Beberapa Kereta untuk di Sambung Bayar
Mohd 36 - Sat 28/May/2011 2:08pm [Last Comment]
Salam. Saya ada beberapa kereta seperti Myvi, Waja, Persona, Wira, Mercedes dan Bmw. Harga yang berpatutan. Sekiranya tuan/puan ada masalah untuk membuat loan silakan berhubung dengan saya samada tel atau sms untuk keterangan lanjut. Che Mohd Kajang. 0136966660.

Niche: Kereta Terpakai
 
1. Mohd 36 - Sat 28/May/2011, 5:35pm
Wira dp antara rm3k ke rm5k.  
2. Epy 4 - Sat 28/May/2011, 7:12pm
salam. sy cari waja/kancil/kelisa auto utk sambung byr with max dep 500 or with condition willing to pay any outstanding installment. hubungi zairinhafiz@yahoo.com tqsm  
3. Rosman 7 - Sat 28/May/2011, 9:30pm
alza smbung bayar ade x....  
4. Awang Noh Ahmad - Sun 29/May/2011, 12:57am
salam,
minta mescedes atau bmw,
tahun 2000 keatas, compreser 200
ada tak bmw 321 tak pe,

sambung bayar
nohinfotech@yahoo.com.my
0139788439  
5. Mohaidin Maad - Sun 29/May/2011, 1:38pm
sy nk cri proton JUARA..ade x?  
6. Mohd 36 - Sun 29/May/2011, 2:02pm
Ada. Sila hubungi saya. TQ  
7. Mohd 36 - Sun 29/May/2011, 7:06pm
Salam. BMW E46 320i 2000/2006 auto Black. sedia untuk disambung bayar atau Pajak. Kereta Tip Top. Tayar dan Sport rim Baru. Area Kajang. Direct Owner. Berminat sms atau terus hubungi saya. Che Mohd.  
8. Mohd 36 - Mon 30/May/2011, 4:23am
Salam. Lori 3 tan bonded (Mitsubishi Fuso) 2009 untuk sambung bayar. Harga boleh bincang. Berminat hubungi saya. Che Mat. Kajang.  
9. Norwahiza - Mon 30/May/2011, 7:46am
salam saya nak cari kereta sambung bayar dposit 1000-2000 bln dlm 550 ke bawah...please call sy..0129051949..urgent nak guna...!  
10. Jaafar Sabudin 2 - Mon 30/May/2011, 9:42am
van vennete sambung bayar ada tak?  
11. Anne 52 - Mon 30/May/2011, 11:57am
saya nk cari keta sambung bayar dep dalam 500.00.email ke :nzdah@hotmail.com  
12. Mohd 36 - Mon 30/May/2011, 12:18pm
Salam. Proton wira 1.5 GLA A/B auto 2006 plate WNUXXXX sambung bayar 2006. Dp RM4800. Boleh bcg. Berminat hubungi saya balik. Che Mohd. Kajang.  
13. Mohd Khairi - Mon 30/May/2011, 12:42pm
Salam. Bmw X5 2005/2007 Black. Plate WQx xxx. Dp rm35k. Boleh nego lagi. Hubungi saya. Che Mohd Kajang.  
14. Mohd Khairi - Mon 30/May/2011, 1:04pm
Salam. Ada beberapa unit Naza Sutera/ Savy / wira / 2000 ke 2006 manual sambung bayar. Deposite antara RM3k ke rm4K. Berminat hubungi saya. Serius buyer saja. Che Mohd Kajang.  
15. Aku75 - Mon 30/May/2011, 1:54pm
pesona tu kalu sambung bayar berapa d/p n bulan2.ad brpa tahun lg.  
16. Mohd 36 - Mon 30/May/2011, 2:17pm
Salam. Persona sold semalan. Biasa deposite dlm rm7k ke rm8k. Bulanan rm5k ke rm6 ratus sebulan. Kalau berminat hubungi saya terus atau sms.  
