Bond Chicken - Peluang Bisnes Francais Ayam Goreng
Pemborong Pakaian 2 - Thu 16/Jun/2022 6:54am
Assalamualaikum & selamat sejahtera warga Majalah.com.

Ramai antara kita, setelah menghabiskan pengajian di Universiti akan bermula dengan menghantar resume ke banyak syarikat dan menghadiri pelbagai temuduga. Namun kekadang itu tak ada satu pun syarikat yang menerima permohonan anda untuk mengisi jawatan kosong.

Mungkin Tuhan tentukan anda untuk merebut peluang dengan memulakan perniagaan berbanding dengan kerja makan gaji.

Sedar atau tidak, dunia sekeliling kita telah banyak berubah. Kerja makan gaji bulan lagi satu cara yang stabil untuk mendapat pendapatan. Anda juga terpaksa bersaing dengan jutaan orang lain yang juga mempunyai ijazah seperti anda dengan grade yang lebih tinggi.

Ada pula mereka yang kaya dengan pengalaman. Dan menjadi usahawan pula, tidak semestinya anda menjadi usahawan sepenuh masa. Boleh jadi anda bekerja makan gaji sambil mempunyai perniagaan sampingan.

Tapi pernah kah anda dengar jenama francais ayam goreng Bond Chicken?

Bermula hanya menjalankan perniagaan ayam goreng & pelbagai menu lain di lokai warungnya, kini sedikit demi sedikit mengorak langkah menyediakan peluang perniagaan berkonsepkan ala francais kepada bakal usahawan baru yang berminat diseluruh semenanjung Malaysia. Konsep perniagaan yang sangat mudah dan senang dikendalikan.. Istimewanya lagi apa yang penting keuntungan/margin tinggi sehingga 45%.

Berbekalkan resipi tepung rahsia yang diadun sendiri & mempunyai lebih daripada 4 menu utama bagi jualan harian, hari ini kami membuka peluang untuk anda yang berminat untuk membuka sendiri francais Bond Chicken di tempat anda!

SENARAI MENU UTAMA
. Set Original 2pcs
. Set Cheese 2pcs
. Set Korean Spicy
. Set MIX Korean Spicy Cheese

KELEBIHAN MENJADI PEMILIK FRANCAIS
. Bond Chicken amat menitikberatkan kawasan/lokasi tapak niaga dimana setiap satu kawasan hanya boleh dibuka minima 5km radius daripada lokasi niaga sedia ada. Para pemilik tidak perlu risau dengan masalah akan jumpa dengan pemilik lain yang menjual produk/brand yang sama berdekatan dengan lokasi niaga anda.

. Sesi latihan lengkap akan diberikan sebelum pemilik baru memulakan perniagaan.

. Online choching & training untuk kempen pemasaran digital.

. Bahan mentah dihantar setiap hari ke seluruh Malaysia.

. Rasa ayam goreng setanding jenama antarabangsa.

Tidak ada rahsia atau jalan singkat untuk berjaya dalam apa saja. Anda perlu kerja keras, bertanggungjawab dan sentiasa berfikiran positif. Kini anda perlukan satu perancangan untuk memulakan gerak kerja anda. Mulakan sekarang dengan Bond Chicken.

Untuk maklumat lanjut sila berhubung ke nombor saya +6018-311 2149 bagi pertanyaan mengenai senarai pakej francais, senarai kelengkapan alatan niaga, proses latihan dll.

+6018-3112 149
HQ BOND Chicken

Terima kasih.

Niche: Bisnes Pasar Malam | Bisnes Restoran | Ingin Berniaga | Pakej Perniagaan
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..