Buah Kurma Berserta Air Zam Zam & Dll
Fawizah Amanullah @ Home Cook Catering
Wed 5/Nov/2014 12:06pm [Last Comment]
Bulan Ramadhan bagi tahun 2015 , kami membekalkan pelbagai jenis kurma, buahan2 kering, peanut candy, kekacang untuk peruncit dan pemborong.

Saya ada juga menerima tempahan dari orang perseorangan, syarikat, peniaga bazaar dan tempahan gift box, hamper serta untuk majlis perkahwinan/aqiqah

Sesiapa berminat boleh tinggalkan email anda & no tel untuk saya hubungi.

Email : fawizahiza@yahoo.com

Niche: Pembekal Kurma Dan Kismis
 
1. Iman Spices And Frozen Food Enterprise - Sat 8/Nov/2014, 12:49am
Sy di area kuantan. Name sy ainie. Ni no hp sy 013-9250145.. Berminat nak tau senarai produk, qty n harga. Kalo ade photo produk lg cantik... Tqvm  
2. Fawizah Amanullah - Wed 12/Nov/2014, 12:16pm
Bulan Ramadhan bagi tahun 2015 , kami membekalkan pelbagai jenis kurma,air zam zam, buahan2 kering, peanut candy, kekacang untuk peruncit dan pemborong.

Saya ada juga menerima tempahan gift box, hamper.

Sesiapa berminat boleh tinggalkan email anda & no tel untuk saya hubungi.

Email : fawizahiza@yahoo.com  
3. Fawizah Amanullah - Mon 17/Nov/2014, 5:05pm
Buat kenduri@function,tapi xtau nak masak apa?Inginkan masakan mamak, western & sebagainya....
Dptkan pakej istimewa dari kami.
Menu buleh di bincang mengikut citarasa & ikut majlis.

Email : fawizahiza@yahoo.com  
4. Azeera 4 - Mon 16/Feb/2015, 3:01pm
Boleh bg MOQ dan details harga secepat mungkin pada sy di nikazeera@gmail.com terutama kurma, peanut candy dan kismis.tq  
5. Aiza79 - Tue 24/Feb/2015, 7:55pm
Mohon emailkn details ke email c_oy99@yahoo.com
tq  
6. Hanan Gr - Tue 3/Mar/2015, 4:14am
zulfahmi bin sururi
zulfahmi.mytra@gmail.com
017-8898160/ 017-2106490

Terima kasih feedback dengan kadar segera.  
7. Eizmaa81 - Tue 10/Mar/2015, 10:47pm
norhamimah_mdisa@yahoo.com
0137833593  
8. Bulanbintang - Wed 8/Apr/2015, 3:00pm
Wasap sy 013257731....saya nak tgk senarai harga yg di tawarkan utk setiap barangan. .t.k....Assalammualaikum  
9. Wan10 37 - Sat 23/May/2015, 12:10am
salam mohon email detail ke aimanw35@gmail.com  
10. Farah Anuar - Fri 24/Jul/2015, 2:51am
salam,sy dr klang. nakdetail hrga untuk kismis.nak beli borong untuk majlis kahwin.email: fs_lily89@yahoo.com.  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..