Anda Sedang Mencari Broker yang Stabil dan Dipercayai?
Fauzy Talib @ Weltrade Malaysia - Thu 4/Mar/2021 10:22am [Last Comment]
Broker Weltrade Malaysia adalah broker yang sangat stabil dan terbaik di Malaysia dah ramai IB dan trader trader di luar sana yang sangat berpuas hati dan sentiasa bersama kami, Weltrade Malaysia ni sediakan apa untuk client client mereka yang berdaftar ?

Untuk pengetahuan anda,
Weltrade Malaysia menyediakan sesi pembelajaran percuma secara live streaming di facebook (Weltrade My)
Yang diadakan dari hari Isnin - Jumaat setiap minggu!

Jangan taktahu ya, Weltrade Malaysia juga memberikan anda signal trading bitcoin, gold, crypto, dan oil secara percumaaa! Signal akan sentiasa diberikan kepada anda yang berdaftar ketika sesi pembelajaran live streaming di Facebook

Disini juga anda boleh dapatkan khidmat customer support kami yang bertugas untuk anda sepanjang tempoh 24 jam, sekiranya anda ada pertanyaan dan perlukan bantuan dgn kadar paling segera team customer support kami akan cuba bantu anda, jangan risau!

Yang paling mustahak sekali, Weltrade Malaysia adalah broker yang spread paling rendah yang anda jumpa tauuu! You Are The Lucky One!

Daftar segera untuk dapatkan bermacam macam jenis bonus dengan Weltrade Malaysia :

https://account.weltrade.com/auth/registration?r1=ipartner&r2=10504
https://account.weltrade.com/auth/registration?r1=ipartner&r2=10504
https://account.weltrade.com/auth/registration?r1=ipartner&r2=10504

Untuk pertanyaan, sila whatsapp

012-2963403
https://wasap.my/60122963403
https://wasap.my/60122963403
https://wasap.my/60122963403

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust | Forex Malaysia
 
1. Fauzy Talib - Fri 5/Mar/2021, 12:39pm
Dapatkan 50USD bonus di Weltrade dengan melakukan pendaftaran melalui pautan link ini https://account.weltrade.com/auth/registration?r1=ipartner&r2=10504
Weltrade Broker No.1 Di Malaysia
Weltrade Broker Terbaik Malaysia
Anda Traders Yang Kami Cari !  
2. Fauzy Talib - Wed 10/Mar/2021, 12:09pm
Jom berdagang bersama kami di Weltrade My, untuk maklumat lanjut boleh layari laman web www.weltrade.com.my
Join us at https://account.weltrade.com/auth/registration...
Contact : 011-10666609  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..