Berniaga Sambilan Hanya Sebagai Pembekal di Kedai Berdekatan Kawasan Anda
Edaran Emzeti @ Emzeti Enterprise - Sat 6/Aug/2016 5:13pm [Last Comment]
Peluang Penjimatan Bulanan.

Kini anda tidak risau lagi nak consume produk kecantikan dengan kos yang tinggi jika beli satu-satu.. JOM BERJIMAT SEKARANG!

PELBAGAI PRODUK MAKANAN KESIHATAN, SKIN CARE, JAMU dan sealirannya...

*PERTIMBANGKAN peluang ini jika anda:

1) Adalah pelanggan biasa yang ingin membeli pada harga TERLAJAK JIMAT dan berkongsi beli dengan rakan kerja, ahli keluarga atau komuniti anda. Hanya 5 unit sahaja tau..

2) Atau boleh juga untuk para peniaga kecil yang kekurangan modal:
- memiliki kedai runcit
- memiliki kedai makan
- kedai/ kiosk produk kesihatan

MODAL:
Modal adalah bergantung kepada jenis dan harga produk
Margin untung antara RM10-RM60

Contoh:
Produk makanan tambahan pencerahan modal anda hanya 60%.

Ingat, hanya 5 unit sahaja sudah layak.

Katakan produk berharga RM80, kos anda hanya RM50 seunit.
Total RM50 x 5 unit = RM250 (biasa = RM400)
Maka JIMAT RM150!!! Wow...mana nk dapat semurah tu?

Serius berminat?

Pertanyaan info lanjut/ senarai produk:
Langkah 1) Whatsapp NAMA & Lokasi ke 019-578 2296
Langkah 2) Taip ''Nama'' di ruangan komen (untuk update)

HARAP jangan tinggalkan alamat emel/ no telefon di sini untuk elak mesej berantai.

* Pastikan pertanyaan anda disertakan nama dan lokasi. Seious buyer mohon kerjasama kerana banyak whatsapp masuk untuk pelanggan sedia ada setiap hari...fuh!

Terima kasih dan selamat berjimat cermat yer...

Founder
ZAMINA Beauty & Health
''Berkongsi Memberi''

