Bagaimana nak Cari Duit Tambahan Tanpa Modal
Lily Azirah Binti Hassan - Tue 10/Feb/2015 10:56am [Last Comment]
SALAM WARGA MAJALAH. BAGAIMANA YE NAK CARI DUIT TANPA MODAL. KALAU ADA SESIAPA YANG BOLEH KONGSI.

Niche: Ingin Berniaga | Program Dropship
 
1. Mohd92 2 - Tue 10/Feb/2015, 11:17am
kerja makan gaji la x de modal.bisnes mesti ada.besar atau kecik je modal.
kalo nk side income mudah,simple,jom bisnes topup.topup kot phone or webiste.modal RM 70 sahaja.X de kurang x de lebih.  
2. Reussi Resources - Tue 10/Feb/2015, 11:29am
Kalau nk tahu boleh datang office dulu di sana segala detail akan diberitahu. Whatapp/sms je sy di 011-10673989. Khas untuk yg berada di sekitar kl & selangor.  
3. Dr Love - Wed 11/Feb/2015, 8:37pm
try Dropship :-)  
4. Iskhandar 2 - Thu 12/Feb/2015, 12:05am
Salam Cik Lily,

Syarikat saya terlibat dalam bidang kewangan berikut:

1) Pinjaman peribadi (bank & koperasi)
2) Takaful
3) Agen korporat zakat

Tiada yuran agensi, hanya perlukan dedikasi & semangat ingin belajar. Latihan disediakan. Boleh hubungi saya di 016-292 1422 atau 013-360 6681 (WhatsApp).  
5. Mus 189 - Thu 12/Feb/2015, 7:47am
Salam Lily Azirah,

Saya tahu caranya. Ada yang dah terbukti berjaya melakukkannya.

Sebelum ni orang tu sangat-sangat susah dengan kehidupan kampung. Tapi lepas dia berjaya, sekarang dia dah boleh menyara keluarganya..

Kalau lily betul2 serius, boleh whatsapp saya.. saya akan cerita lebih detail. sebab kalau kat sini memang sangat2 panjang nak tulis. :)

whatsapp 019-6222 642  
6. Nur Zakiah Bt Dzulkifli - Thu 12/Feb/2015, 1:33pm
CLASSIC RED PARFUM atau dikenali CLASSIC RED FRAGRANCE dengan telah beroperasi semenjak 2013. Dengan berbekalkan kecekalan dan sedikit suntikan modal, perniagaan ini dimulakan. Kami beroperasi di alamat NO 29, JALAN DATO UNDANG JOHOL, 72000 KUALA PILAH, NEGERI SEMBILAN.

Kami menyediakan produk-produk wangian yang bermutu dan berkualiti tinggi. Kami menawarkan barisan kualiti minyak wangi bertaraf dunia. Mempunya lebih 50 jenis bauan diinspirasikan dari international perfume. kami bukan jenis edp / edt. kami adalah parfum yg boleh tahan sehingga 12jam. mempunyai 4 sijil bioteknologi mengesahkan prdok kami bersih tiada logam berat atau barang terlarang. kami juga mempunyai VIT C sesuai utk kulit anda.dengan harga yang mampu milik dan sgt berkualiti

Kami mengalu-alukan rakan-rakan kongsi (agent/ pengedar) yang berdaya maju dan mempunyai azam untuk mengembangkan perniagaan ini bersama-sama. Anda dialu-alukan ke dalam keluarga besar kami. Sila isi borang pendaftaran agent yang disediakan di dalam web portal ini. atau hubungi saya zakiah di 0196996994.

- See more at:
http://www.classicredparfum.com
facebook :www.facebook.com/Classicredparfum  
7. Ainn 8 - Fri 13/Feb/2015, 11:23am
Klau minat dropship mknan boleh wsp sy 013-6919528  
8. Zmot - Fri 13/Feb/2015, 12:44pm
Salam Cik Lily,

Klu awak rajin nak promot atau rekemen kat kwn2, boleh join sy. Produk kecantikan & slimming pon ada. Duta Rozita Che Wan, turun berat 17kg selama 2 bln selepas bersalin.

Kerja awak promot je..Income Insya Allah sikit2 akan dpt. Ramai awak promot byk la income masuk

Klu minat whatsapp sy k 0138456614  
9. Anas 71 - Fri 13/Feb/2015, 4:49pm
JOM buat Perniagaan Online Networking bersama kami di group leads generation mastery. Free Coaching & Support Group.

http://bitly.com/LGMsystem

Preview Perniagaan Online Networking menggunakan kuasa social media. Daftar tempat anda di laman web diatas.  
10. Nur Fatin Diyana Bt Roslan - Fri 13/Feb/2015, 4:56pm
Duit tak datang bergolek !

