Biz Mudah Keperluan Harian 24 Jam Sehari & No Repeat Sales
MTZ Ventures @ MRA Solution
Fri 23/Jan/2015 7:19am [Last Comment]
As salam Warga Majalah (whatsapp 010-7700817 / mahadir198@gmail.com)

Nak tak Biz yang penggunanya 42 Juta Prospek

Nak tak biz yang boleh dibuat online dan off line

Nak tak biz yang semua orang guna iaitu suami, isteri, anak, saudara mara, kawan kawan dan juga orang2 yang tak kita kenali... ramainya :)

Nak tak Biz yang sekali closing... pastu tak perlu folo up, malahan income kita masuk setiap bulan...

Nak tak Biz yang bole bantu mak dan ayah kita dapat duit setiap bulan tiap kali kita Top Up HP kita...

Nak tak Biz yang Berbilion Ringgit tetapi modal kita hanya RM90 seumur hidup!!!

Nak tak Biz yang maintain RM30 tetapi pendapatan mencecah 4-5 angka

Nak tak Biz yang kita mulakan hari ini dan akan menjadi pencen kepada anak isteri kita bila kita tiada nanti...

Nak tak Biz tiap kali kita Top Up RM50 automatik kita dilindungi insuran Kemalanagan (PA Insuran) RM100000...

Nak tak Biz yang kita mulai hari ini.... dan dah ada tabungan untuk anak kita masuk Universiti kelak tanpa bergantung pada PTPTN...

Biz ni adalah keperluan harian, macam jual beras, macam jual gula, macam jual minyak... xdo poning...

Fikir...fikirkan...

PM saya
Whatsapp : 010-7700817
Email : mahadir198@gmail.com
Website : www.mtztelcobiz.blogspot.com

Bersediakah anda hadapi kegawatan ekonomi mulai tahun ini hingga 2017. Mula la cari biz yang sentiasa orang gunakan. Keperluan seharian. Takde Biz ni kelam kabut semua...

Niche: Iklan Terbuka
 
1. Mohd Haslie - Sun 1/Feb/2015, 10:26am
Anda sedang mencari perluang perniagaan?? (Revolusi Perniagaan) Kepada sesiapa yang ada SSM, ENT @ SDN BHD saya ingin berkongsi Bisnes & Projek dengan anda. Jom saya perkenalkan MYKAD SMARTSHOPPER industri AFFILIATE MARKERTING PERTAMA di MALAYSIA & ASIA (pada yang serius sahaja).
AWAS !!!!
(X) BUKAN SKIM PERLABURAN.
(X) BUKAN FOREX.
(X) BUKAN DIRECT SELLING.
(X) BUKAN SURAT BERANTAI BERMINAT??? INGINKAN KETERANGAN LANJUT?
PM SAYA SECEPAT MUNGKIN..
(# p/s : PM SAYA DAHULU BARU SAYA BOLEH BAGI KETERANGAN KEPADA ANDA TQ)
En.Mohd Haslie ; Call/sms/whatsapp 0133299907
Area KL/SEL dan PERAK  
2. Mohd Sadri Bin Abdul Bahari - Sun 1/Feb/2015, 11:02am
Asssalam bleh juga sertai kami
Utk berjimat sahaja hanya rm10 jerrr....
Bleh wassap teman 0194739395
http//:www.1xoxprepaid.com/sadrieja  
3. Papajutawan - Sun 1/Feb/2015, 11:24am
Askm - tumpang lalu tuan tanah kedaung.
saya mempelawa mana2 individu yg berminat menjadi agen drooship produk artis sensasi Nur Fazura (Fazfit)- sila Hubungi saya segera. Raih pendapatan lumayan dgn produk2 Nur Fazura (artis paling top di Malaysia) di samping dpt melancong bersama dengan beliau nanti.
Modal tidak diperlukan dan hanya membuat sales sambil meraih pendapatan lumayan.
Keterangan lanjut: hubunguhubungi saya di talian whatsaap, telegrem dan mesej (0199917116)- Yusri.  
4. Mohamed 2 - Sun 1/Feb/2015, 11:58am
Tak Mampu Nak Sorok Dah Peluang Terbaik Ini! Bakal Perintis..Real Biz Berkonsepkan .Lock Position Anda Sebelum Terlambat.
CALL CEPAT 0124689235 DIN,JOM JOIN SYA EMAIL POWERPOINT.http://gajibulanan2u.blogspot.com/
Plan Mecca Fund Global.jom join tiap bulan dapat bonus tanpa menaja.
www.meccafundglobal.com
Al Safwah Royale Orchid Hotel also known as Safwat Al Jewar Hotel
? Located : Ajyad Street (Opposite of King Gate Abdul Aziz No.1 Mecca)
Al Safwah Royale Orchid Hotel offers modern accommodations in a stylish new
high rise, 30 meter to King Abdul Aziz Gate only a 2 minutes walk from
the Holy Haram
? 5 star hotel
? 471 rooms
? Very popular in demand
? Special view facing Kaabah also Available
MECCA FUND GLOBAL.cth 7000rm anda join tiap bulan anda dapat 1200 atau lebih selama 12bulan.
FUNDING REQUIREMENT:
- MECCA FUND GLOBAL FUNDER
Profit 15% - 30% of Total Funding every month.
Maximum Funding Period : 1 Year ( Need to renew 30 days before expired ).


