Anda Usahawan? Perlukan Dana? Mencari Modal Perniagaan? Mencari Pelabur? Teruskan Membaca, Platform Ini Boleh Bantu Anda.
The Entrepreneur Circle @ The Entrepreneur Circle (Community) - Mon 3/Jun/2019 8:00am
PENDAHULUAN:

Tak kira apa pun jenis bisnes yang kita buat, akan ada kitaran dan peringkat yang tersendiri.

Di setiap peringkat, ada sejumlah modal yang kita perlukan supaya perniagaan kita dapat berkembang dan terus 'survive' di dalam dunia perniagaan ini.

Anda bertuah kerana melalui platform ini anda akan ditunjukkan jalan cara-cara untuk mendapatkan dana modal (wang tunai) untuk bisnes anda dan dana tersebut bukan melalui pinjaman bank atau mana-mana institusi pinjaman berlesen. No interest / Tiada kadar bunga.

Tak kira untuk apa jua industri atau peringkat perniagaan sekalipun. Semua usahawan boleh dan layak memohon.

Copy dan paste link ini di browser anda untuk melawat laman sesawang rasmi platform ini :

https://theentcircle.com

Tidak kira samada anda berniaga secara solo atau perkongsian, atau perniagaan anda baru sahaja di peringkat idea dan plan, belum mempunyai perniagaan atau mahu meluaskan sayap perniagaan anda ke peringkat global, anda boleh cuba mohon bantuan dana usahawan dari platform komuniti usahawan ini.

Anda tak perlu lagi susah hati kalau nak kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Gunakan segala peluang yang ada melalui platform ini.

In shaa Allah, dengan sumber kewangan yang diberikan, bisnes anda boleh jadi lebih maju daripada sediakala.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk anda semua. Silakan SHARE artikel ini supaya lebih ramai tahu tentang ini. Dan Jika anda benar-benar memerlukan dana/ modal untuk berniaga, TERUSKAN MEMBACA..

PENGUMUMAN:

DAPATKAN MODAL PERNIAGAAN ANDA DARI KOMUNITI USAHAWAN TEC (THE ENTREPRENEUR CIRCLE). BLACKLIST & CTOS BOLEH MEMOHON. PERMOHONAN TERHAD

KELAYAKAN: MEMPUNYAI PLAN PERNIAGAAN YANG SOLID

JIKA ANDA ORANGNYA, DAFTAR SEBAGAI AHLI UNTUK MELAYAKKAN ANDA MEMOHON DANA PERNIAGAAN ANDA

Nota: Komuniti ini mengumpulkan para pelabur (kebanyakannya sleeping partner/ silent investor) dari Malaysia & Singapura yang ingin melabur kepada perniagaan anda. Modal (wang tunai) diberi kepada perniagaan anda dalam bentuk pelaburan. Dan peluang ini hanya terbuka kepada ahli komuniti sahaja. Untuk melayakkan anda memohon dana perniagaan ini, anda hanya perlu mendaftar sebagai ahli terlebih dahulu.

Borang keahlian boleh di dapati dan di dilengkapkan/ di isi di dalam akaun laman portal rasmi komuniti ini (https://theentcircle.com) dan disertakan yuran keahlian sebanyak RM50/ setahun**Promosi (Harga pendaftaran normal Rm250.00). Modal yang dipohon tiada limit dan wajib bersesuaian dengan 'business plan' anda.

Cara Mendaftar Untuk Menjadi Ahli:
1. Layari laman web dan klik Mohon Sekarang.
https://theentcircle.com

2. Tekan Sign Up di bahagian login.
3. Lengkapkan borang keahlian anda.
4. Buat pembayaran (online transfer/ CDM/ Cash) ke number akaun yang tertera di portal dan simpan gambar resit pembayaran anda.
5. Lengkapkan bahagian pembayaran dan lampirkan (attach) gambar resit pembayaran anda. Jangan lupa untuk menekan butang Pendaftaran Promosi RM50.
6. Daftar dan anda akan menerima notifikasi melalui email.

**Setelah menjadi ahli komuniti yang sah, anda akan di tunjukkan cara-cara untuk melengkapkan borang mendapatkan dana modal perniagaan anda.

Antara video profile kami di dalam membantu memberikan dana (fund) kepada perniagaan luar bandar yang telah berjaya ditubuhkan dan dibantu sepenuhnya melalui komuniti ini, sila copy dan paste di tab baru untuk menonton:
https://youtu.be/YxdO5-h9oWc

Untuk batch kali ini, bantuan dana perniagaan di hadkan kepada perniagaan yang bermodalkan bawah RM 15k sahaja.

Nota Penting: Sekiranya permohonan yang dipohon meragukan dan ada unsur penipuan, pemohon akan di lucutkan keahlian serta merta.

The Entrepreneur Circle (TEC)
''Defining Success Together''
https://theentcircle.com

Niche: Persatuan | Ingin Berniaga | Mencari Pelabur
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)