Baju Kurung Budak Murah
Zezebel @ Baju Kurung Budak
Tue 10/May/2011 12:18pm [Last Comment]
Selamat datang ke blog Zezebel Collection's. Kami hanya mempunyai kedai online dengan menumpukan kepada pakaian kanak-kanak sahaja. Buat masa ini, kami mulakan penjualan pakaian baju kurung dan baju melayu kanak-kanak. Baju kurung murah yang kami jual adalah dari jenis English Cotton. Kami tidak menjual Cheap China Cotton pada masa ini. Anda boleh melihat sendiri design-design yang kami ada dan bandingkan dengan cotton murah dari China.

Design yang kami ada adalah limited, paling banyak hanya ada dua helai untuk setiap pasang. Harga kami adalah termasuk harga poslaju, oleh yang demikian anda tidak perlu bersusah payah untuk berjumpa dengan kami untuk Cash On Delivery (COD). Walau bagaimanapun, jika anda ingin membuat COD, sila beritahu kami terlebih awal, sebaik-baiknya sehari sebelum. Harga boleh dirunding jika anda mengambil di dalam jumlah kuantiti yang banyak.

Read more: http://bajukurungbudak.blogspot.com/2011/03/baju-kurung-murah.html#ixzz1Lv5gGmNg
Under Creative Commons License: Attribution

Niche: Pemborong Pakaian Kanak2
 
1. Ceri Mekar - Sun 15/May/2011, 6:10pm
boleh emailkan quotation utk baju kurung kanak2 n baju melayu kanak2 ke risha_pioneerfashion@live.com  
2. Zezebel - Thu 19/May/2011, 3:15pm
Dah email  
3. Remi 3 - Fri 20/May/2011, 8:31am
email kat sy quo...comelkucantik@gmail.com  
4. Watermelon - Sun 22/May/2011, 7:35pm
berminat boleh email quo hafizah.jazmi@yahoo.com  
5. Zezebel - Mon 23/May/2011, 3:25pm
Sila layari link ini : http://bajukurungbudak.blogspot.com/
dan http://bajumelayubudak.blogspot.com/
untuk maklumat lebih lanjut.  
6. Nasriyyah - Tue 24/May/2011, 4:13pm
Harga camne???

ada bt consignment x???  
7. Nasriyyah - Tue 24/May/2011, 4:17pm
emel kpd sy yea...

nasriyyah@yahoo.com

tqvm  
8. Anuar 57 - Mon 13/Jun/2011, 12:52am
saya dah masuk blog, tapi xde quotation harga. boleh tlg forwardkan harga anuarbsulaiman@gmail.com tq  
9. Dla Azmi - Tue 14/Jun/2011, 10:50am
hantar harga borong ke anekastore@yahoo.com  
10. Zuriey - Mon 27/Jun/2011, 4:18pm
email kn harga borong pada saya

krisnalaila@gmail.com

tq  
11. Liza 134 - Wed 29/Jun/2011, 9:50pm
emailkn katalog n harga tuk bj kurung n melayu kanak2 d liza_rahim84@yahoo.com gan segera,tq...  
12. Adi 10 - Wed 29/Jun/2011, 11:42pm
email kan katalog and harga at adirizqin@gmail.com  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..