17. Mohd 36 - Mon 30/May/2011, 2:20pm
Salam. Mercedes Benz E240 02/06. Black. Good interior. DEposite rm35K. Boleh nego lagi. Berminat hubungi saya balik. TQ  
18. Puteriiela - Mon 30/May/2011, 2:45pm
salam, sy nak cari kancil atau iswara aeroback muka rm500 dan monthly dlm rm200 ke rm300.. tlg emel sy jika ada puteriiela@yahoo.com.my  
19. Aku75 - Mon 30/May/2011, 2:50pm
ok..tq..nnt discuss ngan hub dulu...nnt sya cal..back  
20. Jailani Sb - Mon 30/May/2011, 3:30pm
sbawah saya juga berminat kenderaan sambung bayar bawah RM 800 kenderaan 4x4.  
21. Mohd 36 - Mon 30/May/2011, 4:28pm
Salam. Naza sutera sambung bayar. DP rm4k. Bulanan rm3xx. Berminat hubungi saya. Che Mohd.  
22. Thish Irwan - Mon 30/May/2011, 5:00pm
saya nak cari kancil 850 manual around Rm 5k-6k. sanggup bayar cash .  
23. Mohd 36 - Mon 30/May/2011, 8:35pm
Salam Thish Irwan. Kancil 850 manual 2003 cash RM9k. Harga boleh dirunding lagi. Berminat hubungi Che Mohd. Kajang.  
24. Mohd 36 - Mon 30/May/2011, 8:43pm
SAlam. Atos manual 2006. Dp rm4.5k. Berminat sms atau call balik. Che Mohd. Harga boleh dirunding lagi. TQ  
25. Norwahiza - Tue 31/May/2011, 8:13am
salam..cik mohd kereta auto yg deposit1k -2.5k tak da ke cik???  
26. Mohd 36 - Tue 31/May/2011, 6:15pm
Salam. Toyota Estima 3.0 A V6 VVTI 03/08 Sambung Bayar. DP RM25K Bulanan RM2K. Boleh nego sikit harga. No Due. Berminat hubungi saya atau sms Che Mohd. Kajang. TQ  
27. Cik Teja - Tue 31/May/2011, 10:51pm
Salam en mohd, ada x keta yg DP RM1k, bulanan below RM450? and loan dlm 4 5 tahun je lagi?any car but pls year 2003 n above...

if any, email to me my.tscollections@gmail.com..TQ  
28. Mohd 36 - Wed 1/Jun/2011, 12:14am
Salam. Kereta dp rm1k lom ada lagi. Paling kurang pun rm3k. Tu pun stok belum ada lagi. TQ  
29. Maira 3 - Wed 1/Jun/2011, 1:18am
salam.. saya ada sebuah kereta kancil 850 auto untuk di sambung bayar tinggal lagi 2 tahun bulanan RM280 pada masa yang sama saya juga mencari kereta yang lebih besar sikit seperti myvi, waja atau perdanav6 untuk di sambung bayar tanpa memerlukan deposit. Maksud saya tukar sama suka kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi saya pada myrakane_1@yahoo.com.my kalau boleh secepat mungkin.  
30. Mohd 36 - Wed 1/Jun/2011, 3:39am
Salam puan/cik Maira 3. Untuk pengetahuan myvi, waja atau perdana V6 sambung bayar dp dari rm5k ke rm8k. Tu pun terpulang samada stok ada ke tidak. Berapa pula nak tolak kancil 850 auto tu. Tahun berapa. Hutang berapa lagi. Semua tu kena kira. Harap kawan2 lain bolehlah membantu puan/cik maira. Nak mudah berurusan sila tinggalkan no tel. TQ. Che Mohd. Kajang.  
31. Mohd 36 - Wed 1/Jun/2011, 2:40pm
Salam. Toyota Estima 3.0 VVTI 03/08, DP rm25k Bulanan RM2k. Low mileage. VVIP Owner, Leather Seat Modified, 7 seater, camera, VCD dan banyak lagi aksesori. Berminat hubungi saya balik. Mohd. Kajang.  
32. Azizi Shah - Thu 2/Jun/2011, 12:23am
salam...viva warna putih ada x??budget dp xlbey 4k...bulan 400 below....kalau ada contact 0142468650  
33. Watiey Naj - Thu 2/Jun/2011, 4:48pm
Salam saya urgent mencari kereta viva 850 or myvi or kelisa yg deposit rm2k monthly x lbh dari rm400. sila hubung sya +60173187110 (baharim)  
34. Mohd 36 - Thu 2/Jun/2011, 4:51pm
Salam. Viva atau atos ada stok. DP rm4.5k. Berminat sila call saya balik. Che Mohd.  
