Berniaga Sendiri Seluruh Malaysia Untuk Membaiki Cermin Kenderaan Retak
Emma 152 @ MY ONE EVENT - Tue 1/Apr/2014 9:25am [Last Comment]
Keadaan ekonomi semasa yang semakain menekan. dengan kenaikan harga barangan manjadikan waktu ini adalah amat sesuai untuk menceburi bidang perniagaan ini bagi manambah pendapatan untuk menampung keperluan hidup.

Terbuka kepada semua golongan belia bumiputera wanita atau lelaki, surirumah, bumiputera yang mencari sumber pendapatan sampingan, penggangur bumiputera .

Modal rendah! Boleh di lakukan bila-bila masa ! Tanpa Kedai! Boleh di lakukan dimana sahaj.. kawasan parking hypermall, dirumah pelanggan, stesen minyak, parking lot atau dimana sahaja! Anda yang tentukan....

Antara pelanggan -pelanggan kami yang menggunakan peraltan kami ialah: Giatmara, JTM, Puspakom, Skill Malaysia, KBS , bengkel kereta syarikat bumiputera..dan ramai lagi...

Kursus ini menekankan kemahiran kerja-kerja membaik pulih cermin depan kenderaan dengan tunjuk ajar dan teknik yang betul dengan cirri-ciri keusahawanan dalam bidang ini.
? Melahirkan pakar juruteknik dan tenaga pengajar untuk pasaran kerja.
? Meningkatkan taraf hidup dan menjadikan ia sebagai satu sumber pendapatan yang tinggi.
? Memberi peluang kepada peserta untuk menimba pengalaman dan pengetahuan yang bermanfaat.

Teknik yang diajar
? Melakukan pembaikan pelbagai jenis pecahan dan rekahan.
? Kaedah penggunaan peralatan dan pemasangan peralatan.
? Mengesan pemasalahan pembaikan
? Tip-tip serta teknik yang boleh dimanfaatkan untuk situasai sebenar kelak

Peluang kejayaan untutk peserta
? Peluang pekerjaan di bengkel cermin kenderaan
? Juruteknik mahir diperlukan oleh syarikat kami atau syarikat francais kami
? Menjadi tenaga pengajar disektor awam atau swasta
? Menjadi tenagan pengajar di cawangan pusat latihan kami atau kolej automotif swasta
? Membuka perniagaan sendiri atau bekerja secara sambilan.


HUBUNGI 03-83222987 atau emailkan NAMA / Hp/Email ke info.bumiautoglass@gmail.com untuk penerangan lanjut.

Niche: Bengkel Kereta | Bisnes Aksesori Kereta
 
1. Rayza 3 - Tue 1/Apr/2014, 10:46am
mcm best je......cermin depan keta aku retak ni.....  
2. Emma 152 - Tue 1/Apr/2014, 2:23pm
En.Rayza nak baiki ke nak buat perniaagaan...Kalau nak baiki juruteknik kami akan mengubungi pihak En.Rayza untuk mengetahui jenis keretakan pada cermin kereta tersebut.Sila tinggal tel no..untuk kami hubungi @ info.bumiautoglass@gmail.com .Terim kasih  
3. Mohd Falah - Tue 8/Apr/2014, 11:49pm
bayaran brp ye..?lokasi  
4. Khairul 781 - Mon 14/Apr/2014, 9:35am
saya berminat pm saya maklumat berkaitan untuk berniaga...

ada francais di sarawak tak?  
5. Emma 152 - Tue 29/Apr/2014, 12:39pm
En.Khairul buat masa ini tiada sesiapa di Sarawak.Jadi boleh saya dapatkan email address untuk saya hantar borang penyertaan beserta maklumat lanjut mengenai kursus tersebut. Terima Kasih  
6. Emma 152 - Tue 29/Apr/2014, 12:43pm
En.Mohd Falah boleh saya dapatkan email address ? saya akan hantar borang penyertaan beserta maklumat lanjut mengenai perkara tersebut.Terima Kasih  
7. Prince Bugis - Tue 13/May/2014, 1:36am
bunyik mcm menarik jee...kebetulan cermin depan kete teman retak yop...
kalau nak repair berape rega?then email kan detail cara berniaga baiki cermin kete tu kat gengsmamak@gmail.com tq  
8. Emma 152 - Fri 16/May/2014, 2:26pm
Prince Bugis...saya dah emailkan borang untuk kursus berkenaan dan Harga baiki cermin retak bergantung kepada jenis retakan, dan berapa lama dah berlaku...Harga lingkungan RM 50-120 ...Prince Bugis tinggal dimana kami perlu datang dan tengok sendiri. Tak jadi masalah kami akan terus datang ke pintu rumah/ Office .Atau boleh kirimkan gambar kepada kami @ info.bumiautoglass@gmaiil.com. Terima Kasih.  
9. Gabir - Sun 25/May/2014, 4:45pm
Berminat nak buka francais..area sabah adakah ble emailkn detail gabshot@gmail.com  
10. Izwanhalim - Mon 26/May/2014, 5:02pm
Berminat nak buat full time.
Email saya izwanhalim@gmail.com  
11. Ghazali Nayan - Wed 18/Jun/2014, 2:00am
Saya beminat psl saya ada kedai car wash/spa...tlg email saya butiran2nye.  
12. Sharil 30 - Tue 31/Mar/2015, 6:50pm
Email detail jamaasims@gmail.com  
13. Qaireen 3 - Mon 4/May/2015, 8:25am
Email sya qaireenqaisarah@gmail.com  
14. Ajem 87 - Thu 18/Jun/2015, 8:29am
please email detail ajem_1937@yahoo.com  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..