Borong dan Dropship Perfume Original dan Tester
Iraperfume - Thu 17/Oct/2013 2:57pm [Last Comment]
Salam Sejahtera semua warga Majalah.com...

Kami dari Zee Perfumes Shop menawarkan pembelian perfume original dan tester secara runcit, dropship dan borong..terbuka juga kepada peniaga yang baru ingin memulakan perniagaan kecil-kecilan...

Kami juga merupakan pembekal kepada peniaga di sekitar Kedah, Sabah, Sarawak, Johor dan Terengganu...

Minimum pembelian borong hanya bermula dengan 5 unit sahaja...

Minimum pembelian dropship bermula dengan 1 unit sahaja...

Jika berminat, boleh terus SMS/LINE/Whatsapp ke 016-3225408 (Zee) untuk keterangan lanjut...

Terima kasih...

Niche: Program Dropship | Pengedar Perfume
 
1. Danial 57 - Fri 18/Oct/2013, 7:56am
Assalam boleh bg senarai minyak wangi yang ada? dan detail  
2. Khairulj - Fri 18/Oct/2013, 8:41am
email detail....
khairullj@yahoo.com  
3. Iraperfume - Fri 18/Oct/2013, 1:37pm
boleh terus SMS/LINE/Whatsapp ke 016-3225408 (Zee) untuk keterangan lanjut..tqvm  
4. Mohd Izzuddin 2 - Fri 18/Oct/2013, 3:35pm
emel kpd eizudin91@gmail.com  
5. Salim 19 - Sat 19/Oct/2013, 9:19pm
Assalam boleh bg senarai minyak wangi yang ada? dan detail
Harga:
Jenis:
Dan dll:

email: salimyusoff@gmail.com  
6. Fbm - Mon 21/Oct/2013, 12:16am
salam..boleh bagi senarai minyak wangi yang ada?
boleh whatsapp saya 0169752903  
7. Naufal 14 - Mon 21/Oct/2013, 4:22pm
whatsapp detail kepada saya 01129040743 atau email ke naurieshresources@gmail.com  
8. Wani 156 - Tue 29/Oct/2013, 4:45pm
pemborong dan dropship untuk OwnShopShirt diperlukan..minimum pembelian 20 unit..boleh email wani5191@yahoo.com  
9. Rozinah Abdul Rahman - Wed 13/Nov/2013, 8:14am
tolong bagi senarai harga, jenis dan gambar untuk harga borong ke email saya rozinah_rahman@yahoo.com  
10. Khairul Naeim Khalip - Mon 18/Nov/2013, 10:37am
tolong bagi senarai harga, jenis dan gambar untuk harga borong ke email saya: naeim_nz@yahoo.com  
11. Ninanaim - Sat 30/Nov/2013, 3:56am
boleh bg senarai minyak wangi yang ada? dan harga borong, tq
ninaidrina@yahoo.com  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..