Berita Baik! Kilang Telah Mengeluarkan Notis Bahawa Barangan untuk Kedai RM2 Dikurangkan Sebanyak 30%. Jangan Lepaskan Peluang Anda Memuat Turunkan Catalog Dari Kami.
Rm2 - Thu 26/Aug/2010 9:27pm [Last Comment]
BERITA BAIK !!!!!

Berita baik untuk usahawan yang baru hendak menjalankan bisnes kedai RM2. Kilang telah mengeluarkan notis yang mana setiap barangan yang anda download sebelum ini dikurangkan sebanyak 30% harganya.

Banyak tue? Dulu RM0.90, untung RM1.10 sahaja...Sekarang 30% reduce dah jadi RM0.69. Untung dah 3x ganda. Jangan lepaskan peluang untuk memuat turun catalog terbaru dengan harga terbaru dari kami.

Hanya 3% komisen dikenakan ke-atas jumlah keseluruhan harga barangan anda. Jika RM10,000 jumlah harga barangan anda, hanya RM300 sahaja charge dikenakan. Keuntungan anda pastinya 100%. Kekuatan kami adalah majoriti dari anda semua.

Kami juga sedia untuk membantu bagi mereka yang masih buntu untuk menjalankan bisnes kedai RM2 ini.

Jika anda mahu melihat sendiri profit bulanan dari customer kami di Sabah. Anda diminta memberi email anda di ruangan komen majalah.com. Kami sedia memberi kepada untuk rujukan anda jika ia benar-benar terjadi kepada anda kelak. Anda boleh lihat sendiri bagaimana bisnes kedai RM2 boleh dikatakan bisnes yang sangat menguntungkan walaupun di kawasan pedalaman.

Jangan lepaskan peluang untuk memuat turun file excel catalog untuk barangan kedai RM2 ini. Sila copy and paste link dibawah ke url baru untuk mendapatkan butang download dari server sendspace.


Download Link

Description: Catalog for RM2 Shop You can use the following link to retrieve your file:

http://www.sendspace.com/file/7j0hq0


Untuk pertanyaan lebih lanjut boleh email kami di rm2@aussiemas.com

Terima Kasih kerana anda masih setia dengan perkhidmatan kami. Kejayaan anda kejayaan kami juga.

Regards
rm2@aussiemas.com

Niche: Perkakas Rm2 Dan Gajet
 
1. Redziy 2 - Fri 27/Aug/2010, 6:13am
sy berminat
plz email: redhauddin@yahoo.com  
2. Nani 2 - Fri 27/Aug/2010, 7:30am
sy berminat, pls email rusnani@ymail.com  
3. Annahcollection - Fri 27/Aug/2010, 9:49am
sy tak boleh bukak link , pls email to my email annahcollection@yahoo.com
tq  
4. Zul 18 - Fri 27/Aug/2010, 10:00am
blh emial detail cau704@yahoo.com
syarikay ni based di negeri mana?k.l ke  
5. Zul 18 - Fri 27/Aug/2010, 10:16am
saya ada maslah nk download katalog.blh emailkannya tak  
6. Hanafi 3 - Fri 27/Aug/2010, 10:34am
bole email kan hans2240@yahoo.com  
7. Liena222 - Fri 27/Aug/2010, 12:56pm
adeh..berminat sgt nih, tp susah bebenor nak buka donload catalog nih...ermm..bleh emelkan kat liena222@yahoo.com

Thanks.....  
8. Zila 6 - Fri 27/Aug/2010, 2:45pm
Memang susah nak download... Boleh email ke azilayasin@gmail.com  
9. Rm2 - Fri 27/Aug/2010, 4:34pm
Download Step

1)Copy link tersebut letak di address - dan tekan Enter
2)Click regular download
3)Click butan download warna oren disebelah bawah sekali. Jgn tekan butang download lain selain warna oren.
4)Tekan save apabila keluar "Opening Catalog for RM2 Shop- Save File - Tekan butang ok. Jika melalui firefox mozzilla

Jika melalui internet exlorer terus pilih save jika keluar file download.


