Bantuan Pinjaman Peribadi untuk Sektor Swasta, Peniaga Kecil dan Suri Rumahtangga
Sham Skyhigh - Sat 26/Oct/2013 11:46am [Last Comment]
Salam Sejahtera.

Agak sukar bagi anda yang bukan dari sektor kerajaan untuk mendapatkan pinjaman kewangan dari mana-mana bank mahupun institusi kewangan berdaftar?

Kami di sini menyediakan kemudahan untuk membantu anda mendapatkan pinjaman peribadi.

-Pinjaman minimum dari RM5k - RM150k
-Kadar faedah 4.99%
-Tempoh pembayaran 1 - 15 tahun
-Kelulusan dalam masa 10 hari bekerja
-Upfront yang rendah untuk surat hitam putih

Keterangan lanjut sila email kepada saya di shahir.yusof7117@gmail.com

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Sham Skyhigh - Sun 27/Oct/2013, 9:18am
UpFront selepas lulus. Hanya mengenakan charge untuk mereka yang tiada dokumen lengkap, terima kasih.  
2. Ewan 7 - Sun 27/Oct/2013, 12:35pm
Pinjaman dari mana niiii  
3. Sham Skyhigh - Sun 27/Oct/2013, 1:40pm
Bank terpilih  
4. Khairulj - Mon 28/Oct/2013, 8:42am
email detail....
khairullj@yahoo.com  
5. Umieanis - Mon 28/Oct/2013, 10:01am
Sila emailbdetail pinjaman ke umiean7s68@gmail.com  
6. Nautica - Mon 28/Oct/2013, 10:09am
Sham Skyhigh. Upfront tu bermaksud bayar dahulu, mana ada upfront selepas lulus. Kalau selepas lulus "upback" la kot... Macam nama awak "skyhigh" boleh tak panggil "skylow"

Upfront lagi ???? Fikir-fikir la...  
7. Sham Skyhigh - Mon 28/Oct/2013, 1:37pm
Sory Nautica, saya cuma nak nyatakan komisen saya selepas loan lulus. Itu sahaja. Maaf atas kekeliruan.  
8. Handphone Tunai - Mon 28/Oct/2013, 2:14pm
perlukan tunai dengan segera? cagarkn hp anda pada kami. Hp serendah Rm200 pun kami terima.

www.facebook.com/cagarhandphone
012 6850676  
9. Ejam 37 - Mon 28/Oct/2013, 2:39pm
sham skyhigh bg detail...ijammajid@gmail.com  
10. Sweetgirl 3 - Mon 28/Oct/2013, 3:16pm
pls email details ke Murugaiah.Shima@sc.com  
11. Ridzuan 43 - Mon 28/Oct/2013, 3:44pm
Faedah 4.99% tu tahun ke bln  
12. Azyanze - Mon 28/Oct/2013, 4:14pm
email saya di tagasboyz@gmail.com  
13. Shiela 24 - Mon 28/Oct/2013, 9:20pm
berminat . bg detail msuniverse_1990@ymail.com . .  
14. Nautica - Mon 28/Oct/2013, 11:13pm
Kalau komisen awak selepas lulus, saya tak ada masalah. Saya pun ada problem dgn CCRIS dan CTOS. Boleh email detail kpd saya.... zam_nautica@yahoo.com  
15. Tuan Mohd Zamri - Tue 29/Oct/2013, 1:36am
berminat
tuanmohdzamri@yahoo.com  
16. Adie78 2 - Tue 29/Oct/2013, 12:18pm
Berminat..urgent email saya wanrmm@gmail.com  
17. Sham Skyhigh - Tue 29/Oct/2013, 1:13pm
Saya mohon rakan-rakan tolong la email kepada saya sebab saya tak sempat nak email butiran satu persatu kepada anda. Maaf, kesulitan amatlah dikesali.  
18. Anaqbaie - Tue 29/Oct/2013, 2:01pm
email anaqbaie@yahoo.com  
19. Sham Skyhigh - Tue 29/Oct/2013, 3:48pm
Saya juga ada menawarkan pembelian kereta utk nama blaklist, harga kereta bawah 20k. Gaji x cukup, document x lengkap boleh promote. Berminat sila email kepada saya shahir.yusof7117@gmail.com  
20. Nz 86 - Tue 29/Oct/2013, 6:10pm
sy berminat n dah email pada awak..tolg reply email azliza_28@yahoo.com..tentang upfront ni dh penah kene bg duit n lesap je terus..kalau loan dh dapat xpela boleh dibwa bincg..mane ada org nak buat kerja freekn..tolg bg info detail lg..tq..  
21. Aizad 17 - Tue 29/Oct/2013, 6:20pm
Berminat.. pls email details ke buskerz84@yahoo.com  
22. Sham Skyhigh - Wed 30/Oct/2013, 7:37am
Maaf kepada yang minta saya email kepada anda, saya memang tak sempat nak hantar email memandangkan saya terima terlalu banyak email permohonan & pertanyaan yang perlu saya jawab dulu. Harap anda boleh terus email kepada saya. Atau anda boleh "LIKE" Facebook page kami M.7. Capital Global Resources  
23. Mohamad Nahar 3 - Sun 3/Nov/2013, 8:13pm
Pinjaman utk gov potongan gaji dh over 60% dan swasta gaji rm900 ke atas. Proses 7-14 hari kerja. xde upfront. Info lanjut email ke istanajuta@gmail.com  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..