Bisnes Jeruk
Asrul Effendy @ Saudagar Albanjary Taguh Resources
Thu 8/Jan/2015 12:41pm [Last Comment]
kami adalah pengeluar, pemborong, pengedar dan penjual jeruk buah-buahan ori penang mencari agent dari seluruh malaysia yang berminat untuk memasarkan jeruk kami. sesiapa yang berminat boleh terus berhubung dengan saudagar jeruk di talian 0125590371 untuk mendapatkan harga borong

Niche: Bisnes Jeruk
 
1. Ady Rich Development Entreprise - Fri 9/Jan/2015, 1:43am
Pm quotation  
2. Asrul Effendy - Sat 17/Jan/2015, 1:01pm
nanti sy pm sorry late reply sbb line internet problem  
3. Asrul Effendy - Sat 17/Jan/2015, 1:04pm
bg sy no wassap nanti sy wassap quotation  
4. Ruslina Ayub - Tue 20/Jan/2015, 5:07pm
Pm details dan harga ke Ruslina0708@gmail.com  
5. Iman Spices And Frozen Food Enterprise - Thu 22/Jan/2015, 4:48pm
Sy jual Jeruk Mangga Asam Boi Mak Jan.. wassap 013 925 0145.. 400gm RM10 je  
6. Asrul Effendy - Fri 23/Jan/2015, 2:09pm
Cik Ruslina Ayub nanti sy Pm harga untuk pemborong  
7. Nursadiatul Aini Binti Hassan 2 - Sat 7/Feb/2015, 11:32am
Sy berminat..ni emel ainieylove@gmail.com  
8. My Semanggi - Mon 9/Feb/2015, 9:40am
email - mysemanggi@hotmail.com Thanks !  
9. Asrul Effendy - Mon 9/Feb/2015, 12:49pm
cik Nursadiatul Aini dan My Semanggi boleh wassap saya no 0125590371 untuk dapatkan harga borong  
10. Aida Nasrin - Wed 25/Feb/2015, 1:46pm
Syarikat saya ada membekal Jambu Cameron. jika berminat boleh hubungi Daniel 0105499271  
11. Asrul Effendy - Wed 1/Apr/2015, 10:28am
Ada pelbagai jenis jeruk yang dibuat menggunakan buah-buahan,antara yang terkenal adalah seperti jeruk pelam kulit, pelam kuning, jeruk betik,kedondong,ceri dan buah pala.Ramai yang tidak mengetahui bahawa terdapat beberapa cara yang dilakukan bagi membuat sesuatu jeruk.Terdapat sebuah syarikat yang mengeluarkan Jeruk-jeruk yang amat dikenali di sekitar Pulau Pinang serta di seluruh negara,Jenama yang terkenal tersebut adalah JERUK MADU SAUDAGAR
Pasti ada yang pernah terdengar jenama ini bukan? .Keenakkan rasa jeruk madu yang diperbuat oleh syarikat ini jelas dapat dirasai oleh setiap pelanggan yang membelinya.Hal ini kerana,JERUK MADU SAUDAGAR tidak menggunakan IBU GULA yang dipanggil sebagai SAKARIN. Sakarin ini yang menyebabkan kebanyakkan pelanggan yang makan jeruk akan batuk sejurus selepas memakan jeruk tersebut. Namun keistimewaan Jeruk-jeruk yang dihasilkan di atas jenama SAUDAGAR JERUK tidak menggunakan IBU GULA atau pun SAKARIN ini dalam pembuatan jeruk-jeruk mereka.Sudah pasti ini memberikan kredit ataupun keselesaan kepada pelanggan yang sering membeli jeruk-jeruk hasil daripada syarikat SAUDAGAR JERUK
Alhamdulillah JERUK MADU SAUDAGAR JERUK kini telah terkenal dan semakin terkenal,Terdapat juga beberapa agen yang diberikan tugas untuk mempromosi serta mengedar JERUK MADU SAUDAGAR JERUK yang tulen kepada pengguna.

Bagi orang ramai yang ingin merasai JERUK MADU SAUDAGAR JERUK tanpa pergi ke Pulau Pinang,anda bolehlah menghubungi EN.EFFENDY
di talian : 012-5590371
Ataupun boleh pergi terus ke FACEBOOK beliau SAUDAGAR JERUK  
12. Kertas Pasir - Sat 18/Apr/2015, 6:24pm
email kn sy
anne_atiqah@yahoo.com  
13. Aiey 2 - Sun 19/Apr/2015, 4:15pm
Saya berminat..bole bg list & quotation?  
14. Asrul Effendy - Thu 14/May/2015, 3:53pm
Aiey 2 bg email address nanti sy email atau boleh terus berhubung dgn saya no tel: 0125590371  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..