Berniaga Sambil Bekerja - Apakah Pernigaan yang Sesuai
Muhamad Akbar Bin Mat Teridi - Mon 5/Sep/2016 2:32pm [Last Comment]
hi
saya nak tanye pendapat semua ape kah pernigaan yang sesuai untuk orang yang berkerja.

dan ape tips untuk berniaga sambil berkerja

ada sape boleh syer pengalaman..

0122947048..

Niche: Diskusi Bisnes
 
1. Rash502 - Tue 6/Sep/2016, 2:51am
Tuan berminat untuk mendapatkan side income...?
Hubungi saya. Whatsapp 01120797981- Rash.  
2. Shahrilmuslim - Tue 6/Sep/2016, 2:12pm
Sya recommend tuan layari web ni http://mym1muslim.blogspot.my  
3. Anuar Buang - Wed 7/Sep/2016, 11:03am
Saya sarankan anda join OG1asean tuk mendapatkan pulangan setiap minggu.

Boleh dpt tunai dan juga byr semua bil2 utiliti yg semestinya hangus setiap bulan.

Berminat whatsapp 0123320323  
4. Royzek 2 - Wed 7/Sep/2016, 12:21pm
Menggunakan ''Rahsia Ajaib Luar Biasa'' Saya Dapat Antara RM1,000hingga keRM2,000 SEHARI Dengan Hanya Tengok Syiling Atau Hanya Tenung Langit Sahaja!


Dalam masa beberapa bulan sahaja, saya telah berjaya mencapai impian saya untuk menjana pendapatan dari rumah dengan menaip beberapa perkataan sahaja. Bermula dengan modal hanya RM80, saya telah berjaya mengumpul lebih RM500,000.00 dalam masa hanya 6 bulan setelah menggunakan rahsia ajaib ini, hanya beberapa jam seminggu secara sambilan di rumah.

http://Ubah-Hidup.com/?ref=majujaya  
5. Haidun - Wed 7/Sep/2016, 2:45pm
Assalamualaikum …………..,

berminat dengan sahabat aro bank malaysia

Apa kata sambil –sambil berkerja kita membuat membuat simpanan tetap yg mempunyai konsep yg sama seperti simpanan tetap di bank iaitu Fix Deposit atau pun simpanan premiun seperti ASB Amanah Saham Berhad.

Simpanan yg ingin saya syorkn ini dipanggil AgroPrimaS dimana dgn simpanan duit kita pada masa dan waktu yg sama,kita juga menjana income setiap bulan sehingga RM 21K yang dibayar setiap 7hb oleh agrobank terus ke akaun anda.

Maksudnya sambil menyimpan sambil buat duit

Pada sesiapa yang berminat ingin mengetahui lebih lanjut,PM pada Whatsapp saya di =
014-6460034

Tiada yang berjaya dalam hidup tanpa usaha,pandang positif dalam hidup in shaa Allah anda maju dan jaya  
6. Rusnida 4 - Thu 8/Sep/2016, 1:48pm
Hai.. Kami De’Xandra Stokis KL Sentral

Memberikan kepuasan kepada anda untuk menikmati WANGIAN kegemaran dengan harga yang MURAH! TAHAN LEBIH 8 JAM! Pasti puas hati..
.
Juga memberikan #peluangpendapatan sebagai dropship dan authorized agent.
.
+60123514005 – Rose  
7. Rusnida 4 - Thu 8/Sep/2016, 1:49pm
Boleh review tentang produk di:
www.dexandrareview.com
Atau layari website kami:
http://dexandrajust4u.com

Like fb page kami
https://www.facebook.com/DexandraJust4U/  
8. Mas Sukri Jaafar - Thu 8/Sep/2016, 11:39pm
Berniaga lah bersama Man Kidal, Raihan dan Ella. 3 nama besar dalam industri Muzik Tanah air. Satu Malaysia kenal mereka.

#MKLabelSdnBhd
#GlobalTijariHoldingBerhad

Mendapat keuntungan yang di kongsi dengan peserta sebanyak 20% - 30% sebulan melalui kontrak mega di antara MK Label dan koperasi tentera dan juga Al-Hijrah.

Pembayaran keuntungan bulanan menggunakan m2e. Haya perniagaan sebenar sahaja yg menggunakan m2e.

Satu perniagaan yg sebenar, bukan MLM atau Skim cepat kaya.

untuk pendaftaran secara percuma :

https://secure.gthb2u.com/register/?id=MY1291773

untuk keterangan lanjut, sila whatsapp di no 0192721700

Peluang datang hanya sekali, ambil lah peluang sementara masih berpeluang.

Tahun 2017, siri jelajah Malaysia.
Oct 16 - Feb 17 - promosi di TV 2

25 Sep 2016 - MDC Award dan Dinner di concord Shah Alam bersama The Legend Man Kidal, Ella dan Raihan. Semua wartawan akan hadir.  
9. Shahrilmuslim - Fri 9/Sep/2016, 2:20pm
Nikmati rebet percuma utk membyr bil2 blnn sprti bil elektrik, air, astro, tm, topup semua rngkaian dgn hnya mnggunakn telefon pintar. Layari mym1muslim.blogspot.my utk mendapatkn mklumt.  
10. Cikkesumba - Sat 10/Sep/2016, 5:37pm
don't not cry if no Over Time, don't feel sad.... just spent RM50, grab a package which in short time you will earn money turning back into your account. No 3rd party is involved. Transaction is 100% in your account.