Niche: Iklan Terbuka | Pengedar Produk Kesihatan
     
  1. Mohd 448 - Mon 22/Jul/2013, 12:30am
    dice.melaka@gmail.com  
  2. Muhammad Ariff Bin Zakaria - Mon 22/Jul/2013, 12:47am
    reff_zack@yahoo.com  
  3. Kamal 65 - Mon 22/Jul/2013, 12:53am
    Kaywarriors@yahoo.com  
  4. Pkay - Mon 22/Jul/2013, 1:04am
    dutapesara@gmail.com  
  5. Mohd Hiswan - Mon 22/Jul/2013, 1:09am
    email detail ke mhone983@gmail.com
    terima kasih  
  6. Awie 30 - Mon 22/Jul/2013, 1:11am
    Sayapun nak, email saya zuha129@gmail.com
    Terima kasih  
  7. Mohd Wahidi - Mon 22/Jul/2013, 1:25am
    ydie_70@yahoo.com.my  
  8. Edaran Emzeti - Mon 22/Jul/2013, 1:31am
    Okay semua, terima kasih. Emel akan dihantar kemudian...  
  9. Insan 7 - Mon 22/Jul/2013, 2:06am
    mujahirul@gmail.com  
  10. Zack81 2 - Mon 22/Jul/2013, 2:09am
    boleh tahu biz ape.email saya zack_8123@yahoo.com  
  11. Edaran Emzeti - Mon 22/Jul/2013, 2:13am
    Insan 7 dan Zack81 2:
    Okay info lanjut akan menyusul dalam emel anda kemudian..ada beberapa penambahan info lg untuk memastikan semua yg berminat nampak potensinya dan benar2 faham  
  12. Rizal 24 4 - Mon 22/Jul/2013, 2:17am
    M_rizal24@yahoo.com  
  13. Hadi Daud - Mon 22/Jul/2013, 2:27am
    biz ape ae...
    pls send to my email hadie1616@yahoo.com  
  14. Zaidi 101 - Mon 22/Jul/2013, 2:36am
    zaidi2135@yahoo.com  
  15. Edaran Emzeti - Mon 22/Jul/2013, 2:36am
    Rizal 24 4 dan Hadi Daud - okay, bisnes kecil-kecilan saja secara sambilan, nampak seperti lekeh tapi tak boleh dipandang rendah kerana dah terbukti jualannya MENGEJUTKAN! Kita akan mula hantar emel pagi esok selepas siap masukkan info terbaru.  
  16. Edaran Emzeti - Mon 22/Jul/2013, 2:37am
    TQ Zaidi 101...tunggu emel esok ya!  
  17. Silentobserver - Mon 22/Jul/2013, 2:48am
    email detail metrobiztrading@gmail.com  
  18. Harie12 - Mon 22/Jul/2013, 2:55am
    harie12@yahoo.com. info detail. tq  
  19. Nina 8 - Mon 22/Jul/2013, 3:10am
    ynhasrina@yahoo.com  
  20. Muhammad Fikry - Mon 22/Jul/2013, 3:31am
    email mfr90services@ymail.com  
  21. Fizul 2 - Mon 22/Jul/2013, 3:42am
    emel ke sherafizzull25@gmail.com  
  22. Rohaizatsenan - Mon 22/Jul/2013, 5:17am
    sy juga...boobaxx_00@yahoo.com.....terima kasih  
  23. Asmahaziz 2 - Mon 22/Jul/2013, 5:33am
    Tolong beri penerangan lanjut, terima kasih. Email:asmah121@gmail.com  
  24. Riye - Mon 22/Jul/2013, 5:34am
    Minat. .Lieyariye@yahoo.com  
  25. Azman Ahmad Albab - Mon 22/Jul/2013, 5:56am
    Sy berminat..smartbiz66@yahoo.com  
  26. Mohd Alias 7 - Mon 22/Jul/2013, 6:00am
    salam,bleh tau biz ape ni..email sya.alias.mdyusof@yahoo.com  
  27. Zabardas - Mon 22/Jul/2013, 6:03am
    sy bminat. syadzamani@gmail.com  
  28. Rosli Yahya - Mon 22/Jul/2013, 6:13am
    berminat emailkan rosliyahya92@yahoo.com  
  29. Edaran Emzeti - Mon 22/Jul/2013, 6:15am
    Salam, terima kasih. Info selanjutnya akan dihantar melalui emel siang nanti...  
  30. Edaran Emzeti - Mon 22/Jul/2013, 6:20am
    Insya-Allah, emel akan saya hantar dalam jam 9.30-10.00 pagi ini.  
  31. Zul 249 - Mon 22/Jul/2013, 6:44am
    email kan saya zul musa zeckywd@yahoo.com  
  32. Rose Daim - Mon 22/Jul/2013, 7:18am
    Emailkn pd sy produk detail... tq  
  33. Aziz 117 - Mon 22/Jul/2013, 7:32am
    email sy abdul_aziz827431@yahoo.com  
  34. Imran85 - Mon 22/Jul/2013, 8:25am
    email sy..i3r92_85@yahoo.com  
  35. Dene Qamar - Mon 22/Jul/2013, 9:03am
    Pm the6_88@yahoo.com  
  36. Edaran Emzeti - Mon 22/Jul/2013, 9:30am
    Ok semua, sebentar lg saya mula hantar emel...  
  37. Edaran Emzeti - Mon 22/Jul/2013, 9:35am
    Rose Daim..anda tak bg alamat emel.. betul ke yg ni rose_oranges@yahoo.com.my?  
  38. Framelesstoframe - Mon 22/Jul/2013, 9:54am
    framelesstoframe@gmail.com  
  39. Luvlomie - Mon 22/Jul/2013, 9:56am
    Berminat nak tahu...tolong email kat saya...
    luvlomie80@yahoo.com  
  40. Edaran Emzeti - Mon 22/Jul/2013, 10:07am
    Framelesstoframe dan Luvlomie..check inbox emel anda dalam 15 minit lagi..terima kasih sudi membaca  
  41. Edaran Emzeti - Mon 22/Jul/2013, 10:15am
    --------------------------------------
    Produk mungkin nampak lekeh, tak gah, pelik, atau tak glemer..tetapi tahukah anda ada begitu ramai yang memerlukan produk ini di luar sana bagi mengatasi masalah yg dialami?  
  42. Zaiton - Mon 22/Jul/2013, 10:19am
    berminat juga pls email to : zaitonsyariff@yahoo.com

    TQ  
  43. Edaran Emzeti - Mon 22/Jul/2013, 10:22am
    Ok Zaiton, TQ...tunggu emel kejap lagi  
  44. Edaran Emzeti - Mon 22/Jul/2013, 10:45am
    Semua emel telah dihantar termasuk yg terbaru. Sila check, dan mohon yg memang dah bersedia untuk bermula sahaja untuk SMS seperti yg saya minta...terima kasih..  
  45. Adzrai 2 - Mon 22/Jul/2013, 11:16am
    berminat : selatan.unggul@yahoo.com  
  46. Dhuha90 - Mon 22/Jul/2013, 11:36am
    email detail..madiyusof90@yahoo.com  
  47. Edaran Emzeti - Mon 22/Jul/2013, 12:07pm
    Okay,
    Adzrai 2
    Dhuha90 TQ...saya akan hantar info sebelum 12.30tgh..nanti check ye  
  48. Imanbalqish - Mon 22/Jul/2013, 12:15pm
    berminat pm pleaseee
    carkeybiz1003@gmail.com  
  49. Edaran Emzeti - Mon 22/Jul/2013, 12:18pm
    Ok, Imanbalqish. Ini peluang untuk direbut..5 minit lg send emel, TQ  
  50. Din 68 - Mon 22/Jul/2013, 12:25pm
    emel dincromok_02@hotmail.com  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 1251 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)