Belajar Buat Duit Online
Ahmad Mujahid Mohd Asri - Sun 13/Nov/2016 8:09am [Last Comment]
Anda nak belajar buat duit secara part time di internet?

Mahu mencuba dan ada idea tapi tak tahu macam mana nak buat?

Sebenarnya, ada banyak cara yang boleh digunakan untuk buat duit online.

Contohnya seperti menjadi affiliate, menghasilkan online store, blogging, facebook marketing dan banyak lagi.

Tapi semua ini memerlukan ilmu. Tanpa ilmu dan panduan yang betul, semuanya akan jadi sia-sia.

Jadi, anda boleh dapatkan panduan-panduan ini dengan mengunjungi https://imdownloads.selz.com sekarang.

Bertindaklah sekarang, kerana semakin lambat anda bertindak, anda akan semakin ketinggalan kerana dunia online bergerak terlalu pantas.

https://imdownloads.selz.com/
https://imdownloads.selz.com/
https://imdownloads.selz.com/

Niche: Bisnes Ebook | Iklan Terbuka
 
1. Zairul Akma - Sun 13/Nov/2016, 8:18am
# Selamat datang ke biznes free tanpa modal.
# Bisnes ni mudah saja
# Anda Daftar (free)> share link anda sendiri> org daftar di link anda> anda dapat rm30

$ Company tempatan
$ Tak perlu risau & Tiada risiko
$ Percuma tiada bayar modal

????daftar di link????

http://bit.ly/freecommerce

http://bit.ly/freecommerce

**Tiada Yuran Pendaftaran..
Hanya kliks link terus daftar, 1
orang daftar anda dapat RM30....trust me  
2. Ahmad Syfwan - Wed 23/Nov/2016, 3:10am
0188701036 bagi detail  
3. Zulmacho 2 - Wed 7/Dec/2016, 6:28pm
zairul sy dah daftar tp apa benda ni..? kluar dashboard tp takde apa2 penerangan...nak buat apa ni.. tlg beri keterangan lanjut ke zulmachoman@yahoo.com  
4. Iskandar 259 - Thu 29/Dec/2016, 12:52am
awak ajar saya 0169741528 atau bagi number awak.  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..