Anda Minat Melancong? Kami Buat Pakej Ikut Budget Anda.
En Mohd Al Hiqkam Azzam @ PERANSANG VACATION SDN BHD
Wed 9/Mar/2011 1:59pm [Last Comment]
Salam 1 Malaysia,Anda minat menlancong?
Nak tempah Tiket saja pun boleh.(Worldwide)
Nak tempah Hotel saja pun boleh (Worldwide)
Nak tempah hotel ngan flight jer ke?
Nak Hotel dengan makan jer ke?
Nak Pakej Keluarga/honeymoon/Syarikat dan lain-lain.
Nak sewa Bas/kereta/Van.
Nak tanya pasal pakej perlancongan pun boleh.(Free jer x payah bayar service perunding)

Niche: Pakej Pelancongan
 
1. Aminatulhayati - Wed 9/Mar/2011, 4:54pm
boleh dapatkan saya tiket ke melbourne pada 1hb dec dan balik pada 8dec 2011 dengan harga yang murah

plz reply : aminatulhayati@gmail.com  
2. En Mohd Al Hiqkam Azzam - Thu 10/Mar/2011, 1:35am
Saya dah email.TQ  
3. Azlina 7 - Thu 10/Mar/2011, 9:45am
Boleh bagi saya muslim package private tour 5H4M ke Bali untuk 4 pax. Ticket dah book pada 08 July 2011 - 12 July 2011. Hari ke 4 & 5 nak free & easy. Hotel 3*. Email ke nila_bakawali@yahoo.com.
Office tuan dimana yea?  
4. Mohdkhar - Thu 10/Mar/2011, 10:34am
Bro,nak tau qoutation untk Honeymoon Pakej ke Pangkor on 2/4 ~ 4/4..tq..

email : mohdkhairul.ramadhan@yahoo.com  
5. Yart - Thu 10/Mar/2011, 12:27pm
nk minta quotation ke langkawi 5-7 april 2011...flied dah book...
cuma nk hotel/chalet and other xtvt...murnie78@yahoo.com  
6. Sareh Khairul Bin Sareh Saad - Thu 10/Mar/2011, 2:31pm
nak quatation pakej famili muslim tour(8dwsa+3knk) ke bandung 4h3m cuti sekolah bln 6/2011.tolg bg hrg utk flight+hotel+tour+dll  
7. Raiz Mohd Nor - Thu 10/Mar/2011, 2:50pm
Diharap email kepada saya private tour 5D4N (50pax - 35adult, 10children & 5infant) to Sabah (KK @ Sipadan) on 13/05/2011 - 17/05/2011.
Harga utk flight+hotel+tour+dll

Emailnya : raiz1085@yahoo.com  
8. Cruz - Thu 10/Mar/2011, 4:46pm
pulau perhentian kecil detail april mohd_fairuz@idfr.gov.my  
9. En Mohd Al Hiqkam Azzam - Sat 12/Mar/2011, 12:47pm
Terima kasih atas maklum balas anda,Untuk memudahkan anda membuat pertanyaan secara lebih detail dan mudah saya fahami,Sila isi Online Request Form yang terdapat di Laman Blog saya:www.perangsangvacation.webs.com  
10. Help 2011 - Sat 12/Mar/2011, 9:00pm
salam.. saya nk melancong ke genting untuk 2 orang untuk 4D3N.. siap dengan hotel dan mkn, berape ye?? mengikut bajet saya.. TQ.

sila emeil saya di: protonpersona@hotmail.com  
11. Cik Oja - Mon 14/Mar/2011, 2:38pm
salam..sy nk tau hrge ke bandung 4H3M pd 3/6/11-6/6/11 utk 6org termasuk tiket flight,hotel dll tpi xmsuk makan..nk pakej bajet below rm1000..tq..hrp dpt email sy:girlygirlz_world87@yahoo.com  
12. Maizatul Syima - Tue 15/Mar/2011, 11:27pm
Assalam, saya nak cari hotel/hostel budget di Bandung utk 24/6-27/6 nanti. tolong, email ke ms_syima@yahoo.com - Thanx  
13. Azizahmusa - Wed 16/Mar/2011, 12:16pm
Salam..,

