Angle Investor, Sleeping Partner Diperlukan Segera (Food And Beverages/Makanan Halal - Kedah).
Anak Dagang 3 - Thu 6/Oct/2011 12:54pm [Last Comment]
Angle Investor, Sleeping Partner diperlukan segera.

Kami adalah syarikat 100% Bumiputra Melayu Islam.

Kami telah menjalankan kajian lebih 2 tahun dalam pemasaran produk ini.

Kami memerlukan suntikan dana sebanyak RM500,000 dalam pemasaran produk Food and Beverages. Produk Makanan Halal.

Break event point adalah dalam jangkamasa 1 tahun atau kurang.

Pemasaran sekitar koridor utara.

Projek akan bermula di kedah.

Projek jualan dan pemasaran boleh bermula segera dalam masa 1 bulan selepas suntikan dana. Masa 1 bulan diperlukan untuk siapkan belian aset dan siap sedia utuk beroperasi.

Keupayaan perniagaan berkembang 20% setahun.

Pemasaran adalah harian. Jualan produk adalah Tunai. Collection adalah setiap hari.

Tiada sebarang Hutang atau Kredit. Tiada masalah bebanan hutang di sini.

Profit sharing 50%/50%. Profit boleh dibahagi terus setiap bulan.

Projek ini telah dibentang di SME Bank dan projek amat viable diimplementasikan. Namun SME bank tidak dapat membiaya disudut aset tetap.

Kepada sesiapa yang berminat untuk melabur sebagai Angle Investor atau Sleeping Partner boleh menghubungi kami di email ncerdagang@gmail.com dengan subject Angle Investor. Kami akan menghantar proposal lengkap untuk anda.

Maaf kami hanya akan entertain yang benar-benar serius sahaja.

Terima kasih

Niche: Mencari Pelabur
 
1. Azli Azizi - Fri 7/Oct/2011, 10:59pm
emaill ilzarun2000@yahoo.co.uk  
2. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Tue 25/Oct/2011, 3:25pm
email kobuub@gmail.com  
3. Ahanuar - Thu 24/Nov/2011, 5:10am
salam.saya berminat.minta mail ka ahmad.anuar.049@gmail.com  
4. Aben 6 - Thu 24/Nov/2011, 8:29am
ben.mezro@yahoo.com  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..