Bisnes Buku dan Alat Tulis untuk Dijual @ Ambil Alih - Area Putrajaya
Soza 2 - Mon 29/Dec/2014 12:41pm [Last Comment]
Salam semua.

Penat dah beriktiar tp tak membawa hasil.
Nampak gaya terpaksa lepaskan juga kedai alat tulis dan buku ini.

Harap maklum semua, kedai ni kedai baru dan renovated semua siap ngan wirering, glassdoor dan mcm2 ada untuk diserahkan kepada pemilik baru yang berminat dalam bisnes ni.Kedai ni memang berpontensi maju, mcm pernah sy ckp...photostat sahaja dh mampu cecah 7000 black and white, sedangkan flyer belum edar dan kedai pun baru beroperasi, dekat dengan sekolah, sebelah pusat latihan, tingkat atas adalah pejabat dan sekitar byk taski@taska.cuma masalah sedia maklum sebelum ni adalah kerana modal yang orang pinjam tp tak bayar, barang tak dapat masuk. (kekurangan barang).

Jadi kepada sesiapa yang berminat bolehla hubungi
no tel 010-22103255@ anomadila@gmail.com utk sebarang pertanyaan. (nego sampai jadi).Tp minta maaf kepada yang nak JV dan Invest..sy tak berminat.cukupla dgn apa yg dh berlaku.terima kasih.

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Pengedar Buku Dan Majalah | Pengedar Alat Tulis
 
1. Soza 2 - Mon 29/Dec/2014, 12:49pm
kedai berdekatan Putrajaya dan sewa murah.  
2. Farhanie - Mon 29/Dec/2014, 12:56pm
boleh bagi details? jumlah liabiliti dan aset syarikat

0183911509 - whatsapp  
3. Yop2 2 - Wed 31/Dec/2014, 8:24am
email details, uyuniy@yahoo.com  
4. Jagindas 2 - Wed 31/Dec/2014, 1:37pm
dulu 30k shj..naik ye...baru sebulan je..  
5. Rhea Ayla - Wed 31/Dec/2014, 6:39pm
sy berminat.
mohon email details kedai
liabiliti $ aset
location
price
tQ  
6. Soza 2 - Mon 5/Jan/2015, 4:47pm
Jagindas 2 -dulu tersilap letak harga,skrg brg pun dh bertambah2.Agak2la nak beli murah pun,kos renovation pun dh cecah rm30...wah jimat betul.  
7. Soza 2 - Fri 9/Jan/2015, 10:53am
Assalamualaikum semua.

Setelah berbincang...kami setuju untuk melepaskan dengan harga rm40K SAHAJA...kepada yang berminat boleh terus call...010-2210365.

URGENT- sapa cepat dia dpt.TQ  
8. Sifutopup - Sun 11/Jan/2015, 9:22pm
nak jual topup? jualan topup akan menambah pelanggan anda
maklumat lanjut layari sifutopup.blogspot.com  
9. Zura 33 - Sun 25/Jan/2015, 7:06am
Boleh tahu putrajaya tu area mana?  
10. Kamarul91 2 - Sun 19/Apr/2015, 12:07am
Masih ada ag atau da letgo  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..