JOM join bisnes barang kesihatan & kecantikkan dengan STG .

Kelebihan :-
● ada mentor dan sistem .
● produk jualan disediakan .
● untung jualan + bonus bulanan .
● tanpa modal atau dengan modal ( anda pilih )
● berpeluang mengikuti percutian 5 Bintang .
● berpeluang memenangi kerete idaman.

Syarat-syarat penyertaan :-
● keinginan untuk berniaga .
● ada Facebook .
● tahu copy & paste .
● pandai upload gambar .
● ada 2 jam sehari .
● sanggup belajar dan diajar .
● rajin membaca .

PM_Whatsapp 0148228903 ( Fatin ) .

Saya tunjukkan jalannya , anda pilih yang terbaik .. :)

#Businesswithpleasure
#Onlinebusiness  
11. Suri F B Enterprise - Sat 14/Feb/2015, 11:38pm
Rindukan sambal bilis bonda?
Dgn modal SERENDAH RM100, anda boleh mula jana PENDAPATAN. Jom jadi agen/dealer SURI BILIS JAR Sambal Meletop (FB PAGE). Whatsapp 0193778773 :)  
12. Yusri 32 - Mon 16/Feb/2015, 12:08am
Untuk mereka yang tiada modal. Tak perlu pinjam bank. Tak ada risiko bankrap. Syarikat teguh disokong oleh syarikat-syarikat multinasional http://goo.gl/A3fFc5  
13. Kak Ti 8 - Mon 23/Feb/2015, 3:08pm
www.bisnesprepaid.com/cni
#WOW bukan sekadar simkad  
14. Linda 88 - Mon 23/Feb/2015, 4:20pm
pelbagai bahan pencuci direct kilang, https://www.facebook.com/sabunjasmin *wangian tahan lama *jimat kos  
15. Hannue Sherry - Thu 26/Feb/2015, 1:08am
Salam sis,
Boleh wat dropship partnership dengan sy. Jual tudung di tempat sis, komisen rm10 setiap tdung..

Anim 0194517949  
16. Elieza - Fri 27/Feb/2015, 1:06pm
salam sis, kalau berminat untuk jual hijab pins, boleh ke blog http://elly-daily.blogspot.com/p/sekarang-ni-ramai-yang-mula-pakai-hijab.html untuk lihat designs yang memang insya allah laku. Senang dan murah untuk dijual.. saya pun buat untuk pocket money.. :)  
17. Deliezzaqs - Tue 3/Mar/2015, 7:03pm
Jom join dropship instant shawl dan pandora bracelet..tanpa modal hanya perlu promote produk dan segala urusan penghantaran saya yang lakukan. Keuntungan? Anda tentukan....

Whatsapp/telegram 0133011280  
18. Linda 88 - Fri 6/Mar/2015, 5:23pm
realitinya, kerja makan gaji pun kena ada modal utk pi kerja... kalau xde duit tak boleh keluar rumah... modal boleh bermula dari apa shj bukan semestinya duit... jualan recycle, brg2 PRELOVED dan sebagainya.... cuba fikirkan apa yg anda ada dan MULA... insyaAllah akan nampak jalan nya...  
19. Syida 28 - Sun 8/Mar/2015, 2:06am
Boleh mulakan dengan bisnes dropship. Saya ada tawarkan program dropship ni. Tak memerlukan modal. Yang diperlukan hanyalah kesungguhan dan kerajinan.

Jika berminat nak tahu lebih lanjut, boleh email saya di : hanaziq.apparel@gmail.com

atau wasap saya di 018-317 6903  
20. Azani Bajuri 2 - Sun 15/Mar/2015, 10:03am
Assalamualaikum. Jika berminat utk mencari income tambahan dlm bisness Takaful dgn modal minimum - Latihan secara PERCUMA disediakan. Hubungi 0133510172 (Azani Bajuri - Unit Manager, Prudential BSN Takaful) @ email di blueoceanrawang@gmail.com  
21. Ja afar Bin Mohamed 3 - Fri 3/Apr/2015, 12:54pm
Bisness tanpa modal di fb Js Mega. Wassapp 0133270860  
22. Shah Wal 2 - Sat 2/May/2015, 8:48pm
Dapatkan komisyen setiap kali rakan anda topap tanpa anda menjual topap.Jana pendapatan pasif setiap bulan hanya modal kurang dari Rm100 sekali seumur hidup!.Ya,jangan lepaskan peluang keemasan ini.
Hubungi:Shawal 010 3373425
WhatsApp,Wechat dan telegram  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..