Berita Baik untuk Orang Melaka!
Ahmad 858 - Tue 2/Jun/2015 2:34pm [Last Comment]
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

JOM!!! Kita gegarkan kota Melaka bumi bersejarah dengan laungan Hebat! Power! Excellent!

Sy Naim dari broker forex fxunited ingin kongsi peluang kepada anda untuk buat simpanan dalam paltform forex dimana anda hanya perlu invest / simpan sahaja capital anda dan sitem yang akan tradekan akaun anda. dijamin 100% selamat.

anda hanya perlu simpan sahaja capital anda seperti anda simpan dalam bank / ASB.
anda simpan dalam ASB setaun baru dapat 8%
kat sini SETIAP BULAN anda akan dibayar MINIMA 12% dr modal anda
risiko 100% tiada
bayangkan dengan pelaburan 10000usd/rm39,000 anda akan dibayar 12% sebulan, da dapat rm4,320 sebulan. itu yg saya pilih paling minima, kalau market baik bole dapat sampai 20% sebulan
simpan ASB rm39000 dapat setaun rm3120 sahaja. SETAHUN tu
Simpan dalam bank guna sikit2 lama habis jugak
Simpan disini bulan2 dapat gaji lagi
Money make money tn/pn
Surat perjanjian juga disediakan
Syarikat kami berdaftar dengan SSM dan Barclay bank
Bank dunia yang akan menjamin capital anda
bukan sembarangan bank
Surat perjanjian juga disediakan
Capital pon bole WITHDRAW ANYTIME kalau anda tidak berpuas hati dengan servis kami (modal dikembalikan)

jadi saya ingin menjemput anda semua warga majalah.com untuk ke preview fxunited di Melaka pada 06/06/2015 dan 13/06/2015

Jemput sekali kawan2 serta sedara-mara dikawasan melaka dan sekitarnya hadir ke Preview Khas kat Melaka bagaimana anda mampu menjana simpanan serta biayai tanggungan anda tanpa menjejaskan duit gaji dan simpanan anda. Peluang mcm ni jarang nak dapat. pentas kami sediakan.Jangan lupa ajak kawan2 anda skali dtg dgr..

Mesti ada dikalangan anda yg perlu pertolongan dan mencari peluang menambah pendapatan apatah lagi persiapan utk Hari Lebaran.

Setkan haribulan berikut dlm calendar anda

06 June 2015 dan 13 June 2015

jam 8.30mlm

alamat: Tingkat 1 (atas kedai emas GCP)

Tmn 1 Lagenda Melaka Central (Hadapan Aeon Jusco)

* Info saya secepat mungkin jika anda nak hadir ke event tu nanti.Tempat amat terhad.

call/msg/whatsapp/telegram ke 017-3191420
email: perfectmoney99999@gmail.com

singgah blog saya

http://geniustradergroup.blogspot.com/p/capital-guarantee-auto-trade.html

Niche: Forex Malaysia
 
1. Tekun79 - Tue 2/Jun/2015, 10:53pm
Maaf tumpang iklan..

Ini lagi menarik..sebulan 30%
Kalau setahun berapa? kira sendiri.
Jom join komuniti milik rakyat Malaysia.
whatsapp 011-24037343
untuk lebih lanjut.
www.gfcnetwork.com  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..