Bisnes Topup - Mencari Pemborong Simcard, Topup Gores, Pembayaran Bil
Nadzirah 26 - Tue 29/Sep/2015 1:19pm [Last Comment]
Saya sedang mencari pemborong simcard, topup gores, pembayaran bil. kalo ade sila tgl no tel di comments nanti saya contact

Email: nad_aza09@yahoo.com
wassup 0177826903

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload
 
1. Mama 33 - Tue 29/Sep/2015, 1:20pm
cbtact sy...simkad onexox...0108611491  
2. Mizi 24 - Thu 1/Oct/2015, 12:13am
Tumpang lalu....minat bisnes emas dgn modal rendah?? Wasap 01133637263  
3. Hamdan Utoken - Fri 2/Oct/2015, 11:42pm
Jika berminat nak jual topup untung 10% boleh whatsapp saya 0148191143..  
4. Jamaluddin 3 - Sat 3/Oct/2015, 3:19pm
saya cari supplier topup gores negeri sembilan dan kl

mal2011@yahoo.com  
5. Bad 12 - Fri 9/Oct/2015, 12:57am
Jual sim kad terlajak laris
Modal kecil
Call/whatssap untuk maklumat
0183638105  
6. Mohd Alias 7 - Sun 11/Oct/2015, 10:01am
assalam
saya ada jual mesin topup 1malaysia
mesin ini bleh jual topup untuk semua topup
sistem akan print pin topup sama mcm beli kat 7e
mesin ni juga bleh bayar bil air,tnb,astro,telco,tm,tmnet,p1,dll
bleh beli moneypin untuk buat kiriman duit ke indonesia dll
keuntungan tertinggi
call me or whatsappp
01110792561  
7. Faiz 505 - Wed 14/Oct/2015, 6:51pm
saya aziz, boleh hubungi tel/mesej/whatsapp : 01110747215 akan saya beritahu secara detail tentang simkad itu.

selain itu, nak dapat pendapatan tambahan, anda boleh buka link ini dan register, sgt mudah dan senang dapat duit gak.

http://weeklyfixpay.com/?ref=340828  
8. Munira 21 - Wed 28/Oct/2015, 9:19am
Berminat jadi agen topup? contact sy..0173103670  
9. Jalalludin - Thu 29/Oct/2015, 10:33am
reload topup dengan sms
celcom 5%
maxis 3%
digi 4%

0193470092  
10. Nurulliza 2 - Mon 2/Nov/2015, 9:44pm
Boleh kol @ whatsup saye juga untuk dapatkan simkad

0123276562 / 0127656278  
11. Norazha - Fri 6/Nov/2015, 3:24pm
Tumpang iklan.
Saya mbekalkan kad top up gores. Minimum order 100kpng.
Berikut harga yg saya tawarkan:
Celcom 3.3%
Maxis 3%
Digi 3.2%
Tune talk 5%
Altel 5%
Umobile 5%
Xox 6.5%

Bole hubungi di talian 011-3229 6000  
12. Jai 108 - Tue 24/Nov/2015, 4:10pm
Harga ikut ni..
Berminat what apps saye..0135882970

RM10 dgn harga RM9.60 jual Rm10.60
Untung Rm1.00
Rm20 dgn harga Rm19.20 jual Rm21.20
Untung Rm2.00
RM30 dgn harga RM28.80 jual Rm31.80
Untung Rm3.00
RM50 dgn harga RM48.00 jual Rm53.00
Untung Rm5.00
Rm60 dgn harga Rm57.60 jual Rm63.60
Untung Rm6.00
RM100 dgn harga RM96.00 jual Rm106.00
Untung Rm10.00....  
13. Dennila Rezky - Mon 7/Dec/2015, 8:06pm
Saya mencari topup kad area jitra kedah! Sila wahatsapp sy 017-4351334  
14. Dennila Rezky - Thu 10/Dec/2015, 1:55pm
Salam warga majalah.com, kalau ada syarikat wishing card zone tr datang dan menjual topup dan barangan elektronik... Sy nasihatkan anda jangan percaya disebabkan saya telah ditipu oleh syarikat tersebut dengan membeli topup dari mereka. Wishing Card Zone Tr dan account company tersebut 8007566103 CIMB BANK.Dalang mereka juga iaitu Mohamad Hazrulnaim bin Abu Samah ,i/c 941202-06-5809 beralamat lot 1435 jln jerantut,kg kelibang kendau termeloh pahang.Awas peniaga dan pengguna online...Berhati-hati dengan mereka ini .  
15. Jihad30 - Sat 19/Dec/2015, 1:46pm
Tumpang iklan tt
Agen one stop center utk pembayaran bil2,postpaid& prepaid diperlukan.keuntungan 80% - 200%.
Maklumat lanjut
Call@WhatsApp 012.2623726
Tq tuan tanah  
16. Shah 1288 - Tue 12/Jan/2016, 5:41pm
-AGEN E RELOAD TOPUP

-YURAN SEKALI SEUMUR HIDUP-RM20 SAHAJA

-SESIAPA SAHAJA BOLEH MENDAFTAR-

-FORMAT JUALAN YANG RINGKAS DAN SANGAT MUDAH-

-TIADA HAD MIN/MAX UTK PENAMBAHAN MODAL-

-DAPAT KOMISEN DARI SETIAP JUALAN DOWNLINE DAN RANGKAIANNYA-

-MARGIN KEUNTUNGAN YANG TINGGI-

-TIDAK PERLU KEDAI / KIOSK UTK BERNIAGA-

-BOLEH JUAL TOPUP 24JAM/365HARI-

-PENDAPATAN SECARA REAL-TIME-

-BOLEH JUAL TOPUP DI MANA SAHAJA-

-TIDAK PERLU MAINTAIN JUALAN-

-TIDAK PERLU SIMPAN STOK KAD YANG ADA TARIKH LUPUT-

HUBUNGI SAYA

wasap/sms 01114391349  
17. Zarisya - Mon 9/May/2016, 11:40am
nak cari mesin topup macam epay kt 7e tu? Saya ada jual, dengan harga lebih berpatutan.. ada fungsi 3 dalam 1 - 1)Topup-semua jenis telco termasuk prepaid indo, filipine, bangladesh, 2)bayar bil - bil astro, bil tnd, bil air, bil telco 3)kiriman wang ke indonesia.

Berminat boleh call/WA 013 703 0745

FB: Evolusi Dunia Perniagaan
Email : aar@aargroup.my  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..