Borong Harga Murah di Kilang Bandung
Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Thu 24/May/2012 1:30pm [Last Comment]
Sempena raya menjelang tiba.Pihak kami ada buat Business Trip khas utk sesiapa yg ingin membeli/borong dgn harga murah di Kilang2 Bandung.Harga pasti lebih murah berbanding di Pasar Baru Trade Centre kerana Kilang-kilang inilah pembekal sebenar utk peniaga di Pasar Baru.Kami akan membawa anda ke semua kilang-kilang seperti Kilang baju,kilang kain,telekung,jursey dan byk lg.

Tarikh cadangan 28-30 Jun 2012 (3hari 2malam).Harga pakej penuh termasuk Tiket Penerbangan,Hotel,Transport,Makan pagi,tengahari dan malam,petrol,donations/parking,guide dan airport handling hanya RM950 ALL IN.
Terhad untuk 15 orang sahaja.

Dari segi penghantaran barang ke Malaysia elakkan guna bagasi.Cara lain utk jimat guna kapal laut atau pos dr Indon ke Malaysia per KG 25000 bersamaan RM8 duit Malaysia.

Untuk tempahan diminta setiap peserta confirmkan sebelum 16 JUN 2012.

Sebarang pertanyaan/info boleh hubungi kami :-

Hp no : 016 6684453
Tel no : 03 41089996
Fax no : 03 41079996
E-mail : packagebandung@gmail.com
Website : www.packagebandung.com

Terima Kasih.

Niche: Pakej Pelancongan
 
1. Adie 13 - Fri 25/May/2012, 12:06am
berminat: emel saya: dagangpersada@gmail.com  
2. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Fri 25/May/2012, 1:54pm
Hi adie,terima kasih b'minat dgn pakej yg kami sediakan.Sila check e-mail.Untuk sebarang pertanyaan boleh direct hubungi office/hp ok.  
3. Iskandar 5 - Fri 25/May/2012, 6:50pm
SY berminat.
Email ke iskandar6776@gmail.com  
4. Cik Memi - Fri 25/May/2012, 7:45pm
berminat oktavia001@yahoo.com  
5. Norasyikin Noordin - Fri 25/May/2012, 11:56pm
sy berminat. email sy syikinnur@gmail.com  
6. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Sat 26/May/2012, 1:09pm
Hi Iskandar 5,Cik Memi dan Norasyikin Noordin terima kasih berminat dgn pakej yg kami sediakan.Sila check e-mail ye.TQ  
7. Julie Yusoff - Sun 27/May/2012, 10:25am
berminat.plz email detail.
yuliatyyusoff@gmail.com  
8. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Sun 27/May/2012, 5:53pm
Hi Julie Yusoff,done e-mail..trima kasih.  
9. Ms Mas - Mon 28/May/2012, 10:54am
email mas2ra_88@yahoo.com  
10. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Mon 28/May/2012, 11:12am
Ms Mas:Sila check e-mail..tq

Utk Business Trip ni perlukan atleast 15org sbb kita pergi sana utk borong dan bawa balik ke Malaysia.Jd utk penghantaran sy galakkn guna kapal laut kita share ramai2 then boleh triple jimat.Dr Bandung Ke Kl guna kapal laut ambil masa seminggu je sampai rumah dan utk charge kapal laut sekiranya kita borong total 300kg (4 guni) 1 juta rupiah,duit Malaysia lebih kurang RM450 sy kira lebih sikit sbb biasanya ada tambahan volume.

Then kalau 600kg 2juta rupiah.Duit Malaysia anggaran RM900.Kita share ramai divide setiap peserta dr situ kita boleh jimat.Kalau boleh kita minimum kan kos total modal utk berniaga.

Sesiapa yg berminat dgn pakej ni harap bg pengesahan beserta deposit selewat2nya 16 JUN 2012 ok.

Thanks  
11. Ctdeqja - Mon 28/May/2012, 11:31am
berminat. email saya ctdeqja@yahoo.com  
12. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Mon 28/May/2012, 12:59pm
Hi Ctdeqja : da e-mail..TQ  
13. Iskandar 5 - Wed 30/May/2012, 9:44am
Sy belum terima email lagi.
Harap dapat email lagi sekali.

