Boleh Berbahasa Mandarin Hanya Dengan 8jam (Seri Kembangan - 8 April 2012)
Haszril @ Intelligent Circle Management - Tue 21/Feb/2012 10:29am [Last Comment]
Ingin belajar BAHASA MANDARIN tanpa membayar yuran yang mahal ?? Cuba la dahulu mengenali BAHASA MANDARIN dengan seminar kami. pasti berbaloi...

"Seminar 8jam membongkar rahsia membaca dan menyebut BAHASA MANDARIN dengan tepat menggunakan kaedah EasyMandarin"

Tarikh : 08/04/2012 (Seri Kembangan)

Masa : 8.00 pagi - 5.00 petang

- Hampir semua yang mempelajari BAHASA MANDARIN tanpa mengetahui cara sebutan yang sebenar tidak akan berjaya menguasainya. Oleh itu, seminar ini adalah langkah pertama dalam mempelajari bahasa ini.

- Memperkenalkan Teknik EasyMandarin yang mana ia adalah 1 teknik yang mudah untuk menguasai BAHASA MANDARIN dengan cepat dan efektif melalui sistem Hanyu Pinyin.

- Terbuka kepada semua lapisan masyarakat yang berumur 16 tahun ke atas.

- Di akhir seminar, para peserta akan dapat menyebut setiap perkataan BAHASA MANDARIN dengan tepat.

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI, BERTINDAKLAH SEKARANG. TEMPAT ADALAH TERHAD.

Penceramah ialah seorang anak jati melayu yang mahukan bukan penutur mandarin boleh berBAHASA MANDARIN sejajar dengan keperluan semasa...

012-7433 443 - Azlen (easymandarin2u@yahoo.com)

019-6039 496 - Azril (letsmandarin@yahoo.com)

HUBUNGI KAMI SEKARANG....

Niche: Kursus Dan Seminar | Pusat Bahasa
 
1. Linda 151 - Tue 21/Feb/2012, 10:32am
Berapa fees?  
2. Haszril - Tue 21/Feb/2012, 10:36am
RM130 termasuk minum pagi, minum petang, modul dan sijil penyertaan...

'_'  
3. Nora 40 - Tue 21/Feb/2012, 10:46am
anak berumur 15 tahun berminat sgt...  
4. Haszril - Tue 21/Feb/2012, 11:34am
boleh kak..... add sya kat FB : easymandarin To you

atau bg sy email add.... sy 4ward borang... '-'  
5. Najeeha - Thu 23/Feb/2012, 9:59am
hi, area KL you x buat ke? if buat i'm really interested to join.  
6. Ifa 16 - Thu 23/Feb/2012, 11:13am
yela, area kl ok sikit  
7. Hanif 27 - Fri 24/Feb/2012, 3:38pm
nak join...emailkn kpd hanifalwi93@yahoo.com  
8. Haszril - Mon 27/Feb/2012, 10:12am
hi najeeha n Ifa 16; kami ade plan utk wat di area KL tp takde mse yg ssuai lg.. wat mse ni kami cume wat di seri kembangan ni dlu... (email addres plz)
Hanif 27: awak punye borang n detail sy da emailkn. check it out!  
9. Yazid 22 - Mon 5/Mar/2012, 4:13am
Saya nak joint.. moromaju_ent@yahoo.com.my  
10. Maududi - Tue 6/Mar/2012, 11:32pm
boleh email saya ahmad_maududi30@yahoo.com  
11. Nur Aleyn - Tue 20/Nov/2012, 9:32pm
Nak tanya...saya pengusaha tadika ingin mencari guru tadika yang boleh mengajar kelas mandarin  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..