Best. Diveden +-10% Tiap2bulan Broker Forex Kasi
Safwanlagenda - Thu 21/Jun/2012 12:32pm [Last Comment]
SALAM WARGA MAJALAH,

INVEST DENGAN BROKER FOREX... MEMANG UNTUNG..
BUKAK AKAUN MINIMUM 150USD JE.. MASIH DALAM KEMAMPUAN LA...KALAU BANYAK2 SAYA PUN TAK BERANI NAK REKEMEN..HUHUHUH

GERENTI DAPAT +-10% TIAP2 BULAN.. TAK PERLU CARI ORG..KALAU RAJIN CARI ORANG DAPAT LEBIH LA...

KALAU PANDAI TRADE SPOT GOLD MARKET.. LAGI BANYAK LA DAPAT..KALAU TAK PANDAI TRADE KITA ADA CIKGU... CAJ MURAH LA UNTUK AHLI..

YANG PALING PENTING,
LEBIH SELAMAT, BERBANDING INVEST DGN COMPANY INVESTMENT..SEBAB INI BROKER.. KITA TAU DUIT MASUKNYA MCM MANA..

DAPAT DUIT DIVEDEN TU BOLEHLA BUAT BAYAR APA YG PATUT.. BIL2, KERETA, APA2 SAJALAH..

SAYA SUDAH MENIKMATINYA.. ANDA BILA LAGI... HHIHIHIHIHIHI..

SAPA2 YG BERMINAT BOLEH LA CALL SAYA
0129919995 (SAFWAN)

Niche: Forex Malaysia
 
1. Loco London Gold Xau 999 9 - Fri 22/Jun/2012, 1:05am
bro, apa beza lebih selamat kalau invest dgn broker drpd investment company? :)
tradingnya lari kat mana tuh? sampai kat exchange atau bank tak? atau sampai kat broker punya platform je :)  
2. Safwanlagenda - Fri 22/Jun/2012, 7:49pm
saya rasa baik kita jumpa... nanti saya terang... dan bro boleh tengok dan menilanya sendiri...bro pun org lama..kalau bro dilembah kelang cantik la... senang saya nak buat appoiment dgn bro...tq 0129919995  
3. Safwanlagenda - Fri 22/Jun/2012, 8:31pm
A) How does the Company xxxX generate funds to pay the members

xxxX is a brokerage company. We're not an investment company that needs to generate our clients money to produce a return, or trading our clients? money. Our business model is transparent and straight forward. When we say xxxX is a forex broker, we stand by our own and we make profits from commission per trade that members who are trading under the market conditions of BUY or SELL. Other than that, we will submit all trade positions direct to our PRIME BANK/LIQUDITY and we also have the capability to trade against clients as xxxX is a Stand Alone FOREX BROKER by and of our own merit and not WHITE LABLE or RESPONSIBLE to another company, we are our OWN BROKERAGE COMPANY.

xxxx tu,,, saya ubah  
4. Loco London Gold Xau 999 9 - Fri 22/Jun/2012, 11:16pm
sounds good bro...elok gak boleh sharing dan change an idea...pasal sekarang byk cowboy company...tu yg buat market jadi busuk...kesian kat investor...probably we can meet coz i somewhere in kl...  
5. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Tue 26/Jun/2012, 7:37am
salam...

sy dr kedah, skrang ada expo di medan mara KL dr 22-30jun... koperasi kami mempunyai agenda utama utk mewujudkan individu yg memiliki aset sebenar yg dihadiskan oleh junjungan Nabi s.a.w, selaku islam kita wajib bergerak dlm berjemaah, dan sy jdkan koperasi sy sbg media utk mewujudkan jemaah yg mampu bersaing dgn bangsa lain...

sy bg cth... rakan niaga kelab koperasi kami akan bimbing beliau utk melihat potensi dirinya melalui tarikh lahir... utk mengetahui bisnes apa yg sesuai dgnnya...

sebelum itu koperasi akan bantu menjana income utknya dgn mengajar dan berkongsi peluang bersama2 dan mengumpul dana bg tujuan merealisasikan potensi perniagaan beliau td...

sbg cth.. kita akan bantu beliau dgn syer emas koperasi yg modal RM3500, di mana koperasi akan memberikan emas 1gram setiap bulan dgn modal beliau tersebut selagi mana beliau tidak mengeluarkan syernya..

dgn itu juga kita akan kembangkan sumber pendapatannya dgn trading forex gold iaitu dgn membantu beliau belajar utk uruskan sendiri akaun trading tersebut atau pun berkongsi 1 akaun dgn koperasi... hasilnya di sini beliau akan menambahkan koleksi emas fizikalnya...

utk akhir sekali setelah ilmu utk bisnes dr kajian tarikh lahir dipelajari..hasil simpanan emas akan dicairkan utk dijadikan modal perniagaan tersebut...

di sini koperasi juga akan memainkan peranan utk memastikan produk/perkhidmatan bisnes tersebut akan dihebahkan melalui expo atau event... seperti yg sy lakukan sekrang ini di medan mara KL sehinga 30jun...

wassalam... utk kongsi ilmu dan peluang... mudahan ALLAH bukakan hati2 anda utk belajar mencari keberkatan dan rahmat... sy juga mencarinya dgn impian utk bersama2 dgn anda yg berminat... yg tak berminat pun sy alukan...dgr dakwah perniagaan sy ini, mungkin ALLAH lembutkan hati2 anda menerima kegagalan lalu sebagai ujian dan membuka lembaran baru sebagai usaha mendekatkan diri agar lebih dekat lg dgn PENCIPTA...

wassalam... 018-9475 996  
6. Impiangemilang99 - Tue 26/Jun/2012, 3:09pm
asaalamu'alaikum pmbaca majalah.com... anda brminat utk mnjan pndapatan melalui FOREX, sy ingn mbntu anda dngn sy akan sniri mbrtahu setiap open n close.. pmbahagian keuntungan brgntungn kp persetujuan kedua pihak... brminat emailkan kpd gloryforextrade@gmail.com  
7. Safwanlagenda - Tue 26/Jun/2012, 7:32pm
terima kasih kepada tuan2 semua kerana sudi memberi respon yg agak baik kepada saya.. kepada yg belum berkesempatan menemui saya, saya mohon maaf... kerana jadual saya agak padat kebelakanngan ini.. insyallah kita akan jumpa dalam masa terdekat.. apa2 pon boleh la call saya 0129919995...ty  
8. Safwanlagenda - Fri 29/Jun/2012, 5:34pm
salam, 30.6.2012 ( sabtu ) saya berada di JB.. sesiapa yg berminta boleh la jumpa saya.. 0129919995  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..