Booking Teksi ke KLIA, LCCT, Subang Airport & Genting Highland.
Azamsyah 2 @ Comfort Cab
Tue 26/Apr/2011 6:39am [Last Comment]
Menyediakan Perkhidmatan Teksi untuk ke Airport KLIA, LCCT, Subang Airport & Genting Highland. Call 0126429353 (Night Only) Sabtu & Ahad (Day & Night) tempahan awal digalakkan untuk keselesaan anda.

Niche: Sewa Kereta Teksi Limo
 
1. Nora 40 - Tue 26/Apr/2011, 10:15am
tumpang lalu....jika berhasrat nak pasang NGV melalui loan sila email ke iqfast@yahoo.com.  
2. Wan 175 - Tue 26/Apr/2011, 10:53am
salam... tumpang tanya, encik berminat untuk buat bussiness card untuk mengembangkan lagi business encik, jika berminat saya boleh beri harga murah dan penghantaran terus kepada encik.exdesigner85@gmail.com  
3. Asan 3 - Wed 27/Apr/2011, 3:33pm
NGV melalui loan..
boleh bg detail?
ismailhassan_88@yahoo.com  
4. Gee 17 - Tue 3/May/2011, 7:29pm
salam tumpang lalu,kalau ada sapa2 yg nak minta penghantaran menggunakan taxi ke klia atau di area seremban sila hubungi abg din 0126981582 saya sedia dtg dgn segera untuk membantu.  
5. Rosli Yakub - Tue 31/May/2011, 9:34pm
Menyediakan Perkhidmatan Teksi(kereta BMW318i E46) untuk ke Airport KLIA, LCCT, Subang Airport,Genting Highland n seluruh Malaysia,setiap trip kommission akan di bank in ke akaun anda call/sms saya 0123156781  
6. Emma 20 - Fri 3/Jun/2011, 8:03pm
kalau jemput dr lcct dan hantar ke cheras ade x?brape?  
7. Norazlina 20 - Mon 18/Jun/2012, 10:18am
Cik Emma saya boleh jemput. Hubungi saya Sham 016-2982400 untuk pertanyaan.  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..