Beli Kereta Sambung Bayar Cara Yang Selamat
Untung2013 2 - Sat 2/Nov/2013 10:48am [Last Comment]
DEPOSIT RM8k - 10k utk kereta Myvi dll yg biasa2, MPV mcm Exora tu Down RM16k ke atas, jenis yg mewah mcm Mercz, Vios, BMW dll.mestilah Dep melebihi RM20k
Black List/Citos/Bankrup ...Terma & Syarat senang ok Berapa BUDGET anda - SUAIkanlah dgn duit muka - Tuan kereta nak downpayment...kan loan pakai nama dia
Sila dail 0127523092 - MAAF.. bawah 8k tak dpt laa.. Showroom di JB TERKINI..Jemput datang (buka 24jam)
Area berhampiran - JOHOR BAHRU sila datang sendiri tengok kereta boleh buat temu janji - Syarat dan Terma MUDAH sahaja ok-CEPAT stock masih banyak!!
MAAF tiada info melalui emel ok - dtg cek apa yg nak

Tel agen kami - 0127523092 tq

Niche: Kereta Terpakai
 
1. Fmnauto - Sat 2/Nov/2013, 10:56am
vios auto 2010 deposit 10k. bulanan rm839. call/sms 012-2080515  
2. Untung2013 2 - Sat 2/Nov/2013, 10:56am
MAAF sdr2...SILA hubungi agen kami utk URUS NIAGA - JGN iklan kat sini kami TAKUT sgt warga MC TERTIPU baca iklan ni iklan pula Kereta beli main sambung2 bayar je - RAMAI mengadu byr deposit ONLINE ke JUMPA pun ada MENYAMAR dibawanya ke Kedai kereta entah siapa2 punya..adui...Dep MURAH tapi TIPU..rugi...tak boleh tolong laa...
SIAPA nak tolong kalau ada apa2 berlaku???BAHAYA tauu...dua2 pihak boleh MELOPONG - ramai org KENA TIPU sbb iklan mcm2 kat ruang intenet - Kami Sykt BERLESEN - Kot org bawa DADAH pun tuan kereta asal SELAMAT!
Tel agen kami yg SAH ok - bukan siapa rugi pun..tq KL pun boleh - Showroom terkini di JB Sila datang tak kira waktu
Tel: 0127523092  
3. Untung2013 2 - Sat 2/Nov/2013, 11:02am
Nak Trade in kereta pun boleh - standby aja - ada buyer kami inform terus dpt jual je - u dah dapat Deposit tambah sikit la sesuai dgn kereta lain yg sambung bayar!!SELAMAT..  
4. Skyjuz - Sun 3/Nov/2013, 1:45am
pesona manual 2012 deposit 7.5k bulanan rm560..0135903084  
5. Fizal Mohd - Sun 3/Nov/2013, 3:27pm
Proton Wira 1.5manual 2006
deposit rm3k
loan x smpi 2thn
monthly rm5xx
call/msg/whatsapp
019-2996151  
6. Kamarul 16 - Mon 4/Nov/2013, 12:10am
Salam. Katakan kalo saya dah byr rm20k utk beli keta smbg byr dari syarikat encik boleh tak saya jual balik keta tersebut kepada syarikat encik di kemudian hari? Dapatkah saya perolehi rm20k yg sy tlh byr tu semula? Kalo dpt, brpkah deposit tertinggi yg encik dpt pulangkan semula?rm20k,,atau kurang drpd itu? minta pencerahan t.t. Thx.  
7. Untung2013 2 - Thu 7/Nov/2013, 12:16pm
Salam en Kamarul 16 - kereta yg dibali boleh trade in semula asal belum tamat tempoh bayaran bulan2
Duit muka tu kan ke tuan punya kereta punya.Bila nak tukar kereta lain ada deposit, tukarlah..Nak senang minta sykt cari buyer dulu baru juallah.Tentulah duit muka dah jatuh harga kereta tu nilainya dah jatuh la sbb kita dah guna berapa thn pulak.
Bila kereta bertukar tangan mesti dpt deposit semula - tapi nilai tak sama mcm kita mula2 beli dulu.  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..