Ayam Segar Bumiputera
Ayam Familis 2 @ ayam familis - Wed 29/Jan/2014 9:13am
salamun alaikum warga majalah, kami membekal dan menjual ayam hidup dan ayam siap proses untuk restoran2,kedai makan,warung, katering dan pengguna sekitar sungai petani dan kawasan berhampiran. penghantaran percuma..
sila hubungi segera untuk tempahan dan bincang harga..
012-5881555 faresh.

Niche: Penternak Ayam | Pasar Basah
   
 1. Zul 484 - Thu 30/Jan/2014, 2:23am
  harga ayam hidup berapa bro..?
  payment mcm mana....  
 2. Ayam Familis 2 - Tue 4/Feb/2014, 12:56pm
  untuk lebih lanjut sila hubungi 012-5881555  
 3. Zul 484 - Wed 5/Feb/2014, 8:20pm
  salam...kami mencari dan membuka
  peluang kepada sesiapa yang berminat utk
  berniaga ayam di sekitar kawasan sungai petani...
  kami bekalkan ayam...syarikat kami bekalkan
  semua peralatan utk berniaga...untung ambil semua...

  HUbungi saya 013-4176760  
 4. Project 2 - Tue 1/Apr/2014, 9:44am
  Ayam piru, ayam belanda, ayam gajah, itik daging, itik nila, itik telur, angsa n telur itik utk dijual dgn harga patut....lokasi kedah...berminat call mat 0126424700  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)