blh mempromosikn ape jua bis yg anda miliki dgn menggunakn url yg diberikan kpd anda,cukup mudah dan berkesan,dan ramai?pun telah berjaya,hanya rm20,anda mampu mengubah kehidupan anda,apa yg ada dgn rm20 skrg ni,tk ada apa apa pun,jd laburkn modal tu hnya skli shj,dn blhla membina kerjaya anda sendiri,cara bekerja mengikut kebebasan anda,anda bos anda kuli,setiap seorg yg membeli buku dgn anda, anda dpt rm20,kalau 5 org sehari rm100,kalau sebulan cuba bygkn 100% komisyen milik anda, jadi apa tunggu lg,,,daftar dulu disini kemudian ikut langkah2 yg diberikan:- buku panduan cara buat perniagaan onlinehttp://www.rm20segera.com/?r=zuar? ? ?anda juga blh menggunakan smarphone utk mempromosikan url,melihat akaun dan melihat?pelanggan2 yg membeli buku anda,,,,,note:-terima sms duit?dah masuk akaun bank...menarik bukan.... ? ? ? blh email sy utk pertanyaan ? manzuar@yahoo.com  
40. Jali 4 - Wed 12/Mar/2014, 12:06pm
Salam semua.
Nak join mikadofx.com tapi bila send soalan spt kat bawah ke email support@mikadofx.com

Saya contact 6013508XXXX (Agen) tapi dia kata Lot dgnnya dah habis. Bagaimana saya nk join ni?Lagi 1 soalan,antara akaun bank Maybank & CIMB yg mana bagus & cepat buat transaksi mikadofx.com? Pun tak ada jawapan....  
41. Naz 151 - Thu 13/Mar/2014, 9:20pm
Mikadofx company berdaftar dan takde sebarang masalah. Tetapi ada agent yg join buat keuntungan atas angin dgn menjanjikan ribuan ringgit keuntungan. Saya tegaskan disini, jika anda ingin join mikadofx pastikan anda daftar terus dengan company bukan mengharapkan janji2 agent yg anda tidak kenal. Jika anda beli lot, mestilah beli dgn company bukan beli dgn agent. Harap anda berhati2... Saya sbg ahli mikado ingin tegaskan company mikadofx tak pernah menipu, yg menipu adalah agent yg tidak bertanggungjawab. Harap maklum. Buat pembayaran hanya pada company sahaja.  
42. Mamutaro - Thu 13/Mar/2014, 10:20pm
JANGAN TERTIPU
untuk makluman semua mikadofx tidak pernah membuat tawaran setiap lot akan memberikan keuntungan RM3.00 secara mingguan dan tidak pernahmembuat tawaran akan memperoleh RM0.20 atau lbh dari setiap lot yg dibeli oleh sahabat yg join di bawah kita..sepertimana yg di iklan oleh www.mikadofx.com/tearenz, keuntungan sebenar berdasarkan 8%-15%, juga komisyen bergantung kpd keuntungan pada minggu tersebut, bukannya keuntungan tetap dan komisyen tetap RM3.00 dan 0.20sen atau lebih, semuanya bergantung kpd keuntungan trade pd minggu tersebut, kekadang untung naik dan turun, boleh dpt usd0.115 dan komisyen usd0.0115 jeee, so berhati2 dgn agen2 scam, yg menyamar atas nama mikadofx, dan juga ada yg tertipu dgn hilang wang modal oleh agen2 scam, paling baik join melalui admin company dan add ke dlm group mikadofx sendiri, yg mempunyai agen yg sah didalam group tersebut...dan juga compny tidak pernah membuat apa2 tawaran hadiah dan sebagainya. DAN BERHATI2 DGN NAMA FOREX MAJOR yg menggunakan nama mikadofx utk mengaut keuntungan atas angin, dan menawarkan pelbagai tawaran hadiah dan sebagainya, juga ada menawarkan keuntungan tetap 10% untuk setiap modal rm37, padahal keuntungan sebenar di company mikadofx tidak tetap adalah sekitar 8%-15% sahaja. Tiada istilah keuntungan tetap seperti sesiapa join, tetap akan mendapat untung 10%.  
43. Nur Azila Saian - Fri 14/Mar/2014, 2:42pm
shah, bisnes yg awk buat tu pun 2x5 gak....e-book ni sy penah terkena....mula2 kata kena bayar yg register je....lama2 kena beli tools utk e-book....sy kira2....untung xde lagi....tp asyik nk kena kluar je...  
44. Shah 995 - Fri 14/Mar/2014, 8:32pm
nur azila,,selama sy join bis tu 2010 tk der masalah pon,setiap org yg join bwh sy,sy terus dpt rm20,ye sy tk tipu......utk yg melabur mikado tu...igt ye...pengalaman sy join pelaburan dkt internet ni,mana ada ahli yg join pelaburan bg modal ia dkt company,,dan company mana blh pegang duit ahlinye sndri..igt ye...dan satu lg..jika anda ada kwn yg bkerja dkt mybank atau cimb blh la check acc mikado tu...rasa2 dh byk duit dlm tu...hati2 ye...  
45. Shah 995 - Fri 14/Mar/2014, 8:38pm
.skrg sy mncari pengedar kain jika ada yg ingin menjadi pengedar kain 100% conton dan dr luar negara,kain bermutu tinggi blh wsapp sy :-0189494417...  
46. Shah 995 - Sat 15/Mar/2014, 6:47am
salam semua,,kpd peniaga2 on9 yg memerlukan blog utk memasarkan produk mereka,saya boleh uruskan,kerana blog memang penting untuk mempromosikan perniagaan internet..berminat blh wsapp saya:-0189494417 shah
upah murah je kite ambil...  
47. Shah 995 - Sat 15/Mar/2014, 10:39pm
salam semua,,mcmni la kalau korg semua rasa tk yakin dengan pelaburan tu,apakata join perniagaan kain dgn i,modal tk besar mcm pelaburan tu,u all blh bt bis ni secara on9 atau manual pon blh,berniaga lain ni tk sakit kepala sbb ramai org cari kite,,kain tu 100% cotton berminat hubungi saya @whtsapp 0189494417 shah  
48. Dean 63 - Sun 16/Mar/2014, 10:51am
simple income mudah sila reg kat link ini http://Youthweeklypay.com/?invite=23824  
49. Shah 995 - Sun 16/Mar/2014, 6:26pm
dean 63 tu bkn bis dn tk ada income pon dlm tu,semua tu gimik diaorg je..jgn percaya bis tu  
50. Yjrich - Sun 16/Mar/2014, 9:25pm
mikadofx.nak x nak terima gaji setiap minggu.x penah miss.nak withdraw pun senang.xnak withdraw ngan company.withdraw ngan agent.saya pun bolih.berminat add yanie jaafar fb
link saya
http://www.mikadofx.com/index.php?id=yaniejaafar  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 72 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..