Bisnes Pakaian Kanak-Kanak untuk di Jual - Seremban
Anis Idris - Fri 22/Aug/2014 1:41pm [Last Comment]
LOKASI : KIOSK PALM MALL SEREMBAN
TINGKAT 2 BERHADAPAN MPH
CELEBRITY FITNESS DAN BERHAMPIRAN
GSC,BASKIN ROBBINS...ETC
HARGA : 17K (termasuk stok pakaian,besi penyangkut,
hanger,xtra kerusi dan plastik bag)
: stok pakaian yg berkualiti tinggi dan permintaan yg tinggi
: supplier contact kami sediakan
REASON : Berpindah
NO HP : 018-9126736 (ANIS)
012-2826279 (RIZA)
Untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami!

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Pemborong Pakaian Kanak2
 
1. Anep 8 - Sat 23/Aug/2014, 2:32pm
Maaf tumpang iklan,

Saya ada butik pakaian untuk diambilalih.URGENT kemasukkan bulan SEPTEMBER 2014
Harga :RM10K
Lokasi didlm shopping complex terminal 1 seremban.
Tujuan nak jual sebab berpindah luar negeri
apa yg anda akan dapat dr butik adalah cermin tempered glass ruang pamer patung,pemasangan wallpaper satu kedai,cctv 4 unit + tv lcd utk awasi kedai,hi fi speaker ricson 2 unit ,spotlight ceiling led,lampu hiasan kristal,meja cashier handmade,mesin cash register olivetti,stand besi penyangkut baju pelbagai jenis,hanger baju kayu,plastik,clip,rack dinding,patung ladies fullbody,waterfall penyangkut baju didinding,rak dlm store 2 unit,meja study,troli angkat stock,offer bin+top,wayering bagi TM utk streaymx tersedia hanya perlu register baru dan kedai telah diubahsuai sepenuhnya penyewa baru hanya perlu bawa masuk stok jualan untuk mulakan operasi kedai.
Bagi yg betul2x berminat call@whatsapp sy
0176015161 amy  
2. Asmadania - Mon 25/Aug/2014, 11:50am
Sis kalau berminat boleh letak brg2 sis kat butik sy.sewa rm100 sebulan.butik di kedah.whatsapp ay 0125323547  
3. Hairul Nizam 2 - Mon 25/Aug/2014, 6:02pm
RM17k untuk kiosk?  
4. Anis Idris - Thu 28/Aug/2014, 12:15pm
Hairul nizam 2 17k lengkap dgn stok pakaian (complete)  
5. Anis Idris - Fri 29/Aug/2014, 10:11am
Asmadania-jauh la dik...btw terima kasih ye... :)  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..