Barang Direct Terus Dari Quary Seperti Pasir Halus, Pasir Kasar, Batu Kelikir 3suku, Tanah Merah Top Soil dan Cow Grass
Azrin Ahmad 2 @ Agrinur - Sun 17/Sep/2017 12:31pm [Last Comment]
Salam Satu malaysia..

Saya ada supplier barang direct terus dari quary seperti pasir halus, pasir
kasar, batu kelikir 3suku, Tanah merah top soil, Tanah merah biasa, kami
mengunakan lori 10 tayar.. angaran muatan ialah 16tan to 20tan, harganya
seperti berikut :

1) pasir halus = Rm950 /per lori
2) pasir kasar = Rm 850/per lori
3) Batu kelikir 3 suku = RM 900/per lori
4) Batu gunung = RM 800/per lori
5) Batu crush run (batu buat jalan) = RM 700/per lori
6) Kuari dust = RM 750/per lori
7) Taik simen = RM 400/per lori
4) Tanah merah top soil = RM300/per lori
5) Tanah merah biasa = Harga mengikut masa dan quantity
6) Membekal rumput jenis COW GRASS mengunakan lori 6 tayar =rm700 (angaran keluasan 800- 900sqf)

Harga diatas adalah untuk penghantaran kawasa sg buloh selangor sahaja.. jika
diluar kawasan tersebut harga berbeza sikit kerana melibatkan kos
penghantaran.

Harga boleh dirunding lagi jika lebih dari 10 loriā€¦..kami juga ada supplier mengunakan khikmat lori 10 tayar (20 tan) dan 6 tayar (10 tan) sapa berminat boleh hubungi saya utk maklumat lanjut.

CAL/WASAP - azri 0193361530

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontraktor Pasir
 
1. Henley - Wed 24/May/2017, 6:07pm
Pasir silika gred 99.% jika berminat boleh wassap saya harga termurah 0192512332  
2. Nur Adilah 18 - Sat 15/Jul/2017, 2:06pm
Tanah merah biasa bpe?  
3. Yusree 7 - Thu 24/Aug/2017, 11:06am
Tawaran baik utk LORI 10, 12 DAN TIPPER TRAILER :
1. TRIP PULAU INDAH PORT TO BUKIT KERAYONG KLANG
2. TRIP DURIAN TUNGGAL MELAKA KE PELABUHAN TANJUNG KLING MELAKA.
CONTACT: 01111418286.  
4. Harizaizat - Thu 24/Aug/2017, 5:26pm
Pasir Sungai Rawang, Selangor

Pasir Kotor - RM13/tan
Pasir cuci kasar - RM25/tan
Pasir cuci halus - RM30/tan

Harga tanpa Transport. Harap Maklum

013-3971745  
5. Vgm - Fri 25/Aug/2017, 10:56am
Tumpang Iklan-

Tawaran Pasir Sungai cuci kasar ke MRCB, Johan Setia.Klang
Harga @RM 32 mton termasuk GST dan transport
Semua Document ada, 4c, test report, lori geran, docket
Volume mesti lebih 1,000 mton.
Bayaran top up
Contact Van 0193154305 Urgent  
6. Yusree 7 - Mon 28/Aug/2017, 8:37am
TAWARAN KEPADA KUARI2 PASIR, BATU YG INGIN EXPORT PRODUK KE LUAR NEGARA, KAMI BOLE MEMPROSES DOKUMENTASI MEREKA UNTUK MENDAPAT EXPORT PERMIT TERTAKLUK KEPADA PERUNDANGAN NEGARA SERTA TERMA DAN SYARAT(SOP) T.KASIH.
HUBUNGI: 01111418286  
7. Shah 647 - Wed 30/Aug/2017, 8:50pm
Available Pasir Kasar Cuci.
Price Ex site Rm20/mt.
Capability 2000mt daily.
65km to Johan Setia, Klang.