iskandar6776@gmail.com  
14. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Wed 30/May/2012, 10:05am
Hi Iskandar 5 : sy da e-mail lg sekali.Kalau tak dpt juga bg fax no nanti sy fax kn ye.TQ  
15. Zam 12 - Wed 30/May/2012, 10:55am
saya berminat sila emel kan ke zuriahmad76@yahoo.com.my  
16. Imranghani - Wed 30/May/2012, 6:35pm
salam. berminat sila email ke haqq_tijani@yahoo.com  
17. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Thu 31/May/2012, 2:39pm
Hi Zam 12 dan Imranghani : Sila check e-mail anda ye.TQ  
18. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Fri 1/Jun/2012, 7:04pm
Business Trip : perlukan lagi 6 orang.Pakej ALL IN RM950 3hari 2malam.Bg peniaga yg serious nak joint sila direct hubungi kami ok.TQ  
19. Asan 6 - Sun 3/Jun/2012, 10:47am
Berminat... email di : dhia1979@yahoo.com  
20. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Mon 4/Jun/2012, 10:15am
Asan 6 : Sila check e-mail.TQ  
21. Zamri 89 - Mon 4/Jun/2012, 12:37pm
ada lagi ke tempat...bleh e-mail kan kat saya
zamri@tokiomarine.com.my  
22. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Mon 4/Jun/2012, 3:32pm
Zamri 89 : Check e-mail ye..TQ  
23. Alina 6 - Wed 6/Jun/2012, 12:06am
email saya ye aslinarazis@yahoo.com..kalo bawak anak kira sama ke harga tu..  
24. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Wed 6/Jun/2012, 11:27am
Alina 6 : sila check e-mail.Anak umur brapa ye? Kalau harga pakej 1-5 years ( free ),6-10 years ( half price ),11 years and above ( full price )..1-5 years hanya bayar kos flight saja,pakej tak perlu.  
25. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Wed 13/Jun/2012, 11:14pm
Assalam,sesiapa yg berminat nak joint Business Trip sila hubungi kami dengan segera.9/10 punca rezeki dtgnya dr berniaga.Jom maksimumkan keuntungan anda.Kalau ambil supplier di Malaysia atau org tgh mungkin profit tak berapa banyak so apa kata anda sendiri jd supplier borong barang terus dr Bandung ( Home Factory ) dan Tanah Abg Jkrta.  
26. Aqilah82 - Mon 18/Jun/2012, 2:40am
Assalam... next trip ada lagi tak? cuti sekolah hujung tahun ka?  
27. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Mon 18/Jun/2012, 12:01pm
Waalaikumussalam yup ada next trip..boleh bg e-mail/hp no utk memudahkan pihak kami berurusan dgn cik.TQ  
28. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Thu 19/Jul/2012, 2:28am
Assalam,baru jumpa password majalah.com..

Nak ucapkn terima kasih bg yg joint trip ke Bandung.TQ  
29. Mohd Azwan 6 - Tue 28/Aug/2012, 11:46am
minta kebenaran untuk dapatkan nama kilang tersebut.. sbb sy terlepas nak joint trip nie.. emelkan kat saya boleh ? saya pon baru nak mula berniaga.. bjd3547@gmail.com  
30. Maira 13 - Wed 5/Dec/2012, 8:20pm
nak joinlah...kita nak melawat kilang baju ker...apa nama kilang....saja2 ikut boleh tak...nal borong mesti kena byk modal kot.
email ker: shopmaira@yahoo.com  
31. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Mon 14/Jan/2013, 2:43pm
Assalamualaikum,
Pihak kami mohon maaf kpd individu yg deal dengan kami sebelum ni.Hp kami hilang so pihak cik tak dapat hubungi kami.Sekarang kami baru register semula no tersebut.Boleh contact kami di no yang sama 016 6684453.Mohon individu yg nak pergi business trip bulan feb ni contact kami semula.Kami tak catit no hp. Individu tersebut.Maaf atas kesulitan..TQ  
32. Sue 401 - Mon 4/Feb/2013, 2:54pm
Salam, boleh saya tahu ada x kilang barang hamper di jakarta atau bandung.  
33. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Mon 4/Feb/2013, 3:41pm
W'salam..barang hamper mcm mana?utk wedding ke ?sorry tak berapa jelas.Boleh e-mail kt sy packagebandung@gmail.com
TQ  
34. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Wed 13/Feb/2013, 2:50pm
Minta maaf bagi mereka yang tak dapat hubungi kami.Ini no hp kami yang terkini 011 11933398.Untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej-pakej minta jasa baik semua hubungi no hp 011 11933398.Terima kasih atas kerjasama yg diberikan.  
35. Dean 62 - Tue 30/Jul/2013, 12:12am
salam,nk tnye bile ade wat trip lg?  
36. Wanida Uyul - Fri 4/Oct/2013, 11:35am
blh email bile lg akan buat trip kesane?  
37. Business Trip Ke Kilang Bandung Jakarta - Fri 22/Nov/2013, 1:39pm
As Salam,maaf lambat respons.Untuk sebarang maklumat/pertanyaan,mohon hubungi kami di :

Hotline : 011-11933398
Whatsapp : 011-11933398

Terima kasih kerana berminat dengan pakej kami.  
38. Myzatul Hamidah - Sat 18/Jan/2014, 12:21pm
Hye. Nak tanya untuk tahun 2014 ada buat lagi tak trip business ni?  

Page 1   (Total 38 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..