Anda Ada Kedai Kosmetik, Biar Saya Tolong Jual Produk Anda Asalkan Anda Ada Real Business
Khairol00006 @ Neo Global Link Enterprise - Fri 3/Jan/2014 9:47am [Last Comment]
As salam.

Saya ingin mencari pelbagai produk untuk tujuan dropship sahaja.Saya akan menolong menjual produk anda di kedai online saya.

# Kalau boleh biarlah ada kedai 'real' kerana senang untuk datang ke kedai dan lihat produk terkini.

# Kalau ada web/blog/fb semata,tak berapa meyakinkan berdasarkan pengalaman buruk yg lalu.

# Saya amat berbesar hati sekiranya ada kedai yg menjual produk kesihatan/kecantikan/kosmetik dll ingin menawarkan saya sebagai ejen dropship anda.

# Sekiranya ada tempahan,saya akan membuat tempahan via Whatsapp,buat pembayaran dan anda hanya pos sahaja ke pelanggan saya.

# Pastikan hanya menggunakan Pos Laju.


# Lokasi saya di Kulim,Kedah.Jika ada kedai yang inginkan saya menjual produk yg berada di kedai anda,jangan malu dan segan hubungi saya di :

011-2427 8830 - WhatsApp (Khairol)
khairolbusiness@gmail.com

TAKE NOTE : Kalau ada yg nk amik kesempatan dengan kemudahan dropship yg saya sediakan,abaikan saja.Allah maha mengetahui.

Niche: Program Dropship
 
1. Suremoney 2 - Sun 5/Jan/2014, 12:54pm
Memerlukan pekerja kedai rm2
Lokasi alor setar, kedah
Hubungi : 019 3311266. Wan  
2. Laila 89 - Wed 8/Jan/2014, 10:31am
boleh contact saya di 019-3261698  
3. Af Natural Resources - Sat 11/Jan/2014, 9:15pm
boleh email
afnaturalrcs@gmail.com  
4. Shah 375 - Sun 12/Jan/2014, 1:10am
As salam..sy adalah stokis Qaseh Gold..produk berasaskan makanan sunnah yg kini menjadi fenomena dan kini alhamdulillah telah melanda utara..pasaran disini masih terbuka luas dan produk Qaseh adalah keluaran drpada syrkt Ana Edar Sdn Bhd..yg telah lama bertapak dan berkembang sejak tahun 1983..syrkt bumiputera islam kita yg mndapat sijil IMP..klu berminat boleh email ke iez_zal0708@yahoo.com atau whatsap ke no 017-4008876...bersama2 memartabatkan pemakanan sunnah bersama duta Qaseh Gold,Ustaz Haslin Bollywood..In Shaa Allah  
5. Siti Aisyah 23 - Wed 15/Jan/2014, 2:36pm
salam berminat x kalau nk cube buat bisness dgn saya.skrg saye di uk buat bis sambil2 belajr.cume sbb ade kelas kdg2 sebok,so far skrg tgh glamour set periuk tefal

kalo berminat leh la email i kat jet2semot@yahoo.com  
6. Hanisah Azlan - Tue 21/Jan/2014, 3:18pm
Sy mjual produk kosmetik naturactor dr meiko japan dan sdang mcari dropship agen jika bminat bleh emel sy hzart1910@gmail.com.tQ  
7. Wan Norizah - Tue 17/Jun/2014, 11:05am
As salam sy ada menjual bedak arab. Blh bli secara borong. Harga murah-murah penghabisan stok. Sms/whataaps ke nor 0199151540.  
8. Syed Noor - Fri 16/Oct/2015, 11:19pm
Salam, sya pengedar produk serum utk kulit muka seluruh msia. harga berpatutan dgn margin yg tinggi. Drod ship & agen yg berminat sms/watsap 0134804849. tq.  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..