Bisnes Perkhidmatan Kecantikan Kereta (Detailing)
Zafran Al Qarni - Mon 17/May/2021 9:43am [Last Comment]
Assalamualaikum

Jika anda seorang:-

1. Bumiputera

2. Berminat/ingin berniaga dalam bisnes kemasan dan kecantikan kereta (car detailing)

3. Ada modal RM 10k

Kami ingin mempelawa anda menyertai projek niaga berskala besar kami yg akan berpusat di Selangor dan JB tidak lama lagi (68 buah lokasi sasaran)

Tawaran ini adalah peluang niaga dan juga pelaburan yang sangat lumayan untuk menambah nilai simpanan masa depan anda kerana bidang niaga ini mempunyai potensi dan permintaan yang sangat besar.

Tidak mengapa anda dari mana sekalipun. Anda boleh menjalankan perniagaan secara jarak jauh dengan bantuan dan sokongan dari kami

Ayuh! Sertai dan cipta kejayaan perniagaan bersama² kami

Daftar butiran anda : -
Nama :
Dari :
Umur :
Status :
Pengalaman niaga : ADA/TIADA

Kemudian WhatsApp ke link dibawah dan kami akan hubungi anda untuk temuduga online (via WhatsApp)

https://www.wasap.my/60103013651/projekniaga10k

Niche: Pakej Perniagaan | Bisnes Aksesori Kereta | Bisnes Cuci Kereta
 
1. Royn9 - Mon 14/Jun/2021, 2:24pm
Apa itu BLIESE Air Fresner?
BLIESE AIR FRESNER merupakan produk PEWANGI KERETA PALING VIRAL 2020. BERJAYA menjual 300,000.00 unit sehingga kini dan Mendapat KELULUSAN IFRA (International Fragrance Association).

BLIESE ada berapa produk ?
BLIESE mempunyai 2 variasi produk iaitu BLIESE WOODEN CAP (KERETA) & BLIESEMATIC (RUMAH/PEJABAT)

Berapa banyak bauan BLIESE yang ada sebenarnya ?
BLIESE WOODEN CAP mempunyai 15 bau tetap , dan kami juga mempunyai 5 bau yang limited dimana tiada bau yang sama dengan bau bau air fresner di pasaran kecuali di BLIESE.

Kami merupakan Pusher wangian jenama Bliese. Produk kami merupakan :

🚀 Produk Buatan Malaysia
🚀 Harga MAMPU MILIK
🚀 Wangian Bertahan Lama
🚀 Mudah PEROLEH

Selain itu, kami mempelawa Anda utk menjadi sebahagian dari ahli kartel kami dengan pakej² yang menarik mengikut bajet anda..

Berminat ??

whatsapp kami di www.wasap.my/0135734842/pusherbliese

#pusherbliese
#meroketbersamabliese
#taksalahmencubq..  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..