Bengkel Hands On Belajar Salon Rambut Pantas - 8 & 9 Okt 2011
Adleenz - Thu 11/Aug/2011 9:59am [Last Comment]
APA YANG AKAN DI AJAR DALAM KURSUS PANTAS MENGGUNTING RAMBUT ???

1. Pengenalan alat-alat salon

2. Praktikal gunting rambut lelaki dan wanita 14 model asas dan terbaru

3.teknik blow, , teknik rebonding /smoothing ,bleaching , colouring , highlight, creambath

4. Facial + urutan muka (tambahan foc)

5. Mengenal Personality stylist professional

6.Membuka salon dan mengelola salon

7. make up diri sendiri ( tambahan Foc )

8. FOC buku panduan lengkap bergambar tatacara gunting rambut

semua diatas hanya rm 700 , 2 hari sabtu dan ahad 8 & 9 hb Oktober 2011. sila daftar segera . dapatkan diskaun lebih 50% jika anda membawa 5 orang kawan bersama . praktikal akan diberi selepas kursus .

Niche: Bisnes Salun Rambut | Kursus Dan Seminar
     
  1. Said - Fri 12/Aug/2011, 10:20am
    tolong email details ke cloudcut@ymail.com
    tq  
  2. Nazatul Asyikin Bt Noh - Sat 13/Aug/2011, 6:07am
    saya berminat tolong emailkan tempatnya
    zal_55@hotmail.com  
  3. Hannah 5 - Sat 13/Aug/2011, 7:17am
    Adleenz, brape minimum modal nk buka salon rambut?  
  4. Lyn 13 - Sat 13/Aug/2011, 8:39am
    Saya ada jual krim herba untuk rambut. 110ml..
    Khasiat:Boleh mengawal rambut gugur,menghilangkan kelemumur,lebatkan rambut,hitamkan rambut ,sejukkan kepala dan macam-macam lagi. Ianya produk muslim-suci,bersih,halal. Bahan-bahan utama-aloe vera,bunga raya,minyak kelapa dara,limau purut,buak keras dan buah pala.. Sesuai untuk semua peringkat umur.
    Berminat? email nazlyn73@gmail.com  
  5. Maya Mia15 Yahoo Com - Fri 19/Aug/2011, 1:09pm
    saya perlukan pekerja lelaki gunting rambut urgent call 0123079087  
  6. Junaidah 9 - Fri 9/Sep/2011, 9:58am
    saya minat nak ikuti klas hands on belajar salon rambut pantas...klas ni... di mana dan macamana nak daftar?  
  7. Junaidah 9 - Fri 9/Sep/2011, 10:07am
    saya berminat ..tolong emailkan tempatnya di junahmad@yahoo.com tq  
  8. Amelia - Tue 13/Sep/2011, 11:40pm
    saya minat nak ikuti klas hands on belajar salon rambut pantas...klas ni... di mana dan macamana nak daftar?  
  9. Noraini 34 - Mon 19/Sep/2011, 11:13am
    sy berminat nak mengikuti kelas nie mcm mana nak daftar...belajar kat area mana ya... tolong emailkan qasehsarah@yahoo.com  
  10. Rahmah 3 - Wed 21/Sep/2011, 1:52am
    saya berminat juga, email ke:
    goldeneye484@gmail.com  
  11. Fadzilah 7 - Thu 6/Oct/2011, 5:57pm
    Saya sangat berminat untuk mengikuti Bengkel Hands On Belajar Salon Rambut Pantas. Boleh saya dapatkan no telefon dan alamat untuk dihubungi.
    Terima kasih  
  12. Fadzilah 7 - Thu 6/Oct/2011, 6:56pm
    Saya Fadzilah ini email saya..eirafadzilah@yahoo.com.my  
  13. Eizmaa81 - Wed 12/Oct/2011, 4:28pm
    saya berminat nampaknya dh terlepas peluang ada lg tak next kursus? detail ble mail saya eizmaa_81@yahoo.co.uk  
  14. Assyidatul - Fri 14/Oct/2011, 3:14pm
    ZH saloon rambut memerlukan pekerja wanita segera. berminat sila hubungi saya 017-6942640. tempat Damansara Damai, Selangor. ataupun email saya assyidatul_liyana@yahoo.com.  
  15. Linda 139 - Wed 19/Oct/2011, 8:44pm
    saya pun berminat jugak
    sweethoney4172@yahoo.com.sg  
  16. Zaira 4 - Fri 21/Oct/2011, 2:51am
    Saya amat berminat,tp klw ada bengkel mcm ni kat langkawi, kedah mesti ramai yg akn join..sbb xde krusus mcm ni pun..kalau ada nanti email saya please.rozahira_zahir@yahoo.com.my  
  17. Ainzatty - Mon 24/Oct/2011, 4:46am
    saya berminat untuk mempelajari tentang salon rambut...ini kerana saya telah membuka salon rambut bi bukit indah skudai johor bahru.
    email:ainzattyais@yahoo.com
    no tel:0178049868  
Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)