Bazar Ramadan Tahun 2020 - Taman Melati KL
Bazar Ramadan Dan Foodcourt - Wed 18/Mar/2020 11:30am
Assalamualaikum dan salam hormat,

Dengan segala hormatnya, pihak pengelola dengan kerjasama kelab wanita elegan kuala lumpur dan selangor menawarkan lot bazar ramadan taman melati, kl untuk disewa sempena bulan ramadan yang akan tiba tidak lama lagi.

Bazar ramadan taman melati ini terletak di tengah-tengah kawasan perumahan dengan penduduk yang padat, laluan utama, laluan pengangkutan awam, bersebelahan dengan pasaraya m3 taman melati, jauh dari bazar ramadan yang lain.

Lot-lot yang ditawarkan adalah terhad. daftar sekarang, pilih lot bazar ramadan anda sebelum terlepas.

Untuk pertanyaan dan maklumat lanjut, sila hubungi:
017-742 7654
011-2388 9129
(mohd)

Bersama-sama meningkatkan ekonomi ummah.

Insya allah

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
   
 1. Bazar Ramadan Dan Foodcourt - Wed 18/Mar/2020, 11:48am
  SALAM HORMAT,

  TAWARAN LOT BAZAR RAMADAN TAMAN MELATI, KL UNTUK DISEWA UNTUK TAHUN 2020 INI.

  DAFTAR SEKARANG KERANA LOT ADALAH TERHAD

  HUBUNGI SEKANG UNTUK MAKLUMAT LANJUT.

  017-7427654 / 011-2388 9129  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)