Saya nak cari pakej pelancongan ke Bandung pada 3 July sehingga 6 July 2011. Tiket flight saya sudah beli.. hanya mahu ground arragement di sana sahaja. sila emel saya di azizahmusa82@yahoo.com

Tq  
14. Peegee - Wed 16/Mar/2011, 8:46pm
Salam.. Boleh tn emailkan ground pakej Perth, 20 paxs, 5D4N & Melbourne 20 paxs, 5D4N : peegee8313@yahoo.com TQ  
15. En Mohd Al Hiqkam Azzam - Fri 18/Mar/2011, 11:47am
en sareh:nak sent quatation kt mana?alamat email.xde.

Yang lain2 cek email anda..Saya dah email..tapi untuk pakej full board..Harga Flight x termasuk sebab harga flight berubah2...

Sekian.  
16. Shamsul 24 - Sat 19/Mar/2011, 12:08am
shazai31@yahoo.com..nak ke langkawi  
17. Oziz - Sat 19/Mar/2011, 10:06am
Salam,
Sila quote saya ground arrangement ke HongKong ( termasuk Disneyland), tarikh bertolak 28 Oktober 2011, pulang 1 nov 2011, no pax 2 adults Dan 4 kanak2, tq
Email ke fakhrulmd@gmail.com  
18. Nazri 38 - Sat 19/Mar/2011, 4:03pm
alloo..budget sy juz rm1200 jerk...ingt nak g honeymoon..ade ker pakej honeymoon yg ikot budget sy...klu bleh nak g craby thailand..x pon mner2 pulau or pantai yg cun..kol sy 012-9150414(nazri) urgent!!!  
19. Rafidah 17 - Sun 20/Mar/2011, 12:50am
salam.bleh bg pakej ke genting untuk 6 org ke genting dri kl sentral..2d 1n..bajet bwh 500
*boleh balas scpt mungkin  
20. Homestay - Sun 20/Mar/2011, 10:28am
Homestay budget pilihan anda..banyak kemudahan dgn kos rendah! max 10 person..40% discount for School Holiday Package..TODAY only!
for more information & booking please visit:
http://www.malaysiahomestay2u.com/referal.php?affiliate=homestay4u  
21. Nurul 96 - Fri 1/Apr/2011, 7:55pm
salam.. sy nk tanya pakej ke pangkor dlm 10 org. bln 5. 4,5,6 may.. email detail nurulafiszah@yahoo.com  
22. Jamilah 10 - Wed 6/Apr/2011, 8:58am
salam, sya nak pakej di sabah (ground saja) pada 27/6-30/6/11 utk 5 org , boleh emailkan ithinery 4h3mlm, fligt sya smpai pg , kul 9.15 di kk.  
23. Ady Hashim - Fri 8/Apr/2011, 11:58am
salam saya akan ke langkawi pada 17-19 jun 2011,,anggaran dlm 10 - 12 orang..bersma rakan.. sila hantar quotation untuk penginapan chalet/homestay di pantai cenang, van, island hoping, tiket feri, cable car, underwater..percutian bajet la nih...haha tQ..pls email me at adi_zerox@yahoo.com  
24. Razin - Tue 12/Apr/2011, 9:10pm
salam,,
saya nak g holiday di kl n genting.. utk 2org... sy nk check in hotel 3* di area kl utk 3h2m (bajet rm150-rm200 utk stu mlm).. kalu boley area2 bukit bintang.. check in 29 jun n check out 1 mei... pd 30 jun sy nk ke genting. klau dr kl amek pakej ke genting brpe? dr mne? (utk balek hari)..
pls reply scpt mgkin.. nk kre budget..tq 4 ur help.. email di bino992@gmail.com  
25. Potpourri - Thu 19/May/2011, 3:03pm
salam.saya nak tau pakej buget ke hong kong disneyland utk 2 dewasa, 2 kanak2 dan 1 bayi.cadangan penerbangan adalah sekitar oktober/ november 2011.harap en. dpt email quotation dgn segera.tq  
26. Lel207 - Fri 30/Sep/2011, 2:57pm
boleh bagi quotation utk ke beijing bagi 3 orang. Cadang nak pergi sekitar nov@disember 2011.e-mail kat azfarlela@yahoo.com.tq  
27. Ojek - Mon 12/Dec/2011, 3:09am
saya hendak tau ada pakej tak tuk g genting untuk 1 bilik, 2 org, outdoor dan cable car, bulan nih 28 dan 29hb, please info, nak hotel belah genting atas, please email me ASAP ojek_adz@yahoo.com  
28. Sabri 29 - Sat 11/Feb/2012, 3:11am
salam, saya nak tahu berapa bajet ke genting highland 2 hari 1 malam.
hotel, makan dan permainan.