35. Cempaka 6 - Thu 2/Jun/2011, 9:48pm
nak cari kereta 7seater untuk disambung bayar..cempakadrembulan@ymail.com  
36. Mohd 36 - Fri 3/Jun/2011, 11:10am
Salam. Siapa ada kenari/kelisa nak sambung bayar boleh hubungi saya atau sms. Boleh dirunding harga patut. TQ. Che Mohd. Kajang  
37. Niena Zuber - Fri 3/Jun/2011, 2:31pm
salam saya en.Mohd 36,saya berminat dgn kerata kelisa atau kenari auto..burget bulanan rm300 ke bawah..ada email saya..nienafz@yahoo.com  
38. Mohd 36 - Fri 3/Jun/2011, 6:05pm
Salam Niena. Sila call atau sms saya berapa budget dp u. TQ. Che Mohd.  
39. Mohd 36 - Sat 4/Jun/2011, 7:14pm
Salam. Mazda RX8 1.3 04/07 sambung bayar. Berminat call atau sms. Urgent sale. che Mohd.  
40. Mohd 36 - Sat 4/Jun/2011, 7:18pm
Saga BLM auto 1.3 2010. Hitam. Low Mileage. Berminat sms saya balik. DP boleh dirunding. Plate WUX XXXX Mohd.  
41. Mohd Fariz 2 - Sat 4/Jun/2011, 11:50pm
Salam...tumpang lalu....minta tolong kawan2...nak cari kereta tuk sambung bayar...dep sanggup 2-3k jer......ade sebiji kembara 1.5, ingat nak lego....ade sesapa boleh tolong....boleh email saya produktiviti2008@gmail.com  
42. Mohd 36 - Sun 5/Jun/2011, 3:26am
Salam Mohd Fariz 2. Kembara auto ke manual. Kalau nak sambung bayar, sila call atau sms saya. TQ. Mohd.  
43. Mohd 36 - Sun 5/Jun/2011, 9:44am
Salam. Banyak kereta wira untuk sambung bayar. manual dan auto. Berminat tel balik atau sms untuk bincang harga. TQ. Che Mohd. Kajang.  
44. Mohd 36 - Sun 5/Jun/2011, 6:51pm
Salam. Saga BLM 1.3 Auto 2010. Black. Clean Interior. DP rm7950. Can Nego. Monthly rm500. Mileage 20xxx. Berminat hubungi saya. Che Mohd. Kajang.  
45. Mohd Fariz 2 - Sun 5/Jun/2011, 10:10pm
Salam Mohd 36, kembara manual 1.5...baru upgrade...kereta dh settle bayar...nak cari kereta lain cuma sangkut kalau nak buat loan.  
46. Mohd 36 - Mon 6/Jun/2011, 6:09am
Salam. Mohd Fariz 2. Sms saya apa masalah loan anda. 0136966660. Che Moha. Kajang. TQ  
47. Mohd 36 - Mon 6/Jun/2011, 6:14am
Salam. Saga BLM 1.3 Auto 2010 Hitam. Mileage 20,xxx km. Tip top. Good Interior and Exterior. Fuul record service. Plate WUX xxxx. Deposite RM7950.00 Boleh nego lagi. Bulanan RM500. Berminat hubungi saya balik. Untuk gambar sila tinggalkan no tel. Serius pembeli sahaja. Direct Owner. 0136966660. Che Mohd Kajang. TQ  
48. Mohd 36 - Mon 6/Jun/2011, 10:40am
Salam. Myvi 1.3 Auto SE 2008. Plate WRQXXXX. White Colour. Kereta Original/ Standard. Urgent Sale RM37.500. Boleh nego lagi.. Hubungi Che Mohd Kajang. 0136966660. TQ.  
49. Mohd 36 - Wed 8/Jun/2011, 4:32am
Salam. Saga BLM sold.....  
50. Mohd 36 - Wed 8/Jun/2011, 4:34am
Salam. Persona 1.6 auto 2009. DP rm8k. Bulanan rn5xx. Berminat sms saya balik. Che Mohd. Kajang. TQ  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 147 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..