Berminat Dropship License Key Antivirus, Internet Security, Microsoft, & Windows? Daftar Sekarang. 10 yang Menepati Citarasa Akan Dipilih.
Zackkasper 2 - Sat 30/Jun/2012 2:40pm [Last Comment]
Kami ada membekalkan "LICENSE KEY" antivirus, internet security, windows, & juga microsoft dengan harga yang murah.

Kedai-kedai format pc/laptop kami juga ada menawarkan antivirus, internet security, windows dan microsoft untuk kegunaan selepas format pc/laptop.

kepada pelajar pelajar IPTA & IPTS ini lah peluang anda untuk mencari duit poket dimana produk seperti inilah yang selalu digunapakai oleh pelajar pelajar seperti anda untuk melakukan tugasan yang diberi.

Apa yang perlu anda buat:
-terima order dari pelanggan.
-hubungi kami untuk bertanyakan stok.
-bank in duit dan terima barang untuk diberi kepada pelanggan anda.

antara produk kami seperti:
-Kaspersky Internet Security 2012
-Bitdefender Internet Security 2012
-Norton 360
-Windows 7 Ultimate
-Microsoft Office Professional Plus
dan macam-macam lagi.

Kelebihan dengan kami:
-anda tidak perlu simpan stok.
-tidak perlu menanggung risiko.
-tidak perlu mengeluarkan modal.
-Pendaftaran menjadi agent percuma.

Hubungi Kami:
phone: 0173688509 (Zack)
Email: mykedaionline2020@gmail.com

Sesiapa berminat boleh tinggalkan email atau no phone anda untuk kami hubungi. Kami akan beri list penuh senarai harga untuk Agent.

TERIMA KASIH
-ZACK-

Niche: Program Dropship
 
1. Kelissa - Sat 30/Jun/2012, 3:20pm
Hai, saya berminat untuk tahu lebih lanjut. sila emelkan ke kelissa2139@gmail.com  
2. Anuar 10 - Sat 30/Jun/2012, 4:54pm
Saya berminat. anuar.biv@gmail.com  
3. Hatta 12 - Sat 30/Jun/2012, 9:48pm
mohdhatta85@gmail.com....detail k bro  
4. Ranizan - Sun 1/Jul/2012, 3:02pm
Salam zack.. boleh tak emeil detail kat saya.start_sic69@yahoo.com  
5. Yuzry - Mon 2/Jul/2012, 8:46pm
as salam zack,emailkan harga ke yuzry1102@yahoo.com  
6. Zul 375 - Tue 3/Jul/2012, 5:07am
kernellstuff@yahoo.com.. email sy juga tuan..  
7. Bilal Ariffin - Tue 3/Jul/2012, 2:17pm
bilalariffin@gmail.comi  
8. Rokiah 4 - Mon 9/Jul/2012, 6:26pm
rokiahniaga@gmail.com  
9. Kamarul Nizam Ahmad - Fri 3/Aug/2012, 12:02am
email details... tq

soulnine@gmail.com  
10. Mhj Lotusart - Fri 19/Oct/2012, 11:38pm
bisneshafeezz@gmail.com  
11. Syahmi 27 - Sat 3/Nov/2012, 12:54am
berminat,,
asahi_iemochi@yahoo.com  
12. Kalamtumpul - Thu 6/Dec/2012, 4:49pm
emailkan ke kalamtumpul@gmail.com  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..