email saya dia. mohamadsabri91@yahoo.com  
29. Sha Pika - Sun 12/Feb/2012, 2:00pm
saya nak tau pakej all in ke bandung 4h3m untuk 2 orang bulan 5 2012
email : shasha870522@yahoo.com  
30. Maisarah 13 - Mon 20/Feb/2012, 2:11pm
saya nak tau pakej all in ke bandung 4h3m untuk 8 orang dewasa dan 2 org kanak-kanak bulan 5 atau 6 2012..
atau boleh ke saya nak dptkan harga utk tiket sahaja..TQ
email : aisar_564@yahoo.com  
31. Nur Aleyn - Tue 27/Mar/2012, 1:20pm
Saya ingin ke Singapura (3D2N) untuk 2 dewasa 2 budak (9 dan 5 tahun). Ingin melawat USS dan Sentosa Island. Menginap di Hotel 3 bintang di JB.

Sila beri quotation yer  
32. Bro Zul - Tue 1/May/2012, 8:46pm
salam...saya nak tau all in ke bandung 4d3n utk 2 dewasa 2 kanak2 (14 thn & 10 thn) untuk bln 5 atau bln 6
emel: perdfiq881@hotmail.com
tq atas info anda  
33. Nurul Amirah 5 - Sun 17/Jun/2012, 1:50am
salam..sy nk tau pakej percutian ke pulau perhentian yg paling2 murah utk 3hari2malam @ 2hari1malam utk PACKAGE STUDENT..utk 6-8 org dewasa..klau boleh nk yg dh full set ( 2 breakfast+2 lunch+2 dinner+BBQ+bilik yg sgt2 selesa+snorkelling n others accommodations)..nk pegi awal bulan julai 2012.. pliz send me details at aufbau_yes@yahoo.com.. TQ :)  
34. Asan 3 - Sun 17/Jun/2012, 8:41pm
Perkhidmatan transport,,
Shuttle n rental,,
Dari lembah kelang ke mana2 shj,
KLIA/LCCT also available,

7 pax - toyota innova
9 pax - toyota hiace

Hubungi,,0133052186  
35. Zuria Mohd - Sun 24/Jun/2012, 11:38am
saya nak pakej ke phuket pada oktober 2012 untuk 3 orang.
emel: zueria@gmail.com
tq atas info anda  
36. Rsh - Sun 24/Jun/2012, 2:23pm
Saya perlukan package ke USS sda pada 6 JUly atau 7jUly ni utk group package dlm 38 org. tlg email saya di rozana27869.gmail.com  
37. Khairul 467 - Sun 7/Oct/2012, 1:20am
Salam... Sya nk tahu pakej ke hong kong disneyland 4h 3m utk 6org dewasa 1kanak2. Minta emailkan hrga pakej di nidzham99@yahoo.com  
38. Liana 85 - Wed 9/Apr/2014, 12:06pm
Salam, saya nak details utk tiket dan hotel pada 2 may hingga 5 may ini utk 2 org. emel kpd yanaliyana01@yahoo.com  

Page 1   (Total 38 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..