Serious Buyer/Maincon/Subcon
Pls Pm 0102798379

Thanks  
8. Cahayakarunia Enterprise - Fri 1/Sep/2017, 1:09am
Pasir Sungai cuci halus
1 ton - rm34
Termasuk penghantaran area kelang
Wasapp 0146240626
Cahaya Karunia Ent  
9. Abu Ubaidah Bin Yacob - Fri 8/Sep/2017, 2:28pm
assalam semua warga majalah.kami merupakan pembekal pasir kotor,halus,kasar serta batu aggaregate,crucherun,dan quarry dust.lokasi perkhidmatan kami adalah sekitar k.lumpur,selangor dan perak,harga terus dari quarry tanpa ada penglibatan orang tengah..jika tuan puan dan ada syrikat yang berminat boleh la email kan loi kepada saya abuuu040984@gmail.com..harga hanya akan di berikan apabila kami terima loi terlebih dahulu daripada syarikat tuan puan.selain itu mohon nyatakan dalam loi nama syarikat,lokasi tepat penghantaran,kuantiti,jenis barang yang di perlukan,cara pembayaran dan juga harga yang di tawarkan oleh pihak tuan.tujuannya adalah bagi memudahkan urusan serta tidak membazir masa kedua dua belah pihak.harap tuan puan faham.boleh juga hubungi saya 019 5111806  
10. Abu Ubaidah Bin Yacob - Mon 11/Sep/2017, 10:59pm
pembetulan email abuuu0409@gmail.com  
11. Albert Ng - Tue 19/Sep/2017, 12:06pm
saya perlukan lori tripper untuk ambil pasir di klang ,
~ jarak dari side ke stockpile 2km(1 way).
~ payment topup system.
~ perlukan 20 buah lori untuk kerja.
untuk maklumat lanjut , sila hubungi Albert 01131717616  
12. Ridzuan Zulkifli 2 - Wed 20/Sep/2017, 7:06pm
Area NS, MELAKA DAN SEKITAR BANGI BATU 3/4 ,KIESERATE, KERIKIL, DAN BATU PEJAL BOLEH HUBUNGI 0166386197  
13. Selvadurai A L Muniandy - Fri 20/Jul/2018, 2:31pm
Saya supply pasir kasar/halus/batu 3/4/kasaran
Sila hubungi saya..
Whatsapp 0162540407
Code melaka/negeri sembilan shaja
Lori 10tan tripper
Harga boleh bincang  
14. Ak Business - Wed 14/Nov/2018, 10:27pm
Saya perlukan batu kasaran di kawasan sabak bernam

0149011818  
15. Shahrin 43 - Fri 16/Nov/2018, 12:54pm
Saya pemilik kuari di karak. Perlukan pasir cuci kasar, boleh hubungi saya terus. 0122490062
Harga rm14/tan ambik sendiri. Harga boleh runding jika order banyak. Jika takde lori, saya boleh tolong carikan. Tambang lori tertakluk pada jarak tempat buang.  
16. Samudinsamian - Thu 29/Nov/2018, 12:16pm
Zymbiosis Venture Sdn Bhd.

Kami pembekal pasir sungai. Pasir cuci, pasir halus.

Pasir halus gred A utk plaster.

Lokasi berdekatan Pulau Meranti, puchong, cyberjaya.
Docket disertakan.

Ambil di site. Transport sendiri.

Payment Cash atau sistem Top Up.

Samudin

WA
013-2108907  
17. Mohd Sufian 3 - Wed 23/Jan/2019, 4:08am
Assalammualaikum dan salam sejahtra..

Saya mencari individu atau syarikat yang mahir dalam kerja2 mengorek,memotong tanah bukit untuk leveling tanah lot kami di sebelah shell kampung lanjut, bandar baru salak tinggi. Saya mempunyai 2 lot untuk diratakan. Jenis tanah adalah tanah batu bukit. Sangat sesuai untuk tambak rumah,lombong dan sebagainya. Anggaran jumlah lori adalah lebih 100 lori. Prosesnya begini,

Anda kerjakan tanah sehingga tanah tersebut rata seperti yg diperlukan. Dan tanah tersebut menjadi milik anda. Kami hanya perlukan tanah kami rata.
Sebarang pertanyaan si wasap saya di no 0166700909  
18. Afiz 22 - Tue 21/May/2019, 12:31pm
Pembekal pasir dari site Ijok bestari Jaya
Pasir kotor - RM14
Pasir kasar cuci - RM19
Pasir halus cuci - RM23
Utk order 10000 mt ke atas.
Transport juga disediakan
Juga mempunyai contact site di puchong, dengkil, pekan, temerloh.
Batu kasaran utk buat jalan juga dijual.
Ahmad - 0123060059  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..