Berniaga Part-Time utk Pelajar Universiti dan Kolej (Johor Bahru)
Larkinsentosa - Thu 1/Sep/2016 2:02pm
Salamualaikum,
Saya sedang mencari pelajar universiti dan kolej di sekitar Johor Bahru (UTM, Kolej Swasta. Dll.) dan juga pekerja kilang atau individu yg berminat memasarkan produk makanan yang saya usahakan di asrama, taman perumahan masing2. Modal permulaan hanya kenderaan sendiri sahaja.

Berminat utk tahu lebih lanjut boleh Whatsapp saya (Yus) di 0177330896 atau email larkinsentosa@yahoo.com

Niche: Kerja Sambilan | Tempahan Nasi Lemak | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Qarna - Sat 17/Sep/2016, 3:41pm
    SEDANG MENCARI KERJA PART TIME DI SEKITAR(BANDAR SERI ALAM,PASIR GUDANG,MASAI@KAWASAN YG BERDEKATAN)

    ????Boleh start kerja 1/10/2016 ni.
    ????Saya student di area Bandar Seri Alam.
    ????Ada transport sendiri.
    ????Duduk area seri alam je.
    ????Nak cari part time lepas waktu kelas atau hujung minggu.
    ????Kalau boleh buat kerja part time dari rumah saya pon boleh.
    ????Saya boleh tolong jualkan maknan di asrama(kerepek/air/buah) dari supplier mana2.
    ????Boleh mengajar tusyen pelajar tadika/sekolah rendah/menengah di area yg berdekatan.(saya memang biasa mengajar)
    ????Tolong jagakan kereta sewa.(student university ramai nak sewa)
    ????Boleh jaga baby/budak kecil(boleh masak&mengemas????)
    ????Kalau ada apa2 kerja part time yg bersesuaian untuk saya. boleh direct WhatsApp saya@email.
    ????Contact no(+601116385093)(Qarna)
    ????Email (qam1504@gmail.com)  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia