Baju Kurung Moden Chiffon - RM44 Sepsg utk 50psg Borong
Nurhzlan @ Classic Closet - Mon 2/Apr/2012 9:28am [Last Comment]
Salam 1 Malaysia....baju kurung moden chiffon ready made, bermanik yg tidak berat di leher & tangan, saiz dari 36(XS) ke 46(XXL). peluang kepada peniaga2 kecil, kami menawarkan harga borong yg rendah utk anda, lagi banyak jumlah yg diborong, harga kami diskaunkan lagi. minimum 10psg dgn harga rm46 sepsg.

design & saiz boleh campur2. boleh datang sendiri ke lokasi kami di klang & pilih sendiri yg mana satu yg anda mahu.

door to door delivery services juga kami berikan FOC bagi pemborong dari area klang valley manakala bagi diluar area klang valley, harga boleh dibincang utk penghantaran pos.

bagi yg berminat, sila email kepada saya di nurhzlan@yahoo.com atau boleh call/sms saya di talian 016-208 8416.

terima kasih.

Classic Closet.

Niche: Pemborong Pakaian Wanita
     
  1. Koleksi Mysara - Mon 2/Apr/2012, 10:11am
    emel katalog pls sue21_ganu@yahoo.com  
  2. Nurhzlan - Mon 2/Apr/2012, 10:37am
    sis, dah email....thanks...  
  3. K0yuki - Mon 2/Apr/2012, 11:01am
    pls emailkan sy katalog jugak..miss_kuzer@yahoo.com.my
    tq~  
  4. M B - Mon 2/Apr/2012, 11:26am
    emel katalog pls pea6018@gmail.com  
  5. Syaza 15 - Mon 2/Apr/2012, 11:43am
    emel katalog pd sy jugak
    syazabiz@gmail.com  
  6. Amalina 28 - Mon 2/Apr/2012, 12:21pm
    emailkan saya katalog amalinaholidi@gmail.com  
  7. Mama 6 - Mon 2/Apr/2012, 1:22pm
    email katalog saloi97@yahoo.com.my..tq  
  8. Nurhzlan - Mon 2/Apr/2012, 1:45pm
    koyuki, MB, Syaza 15, Amalina 28, Mama 6....saya dah emailkan ya. tq.  
  9. Puteri85 - Mon 2/Apr/2012, 2:41pm
    sy berminat emailkan katalog ctmuslihah_kl@yahoo.com  
  10. Hafiz Rifqi - Mon 2/Apr/2012, 5:30pm
    tolong email sample dekat saya  
  11. Nurhzlan - Mon 2/Apr/2012, 6:08pm
    hafiz rifqi, email address please?  
  12. Sue 34 - Mon 2/Apr/2012, 6:59pm
    email catalog pada saya
    sue_amysham@yahoo.com.my  
  13. Klbebe - Mon 2/Apr/2012, 10:29pm
    emailkan kepada saya di mmimalin@hotmail.com . terima kasih ye  
  14. Shada 3 - Mon 2/Apr/2012, 10:42pm
    tolong emel pada smahiran@yahoo.com  
  15. Nurhzlan - Tue 3/Apr/2012, 1:08am
    sue 34, Klbebe, Shada 3......saya dah email kan ya.tq.  
  16. Zakuan 5 - Tue 3/Apr/2012, 10:42am
    email detail ngn kataloq ye..berminat jgk...akimattaib@yahoo.com..tq  
  17. Syida 3 - Tue 3/Apr/2012, 10:43am
    emailkn katalog