Need more info, kindly joint our ''sembang sembang'' Hot Whatsapp Group.....
Joint me, Whatsapp your number to 0172542355
I will add you.

TQ  
11. Shah Wal 2 - Sun 11/Sep/2016, 12:14pm
Terbuka warganegara Malaysia 18thn keatas bumiputera,Islam & tiada blacklist.Bersama2 dalam jihad ekonomi bersama RMK (Rumah Muamalat Kasih) Badan NGO,raja-raja Malaysia (Brunei,Perak,N9,Johor) & pakar ekonomi.Misi membasmi kemiskinan.Misi melengkapkan 100k syarikat (bermakna kita dengan SSM).Dana ini nanti masuk melalui syarikat kita dan dan terus ke debit card.Jumlah dana 100k nisbah 50:50...nisbah ini bermaksud 50 kita dan 50 asnaf (tugas kita cuma menyampaikan sahaja)..maka dalam 100k td 50k kita dan 50k asnaf...Untuk maklumat lanjut hubungi WhatsApp sye 010-3373425 klang selangor..  
12. Zohir 3 - Wed 14/Sep/2016, 4:25pm
Perniagaan yang sesuai bagi mereka yang bekerja adalah menjadi Affiliate...tak perlu menjual hanya berkongsi cerita berkenaan premis-premis perniagaan yang menawarkan rebat tunai dan mata ganjaran. Dan nikmati komisyen 1% hasil transaksi mereka....  
13. Mummysue 2 - Thu 15/Sep/2016, 10:03am
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

*Sesiapa yang nak jadi peniaga.yang ingin berniaga*

*MINAT?? berniaga tp takut keluar modal besar kami bantu!!!!!*

Nak open centre telekomunikasi seperti *CELCOM* , *DIGI,MAXIS* @ *U-MOBILE*

MAMPU TAK????
1-sewa kedai (modal??)
2-signboard (modal??)
3-accessori (modal??)
4-simcard (modal??)
5-kelengkapan pejabat (modal??)
6-bil air/letrik (wajib bayar!!)
7-hiasan (modal??)*

Kini Kita mampu!!!!
*Tak perlu kesemua hanya simcard dan kudrat sahaja....*

*Modal permulaan serendah*
RM90 - 5 keping simcard ( Yg ingin Berniaga )
RM10 - Tukar Telco sekarang dan perkenalkan sahaja ( User Shj )
Lambat tinggal!!!!

*SYARAT*
Hanya *TUKAR SIMKAD* atau *KEKALKAN* no HP anda sekarang ANDA TELAH LAYAK!!!!!
BERMINAT???*

*Mohon Sekarang!!!!*
Whatsapp ???? 0172488332
Whatsapp ???? 0172488332
Call ???? 01113125564
Call ???? 01113125564

http://www.1xoxprepaid2u.com/mummysue
*INOVASI PRABAYAR TERKINI*

*LIKE PAGE* ???? http://www.facebook.com/mummysuue
REBUT PELUANG INI SEBELUM TERLAMBAT

http://mummysue.onexox.im
*SENARAI NOMBOR SIMKAD JIMAT*

*TONTON* ''ONEXOX Review'' ???????? https://youtu.be/Y6xaWHPw1Jo  
14. Apai 38 - Sun 18/Sep/2016, 1:13am
saya buat online business dengan OG1ASEAN
- Platform Aplikasi Untuk bayaran bil-bil utiliti
- Belian / jual Kredit Top up hp
pm: 01120100570 (apai)  
15. Pio 2 - Mon 19/Sep/2016, 11:50pm
Saya boleh tolong tuan tunjuk ajar bisness yang memang bagus dan terkini..
Hubungi saya untuk maklumat lanjut
0192059994  
16. Zulkefli 26 - Mon 26/Sep/2016, 1:51am
Saya boleh tolong tuan tunjuk ajar bisness yang memang bagus dan terkini..buisness sedang berjalan dan sememang tiada risiko yang tinggi serta mendapat sambautan yang hangat sekiranya tuan faham serta tahu dalam bab telekumikasi serta pemasaran.
Hubungi saya atau wsapp untuk maklumat lanjut
0109078726 segera sebelum ia diambil peluang oleh orang lain.  
17. Bidara Ruqyah - Mon 26/Sep/2016, 1:58pm
Agen dropship dan pengedar diperlukan.
Produk penyelesai masalah gangguan makhluk halus

BIDARA RUQYAH RAHSIA POHON

Membantu mereka yg ada mslh gangguan jin saka dan makhluk halus

layari sabunbidara.wordpress.com @ terus hubungi kami di 01120885400  
18. Jasontee 2 - Tue 27/Sep/2016, 5:04pm
pening fikirkan bagaimana pasarkan produk anda???pening mahu tingkatkan jualan??
miliki database pasaran seluruh klang valley database lengkap 3000 kedai mkn/kedai runcit.hubungi/whatapps 0175662230.  
19. Izwan 214 - Thu 20/Oct/2016, 4:39pm
Tuan mula la dengan dropship..awal2 memang la susah nk blajar..rase leceh nk up iklan..promote sane sini.. tp lame2 ok la kot..saya da buat produk nie lebih setahun..xde la nk jnji ribu2 tiap bulan..tp ckop la nk tambah side income..tuan berminat bole pm sye..

0193112512  
20. Nazmi 28 - Sun 30/Oct/2016, 9:56am
Peluang menjadi rakan niaga kami

* tidak memerlukan modal
* barang kami sediakan
* keuntungan 50% milik anda dari hasil jualan

Wassap kami 01113323541  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..