Anda Berminat Menjadi Usahawan Stesen Minyak?
Hakimi 50 - Fri 12/Dec/2014 11:25am [Last Comment]
Kepada sesiapa yang berminat untuk mengusahakan sendiri stesen minyak berjenama BHPetrol, dibawah adalah syarat-syaratnya;

1. Mempunyai tanah sendiri atas nama sendiri, max 2 penama. jika anda tidak memiliki tanah, pihak kami akan cuba membantu mendapatkan tanah yang telah diubah status kepada petrol station di kawasan anda atau diluar kawasan anda.

2. Deposit keselamatan sebanyak RM 150,000.00 (Ringgit Malaysia Satu Ratus Lima Puluh Ribu Sahaja) untuk mendapatkan kelulusan perancangan dan perintah pembangunan serta lain-lain kebenaran yang berkaitan. Dan jika proses ini mengalami sebarang masalah, deposit tersebut akan dipulangkan kepada tuan punya tanah tanpa sebarang alasan dan lengah.

3. pihak kami juga menyediakan pinjaman sebanyak RM1.5 Juta ke RM3 Juta kepada pemohon yang menepati syarat seperti di atas sahaja.

4. Kelulusan permohonan tertakluk pada terma & syarat.

sekiranya pihak anda ada sebarang pertanyaan sila email kepada saya;
merio.hakimi@berkatoil.com
atau datang ke office kami di Masjid India KL.
atau layari website kami di berkatoil.com untuk maklumat selanjutnya.

Niche: Kontraktor Minyak Dan Gas | Pakej Perniagaan | Bisnes Stesen Minyak
 
1. Naim Saat 2 - Tue 16/Dec/2014, 4:26pm
berminat tapi saya xde tanah, xde cash ape pun xde.utang dgn kereta ade lah  
2. Rardxee - Tue 16/Dec/2014, 4:43pm
Sy mencari mereka yg bminat nak menjana income 5 angka sebulan.Buat masa ini sy perlukan utk kawasan Johor shj. Sila whatapps 0133917750 utk info lanjut.  
3. Arifin 10 - Tue 16/Dec/2014, 4:59pm
Jika ikhlas nak bantu, permudahkan lah urusan agar Allah akan permudahkan kita di akhirat nanti  
4. Shamsul 84 - Wed 17/Dec/2014, 5:21pm
Modal biz hanya rm8000 tapi boleh menjana income sehingga rm20000 sebulan..dah pulang modal dalam masa sebulan je..nk tahu?? Jumpa saya..

Area kajang selangor no phone 0123469863  
5. Khairul 958 - Mon 22/Jun/2015, 11:06pm
Salam. Saya berminat. Saya ada tanah 1.3 ekar di jalan seremban pantai sikamat. Hubungi saya di roslikha@gmail.com  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..