Copy Link ini -->

http://www.sendspace.com/file/7j0hq0  
10. Kaizer 2 - Sun 29/Aug/2010, 12:19am
takboleh ler.... tolong email
kaizer_q@yahoo.com.au  
11. Suff 2 - Sun 29/Aug/2010, 2:54pm
berminat email dewa1287@yahoo.com  
12. Ahmad 22 - Wed 1/Sep/2010, 12:00am
tak boleh nak buka la website sendpace ni.saudara boleh upload ke filhosting yang lebih mudah dicapai seperti www.mediafire.com www.hotfile.com www.rapidshare.com www.megaupload.com insyaallah perniagaan saudara akan lebih maji

tolong ye emailkan pada saya

superhacker110mb@gmail.com  
13. Miemoney - Wed 1/Sep/2010, 2:23am
tolong emailkan ke saya rz_virn13@yahoo.com  
14. Saza 3 - Wed 1/Sep/2010, 2:51am
salam tuan.Sila hantar katalog,butiran & profit bulanan dr customer ke email sy.

saza_gemilang2u@yahoo.com  
15. Zulhazmi - Wed 1/Sep/2010, 6:14pm
saya juga email zula_pd@yahoo.com  
16. Rm2 - Thu 2/Sep/2010, 6:45am
re: Ahmad 22

Download Link Melalui Media Fire

http://www.mediafire.com/?5g17bhj07q2coam  
17. Lyn 5 - Tue 21/Sep/2010, 4:24pm
Email ke noraslindaz@yahoo.com  
18. Rashid 11 - Sat 23/Oct/2010, 11:09pm
salam.mohon hantarkan email profit statement tu.TQ  
19. Danishcute - Sun 28/Nov/2010, 7:41pm
to aies @rm2..ble emailkn kt sye jga profit sttment kt sabah tu..tq
danishcute35@yahoo.com  
20. Eima 3 - Tue 7/Dec/2010, 1:52pm
berminat.. minta email details s.a2008services@gmail.com ...Tq..  
21. Mamat 8 - Sun 12/Dec/2010, 2:35am
saya juga email mhasankassim@gmail.com  
22. Nizam 85 - Fri 31/Dec/2010, 6:06pm
kan kena tipu..kwangg...xblh caya ni..  
23. Misha Umaira - Sun 23/Jan/2011, 12:19am
plz emel misha2807@hotmail.com  
24. Sepull 81 - Sat 23/Apr/2011, 2:24am
sy berminat.tlg email kpd are_bay1981@yahoo.com..tqi  
25. Aduka001 2 - Sun 16/Oct/2011, 6:32pm
emel katalog n contoh keuntungan bulanan kepada sy ..tq


aduka001@gmail.com  
26. Sharifah 7 - Fri 6/Jan/2012, 5:18pm
tak boleh donlod ler..emel ke sharifah_sfsb@yahoo.com  
27. Yat 17 - Sat 25/Feb/2012, 1:31pm
bminat..tlg e-mail katalog ke
yatnasir@yahoo.com
tq  
28. Sripalas - Sun 11/Mar/2012, 8:50am
boleh email katalog adenanmohdsalleh@yahoo.com  
29. Rockmey - Thu 21/Jun/2012, 3:28pm
bminat..tlg e-mail katalog ke
rockmey2002@yahoo.com
tq  
30. Hafis Wahab - Thu 19/Dec/2013, 8:11pm
Sy ingin memborong barang rm2 .. email catalog & quotation ke hafiswahab87@hotmail.com .. tq  
31. Emma 147 - Fri 10/Jan/2014, 1:57am
Sy nk bli borong.email sy emma_isekute@yahoo.com  
32. Ham 4 - Sun 20/Jul/2014, 10:34pm
eam_berk@yahoo.com  
33. Noly 4 - Mon 9/Feb/2015, 11:25am
saya berminat. tolong email saya noly_4674@yahoo.com  

Page 1   (Total 33 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..