Bisnes Hotel untuk Dijual - Melaka (Berdekatan A Famosa)
Nadia 518 - Thu 10/Jan/2019 11:51am [Last Comment]
Salam semua warga majalah.com,

Saya ingin menjual bisnis guesthouse 18 bilik yang terletak di Bandar Melaka. Antara kelebihan guesthouse ini ialah:

1. Berdaftar dengan agoda.com, traveloka
2. Terletak di sebelah jalan utama.
3. Lokasi yang strategik. Terletak betul-betul di bandar Melaka, 10 minit jalan kaki ke Dataran Pahlawan Melaka, 5 minit ke Equatorial Hotel Melaka, 15 minit jalan kaki ke Menara Taming Sari, 15 minit jalan kaki ke Jonker Street,
4. Potensi untuk dimajukan sebagai bilik sewa bulanan kepada student, staff hotel yang berdekatan atau pekerja industri
5. At least 80% occupancy ketika musim cuti sekolah/umum
6. Mempunyai permit dengan Majlis Bandaraya Melaka untuk menjalankan bisnis guesthouse dan kedai makan.
7. Dilengkapi CCTV dan internet berkelajuan tinggi.
8. Kebanyakan bilik baru direnovate

Alasan untuk menjual: Family ingin berpindah ke bisnis lain.
Asking Price: RM200K (boleh nego)

Jika berminat, sila hubungi saya untuk membuat site visit dan berbincang dengan lebih lanjut
Muhajir - 017 3646865

Niche: Bisnes Hotel Dan Resort | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Nora Zainal - Fri 11/Jan/2019, 5:27pm
salam..maaf tumpang iklan ye... saya mencari busine untuk dijual dibawah RM15k atau 10K untuk dijual
. kalau ada busines bilik sewa(sublet) lagi bagus. jika sesiapa ada yg nak jual busines di KL atau selangor boleh whatsapp saya 018 - 2290702  
2. Jamalludin Dali 2 - Sat 12/Jan/2019, 2:30pm
contact saya jamdin 0193121134  
3. Zueraina - Sun 13/Jan/2019, 3:17am
Salam.
Kami menawarkan pelaburan lembu
Anda tak perlu membela lembu,tapi hanya membeli lot2 mengikut kadar agihan dividen setiap tahun.
Jika berminat untuk mendapatkan jadual lot2.
Bleh hubungi or watsap sy Zuraina 01129167370
Kami hanya membuka kepada 1000 orng shaja .
Terima kasih.  
4. Mohamad Ali 3 - Sun 24/Feb/2019, 2:58pm
sewa bangunan berapa
hubungi saya mohamad 0197779618  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..