Bisnes Hartanah Terrbaik Masa Kini! Mantopss. Mantopss
Bestofbiz - Fri 13/Sep/2013 9:31am
Salam Sejahtera warga majalah,

Disini Saya nak kongsikan satu peluang realiti bisnes melalui e-share jual beli dalam pelaburan hartanah.Modal sekali sahaja dalam seumur hidup dan keuntungan kita perolehi berkali2 @ berganda2 SETIAP KALI terjadinya stock split.
Mungkin ramai lgi yg tidak faham bagaimana untuk memperolehi keuntungan melalui bisnes hartanah.Sedia maklum,kita dapat lihat sendiri ekonomi semakin hari semakin meningkat dan harga rumah melonjak ke paras yang sangat tinggi....apa kata kita ambil peluang nie....kita perolehi keuntungan daripada bisnes yg sama...kemudian kita keluarkan KEUNTUNGAN semula untuk beli rumah....lumayan bukan...sekali modal sahaja kita dapat beli rumah tersebut.
Bila kita cerita rumah....kepala jadi pening...sewa semakin meningkat,dulu sewa rumah kita duduk dua orang satu bilik seorang2,skrg disebabkan harga sewa meningkat sebilik ada yg smpai 3orng...4orang pun ada.Kalau tak buat macam tu ....gaji tak dapat nak tampung sewa bulanan.
Jadi saya kongsikan satu bisnes hartanah nie...untuk kita sama2 dapat faedah dan keuntungan bagi mengurangkan beban kita .Apa yang penting sekarang kita kena bertindak dahulu dan jangan tunggu smpi harga rumah naik lagi baru nak sibuk .So dalam bisnes hartanah nie kita digalakkan membuat proses jual beli,mksudnya kita beli unit share kecil kemudian kita jual pada harga tinggi....tgk pada harga saham semasa.Bila stock split berlaku...unit share asal akan digandakan 3kali ganda..dapat lagi keuntungan....so dua kali dalam satu masa kita boleh dapat untung....satu hasil jual beli dan satu lagi harga saham hartanah meningkat kita dapat lagi keuntungan.
Ok...Pakej yng terdapat dalam bisnes hartanah ini:

MODAL 1 : RM1750.00
MODAL 2 : RM3500.00
MODAL 3 : RM17500.00
MODAL 4 : RM35000.00
MODAL 5 : RM175000.00

keuntungan setahun 20kali ganda !!!!mantopss...

Wow...besarnya modal.....jadi kita lihat bisnes hartanah nie bukan main2 ya....nie real bisnes,hartanah yg ditawarkan kepada kita pun byk...pilih jer nak rumah mcm mna....so setiap modal keuntungan pun berlainanlah.....klu modal kecil dapat beli rumah kecil....ala kondominium pun boleh dapat....klu modal besar...keuntungan pun besarlah....dapat beli rumah harga 1.5juta pun jadilah...sape tak nak...modal sekali seumur hidup dapat keuntungan yg berterusan.
Jadi fikir2kanlah....nak keluarkan duit sekali sahaja dapatkan rumah @ nak hutang dengan bank bayar rumah setiap bulan bertahun2.....skrng zaman serba canggih....semua dihujung jari....tetapi tidak semestinya kita dapat semua dihujung jari....kalau tak cuba kita tak tahu...bila dah cuba,aip rasa macam nak lebih lagilah!!!
Jadi anda semua jangan fikir ini bisnes MLM,MONEY GAME....nie adalah real income....office center terletak di nort point midvalley...kita boleh datang beramai2 disana....di KOTA kinabalu pun ada office di 1BORNEO.
Bertindaklah selagi peluang di depan anda semua....utk penerangan mengenai bisnes hartanah ini....kita boleh lepak minum sembang2,boleh datang beramai2 di office center .....
Jika berminat boleh hubungi sya di :

call/sms : 0193613397
whtspp/line : 0149583396
email : perkongsianbisnes@rocketmail.com

Niche: Buat Duit
     
  1. Aiman Azman - Tue 26/Nov/2013, 8:39am
    Detail pls..aiman14qayyum@gmail.com  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)