    mizz_syida@yahoo.co.uk

    tq  
  18. Nurhzlan - Tue 3/Apr/2012, 10:58am
    Zakuan 5, Syida 3....saya dah email kan ya. tq.  
  19. Shafrailazizi - Tue 3/Apr/2012, 1:19pm
    assalam..emailkan saya katalognya.
    shafrailazizi@yahoo.com  
  20. Driaz Beauty House - Tue 3/Apr/2012, 2:24pm
    emel katalog pd sy ye driazbeauty@yahoo.com.my
    terima kasih  
  21. Nazeem 3 - Tue 3/Apr/2012, 2:25pm
    emel jugak.. zirabisnes@yahoo.com  
  22. Nurhzlan - Tue 3/Apr/2012, 2:46pm
    Shafrailazizi, Driaz Beauty House & Nazeem 3.....email already sent...tq ya.  
  23. Awan Nano - Tue 3/Apr/2012, 4:51pm
    Emailkan saya katalog..afizahassan@yahoo.com  
  24. Azizan 5 - Tue 3/Apr/2012, 5:06pm
    email juga
    jijan_sikorsky@yahoo.com  
  25. Rosnani Kamaruddin - Wed 4/Apr/2012, 12:03am
    emailkan sy katalog ya..sgt berminat..thx :)  
  26. Su 34 - Wed 4/Apr/2012, 8:20am
    email detail pd saya yanietasir@hotmail.com  
  27. Nani 66 - Wed 4/Apr/2012, 9:35am
    Assalam...
    emailkan saya katalog...
    crosnani@tm.com.my
    Tk.  
  28. Suri 23 - Wed 4/Apr/2012, 11:14am
    email katalog - suriq1985@gmail.com  
  29. Nurhzlan - Wed 4/Apr/2012, 12:13pm
    Awan Nano, Azizan 5, Rosnani Kamaruddin, Su 34, Nani 66, Suri 23....saya dah email ya...tq.  
  30. Lini 2 - Wed 4/Apr/2012, 1:21pm
    Boleh email katalog...
    lini2204@yahoo.com
    tq  
  31. Dila 75 - Wed 4/Apr/2012, 1:52pm
    tolong email katalog ke fuzzi66@gmail.com  
  32. Wieda 2 - Wed 4/Apr/2012, 4:53pm
    email catalogue pd sy jugak. thanks :)

    wdawahida@gmail.com  
  33. Nurul 212 - Wed 4/Apr/2012, 9:28pm
    emailkan katalog plz...  
  34. Erieza 2 - Wed 4/Apr/2012, 11:06pm
    email katalog plz

    aries.eleeza@gmail.com  
  35. Nurhzlan - Thu 5/Apr/2012, 8:26am
    Lini 2, Dila 75, Wieda 2, Nurul 212, Erieza 2...saya dah email ya...tq.  
  36. Enney - Thu 5/Apr/2012, 12:43pm
    boleh emailkan katalog dan price.. mmg sedang mencari baju kurung moden... emailkan ke enney_taurugurlz@yahoo.com  
  37. Enney - Thu 5/Apr/2012, 1:35pm
    sorry,sila emailkan ke enney_taurusgurlz@yahoo.com catalog n list price  
  38. Maslena - Fri 6/Apr/2012, 12:10am
    Email katalog n price ke mas_lyna@yahoo.com pls. Thx :)  
  39. Lindaejal - Fri 6/Apr/2012, 9:55am
    pls e-mail kat linda_ejal@yahoo.com.my...thanks  
  40. Ana Sayang - Fri 6/Apr/2012, 2:34pm
    saya juga berminat.
    pls email norfaisziana@yahoo.com
    TQ  
  41. Luna 7 - Fri 6/Apr/2012, 3:32pm
    email me.. luna_acura@yahoo.com  
  42. Dila Hairi - Fri 6/Apr/2012, 4:40pm
    bole email katalog...
    eriela_dila@yahoo.com  
  43. Lana 5 - Fri 6/Apr/2012, 7:57pm
    love.a.fashion@gmail.com  
  44. Nurhzlan - Fri 6/Apr/2012, 10:28pm
    Enney, Maslena, Lindaejal, Ana Sayang, Luna 7, Dila Hairi, Lana 5......email sent already ya....tq.  
  45. Mazlinna - Mon 9/Apr/2012, 1:52pm
    emel katalog n details pls at maz_hrd@yahoo.com.my
    tq...  
  46. Lacilinda - Mon 9/Apr/2012, 5:55pm
    email saya lacilinda43@gmail.com. Terima kasih.  
  47. Juwara 2 - Mon 9/Apr/2012, 11:59pm
    hantar katalog kt sy juga
    nurulazali@ymail.com  
  48. Nurhzlan - Tue 10/Apr/2012, 12:12pm
    Mazlinna, Lacilinda, Juwara 2....dah email ya...tq...  
  49. Nurul Diyana Abd Rahman - Tue 10/Apr/2012, 12:18pm
    email katalog kpd sy, nurul_diyana@unisteeltech.com  
  50. Zamizan - Wed 11/Apr/2012, 2:07am
    Email kpd sy..aizek1@yahoo.com. Baju kurung kanak2 pun ada x..  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 99 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)