MECCA FUND GLOBAL FUNDER + BUSINESS PARTNER
Profit 15% - 30% of Total Funding every month.
Eligible to travel.
Maximum Funding Period : 1 Year ( Need to renew 30 days before expired ).
Real Time Sponsoring Bonus : 10% of Sponsored account value.
Qualified to earn 10% of Pairing Bonus.
Free Travel Package if Qualified.
Free VIP Travel Package if Qualified.
Free VVIP Travel Package if Qualified.


PAIRING BONUS + TRAVEL PACKAGE
All Unpaired amount will be flush at the end of every month.


Left Amount (USD) Right Amount (USD) Pairing Bonus Earning (USD) Free Travel
5,000 5,000 10% 500.00
10,000 10,000 10% 1,000.00
25,000 25,000 10% 2,500.00
30,000 30,000 10% 3,000.00 Free Travel Package worth USD 2,000.00
45,000 45,000 10% 4,500.00 Free Travel Package worth USD 2,000.00
100,000 100,000 10% 10,000.00 Free Travel Package worth USD 4,000.00
150,000 150,000 10% 15,000.00 Free VIP Travel Package worth USD 4,000.00
250,000 250,000 10% 25,000.00 Free VIP Travel Package worth USD 8,000.00
500,000 500,000 10% 50,000.00 Free VVIP Travel Package worth USD 10,000.00

- Auto Withdrawal Payment (dividend) will be made on the 5th day of every month.
- Payment of dividend will take 5 to 10 days depending on the banks.
- Payment will be made to bank and other banks ( will be informed later).
-.jom selawat dan ingat Allah selalu.OK. pm saya 0124689235 din penang .ada bisness baru share.add saya semua.LAGI BESAR DEPOSIT ANDA LAGI LUMAYAN PENDAPATAN ANDA!
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh dan Salam Sejahtera,
Salam rindu dari bumi Makkah yang penuh dengan barakah. Bumi yang sekarang dipenuhi dengan jutaan mereka yang datang demi tujuan yang satu iaitu ingin mendapatkan keampunan dan keredhaan dariNya.
Setiap hari bila berjalan menuju ke Masjidil Haram, berduyun-duyun manusia tanpa mengira usia, bangsa dan warna kulit akan berlumba-lumba ingin mendapatkan 100 ribu ganjaran yang tiada tandingannya. Lantas saya termenung dan terfikir sejenak. Kenapa di negara saya orang tidak berlumba-lumba untuk mendapatkan jemaah seperti solat subuh di sini?
jom selawat dan ingat Allah selalu.OK. pm saya 0124689235 din penang .ada bisness baru share.add saya semua.jom selawat banyak banyak ,dan jika salah silap maaf segalanya,halalkan segalanya.amin.YA ALLAH AMPUNKAN DOSA SEMUA UMAT NABI MUHAMMAD DAN HALALKAN SEGALANYA  
5. Jamal 114 - Sun 1/Feb/2015, 12:00pm
Anda tahu apa itu MEPS?

MEPS boleh buat rm1 menjadi RM sejuta.. betul ke??
Kalau anda pergi ke ATM MAYBANK tapi kad anda BSN (berlainan bank) di tolak RM1 kan?

Sebenarnya bukan anda sahaja yang berbuat begitu,hampir jutaan orang setiap bulan.. Agak2 berapa keuntungan bulanan MEPS ? ? ????

Jika saya offer anda jadi seperti owner mesin berkonsepkan MEPS adakah anda sangat berminat???

Berminat Pm/Whatsapps/Message 0134234203.  
6. Sifutopup - Sun 1/Feb/2015, 3:45pm
hanya dengan untung 10sen anda boleh buat simpanan sehingga Rm150k
www.sifutopup.com  
7. MTZ Ventures - Tue 3/Feb/2015, 4:14pm
wah semua ni main tumpang iklan je... memang kedaung betul....

belajo2 le main kat tanah sendiri...  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..