Bisnes Makan Delivery - Permintaan yang Tinggi Walaupun Tamat PKP!
Bisnes Makan Delivery - Fri 14/Aug/2020 10:02am
Alamak.. Income Semakin Slow Sejak PKP?

Pening Tak Tahu Nak Buat Bisnes Apa?

Mari Saya Tunjukkan Anda Bisnes Yang Mudah Untuk Dimulakan Dengan Kos Yang Rendah Serta Sentiasa Ada Permintaan Yang Tinggi! Walaupun Selepas Tamat PKP!

👇👇 Klik Disini:
https://yaniwish.com/ebook/makan-delivery

Ebook ini saya tulis berdasarkan pengalaman saya berniaga bisnes makan secara delivery mulai tahun 2015 dulu. Di dalam ebook ini terdapat banyak ilmu serta tips yang saya kongsikan.. dari mula persediaan nak buat bisnes makan ini, tips pemilihan menu, tips buat iklan, cara pengiraan kos dan perletakkan harga! Serta serba sedikit kisah cabaran yang terpaksa saya tempuhi sepanjang menjalankan bisnes makan secara delivery ini!

Apa Yang Terkandung Di Dalam Ebook Ini?
Baiklah, saya bagitau sikit apakah isi kandungan yang terdapat dalam ebook setebal 80 mukasurat ini.

1) Lima Persediaan Sebelum Mula Bisnes
Iya! Sebelum nak mula apa-apa pun, kena ada persediaan! Jadi, saya dah ringkaskan 6 perkara yang perlu anda siapkan sebelum nak start buat bisnes makan delivery ni!

2) Kaedah-kaedah Jualan!
Nak buat bisnes makan ni sebenarnya ada 2 kaedah! Setiap kaedah mempunyai waktu memasak dan menghantar yang berbeza. Jadi, anda boleh pilih ikut waktu kesesuaian anda... sama ada nak buat kaedah jualan #1 atau kaedah #2.

3) Cara Pembungkusan
Ini pun penting juga, bekas jenis apa yang pakai? Bagaimana nak bungkus supaya makanan tidak mudah rosak atau basi?

4) Panduan Kira Kos & Keuntungan!
Ada satu bab saya bagi contoh, macam mana nak kira kos serta, bagaimana untuk meletakkan harga jualan! .

5) Bagaimana Nak Mula?
Hah! Ini yang paling mustahak! Ramai orang tak tahu macam mana nak mulakan bisnes ni! Tak tahu kat mana nak cari pelanggan! Jadi, saya tunjukkan cara, bagaimana untuk mendapatkan pelanggan dengan mudah, pantas dan tanpa mengeluarkan sebarang kos!

6) Panduan Bina Database Pelanggan Guna Whatsapp!
Tak perlu guna sistem rumit-rumit.. gunakan sahaja whatsapp yang memang kita gunakan hari-hari tu! Dalam ebook ni saya ajar macam mana nak simpan no pelanggan secara tersusun dan macam mana nak buat promosi kepada pelanggan-pelanggan yang sedia ada! .

7) Strategi Pantas Bina List 100 Pelanggan Pertama!
Saya tunjukkan strategi macam mana nak dapatkan 100 contact (nama,phone & alamat diorang) dengan pantas! Insyallah.. boleh dapat 100 nama ini dalam masa 1-2 hari sahaja! Strategi ni kena keluar kos sikit! Tapi ia sangat berbaloi!

8) Cara & Time Buat Iklan!
Ini sangat penting, anda perlu tahu bila waktu nak buat iklan, bila waktu nak ambil order serta bila waktu nak masak dan buat delivery!

9) Cabaran & Rintangan
Walaupun bisnes ini kecil risikonya, tetapi, tetap ada juga cabarannya.. saya sharekan beberapa pengalaman sebenar saya menghadapi cabaran-cabaran ini dan bagaimana saya mengatasinya!

Itulah dia beberapa point yang terkandung di dalam ebook ini!

👇👇 Klik Disini:
https://yaniwish.com/ebook/makan-delivery

Semoga Berjaya :-)

Niche: Bisnes Ebook | Bisnes Restoran
     
  1. Azman 738 - Sun 7/Jun/2020, 11:26am
    Kami Pembekal Lokcing/Sate Ikan Area Lembah Klang.Berminat Whapps 0183653389  
  2. Muhammad 736 - Fri 26/Jun/2020, 10:28pm
    Assalamualaikum..Maaf tumpang iklan sikit...

    Peluang Menjana Pendapatan Tambahan Dari Rumah Dengan Menggunakan Telefon Bimbit
    Secara Sambilan Atau Sepenuh Masa
    Pendapatan Sangat Lumayan, Bergantung Kepada Usaha
    - Tidak Perlu Jual Barang
    - Tidak Perlu Menyimpan Stok
    - Tidak Perlu Sewa Kedai / Stokis
    - Tidak Perlu Mengepos Barang
    Kami ada peluang perniagaan yang sangat lumayan untuk anda. Ingin tahu rahsia kami menjana pendapatan ? Hubungi no. tel di bawah untuk maklumat lanjut.
    Tel/ Whatsapp : 0109123098  
  3. Mohamed Shariff Mat Jam - Sun 28/Jun/2020, 3:06pm
    Maaf tumpang lalu saya sedang mencari rakan
    Niaga food truck berminat boleh whatsap
    011 52915553 IG shariffmj  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!