Anda Ingin Memulakan Bisnes Service Website Tapi Zero?
Ajarwebsite - Wed 16/Mar/2016 11:55am [Last Comment]
Shortcut Blackhat untuk memulakan bisnes servis bina website.

Tahukah anda yang anda boleh membina website dengan kos serendah rm5?? yaa itulah rahsia yang ingin saya bongkarkan.
Saya menawarkan personal coaching mengajar anda cara untuk membina apa sahaja jenis website dengan cara ''shortcut'' .
website perniagaan, shopping cart, minisite, dan apa sahaja jenis website pro.
jika ke kelas biasa, anda akan memerlukan masa yang agak lama untuk master dalam bidang ini. Tapi saya ajar kan shortcut cara 'Blackhat'' dari A sampai Z.

antara topik yang saya akan cover :
- hosting
-domain
-dns
- lubuk domain murah
- hosting unlimited super murah
* ada topik rahsia

Saya hanya kenakan bayaran sebanyak RM300 sahaja, dan saya akan ajar anda sehingga faham dan boleh buat.
Ketahuilah yang walaupun anda tiada sebarang pengetahuan ilmu tentang bab ini, saya akan ajarkan shortcut supaya anda boleh MASTER bina web walaupun tanpa sebarang pengetahuan coding.

anda boleh mulakan servis bina website dan charge customer anda at least rm500 untuk sebuah website.


Pelaburan anda sebanyak RM300 untuk ilmu ini, sangatlah berbaloi.

BONUS : untuk 5 org terawal, saya akan ajarkan juga cara blackhat untuk membina Android Apps sehingga publish di play store tanpa sebarang ilmu programming :)

sila hubungi saya di : ajarwebsitemudah@gmail.com
terus email saya ya atau boleh tinggalkan no telefon di sini

Niche: Kursus Personal Coaching
 
1. Dr Par - Sat 7/Jan/2017, 3:26am
012-2030965
drpar@mamsa2u.com  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..